reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Andariel może nie będzie tak źle :-) :p
I tak brakiem kaloszków można skutecznie unieszczęśliwić dziecko... szukam kaloszy!!!
Powiem Ci, że masz tak cudowne dzieci, takie spokojne i grzeczne. Ninka jest słodką dziewczynką i mam nadzieję, że moja też taka będzie, a Leoś jest takim słodziakiem, że miałam ochotę Go wyściskać, ale nie chciałam Mu psuć wyjazdu. A o Tobie to nawet nie wspomnę - laska taka, że żałuję, że facetem nie jestem :-D masz niesamowitą urodę i bardzo stonowana z Ciebie Kobieta, ale temat "teściowa" pokazał Nam i Twoją drugą stronę :-D haha

reklama
siedzę sama w pracy i kwiczę:-D:-D:-D ubaw po pachy:-D:-D:-D andariel, Madzioolka, asinka, ironia - dzięki za porannego rogala na twarzy:-):-):-):-)
tak, teściowa kati jest mi też dosyć 'bliska':-D myślałam, że moje opowieści o teściowej są dobre, ale przy kati nie miałam szans:-D tak Majeczka Madzioolki była bezbłędna z przedstawianiem się:tak:i raz sobie z Emi puściły focszka na placu zabaw;-) a mój M stwierdził, że trasia oabsolutnie nadaje się na nauczycielkę:tak::-) no i andariel - myślałam, że coś gorszego napiszesz o mnie...:rolleyes2::-Dkamień z serca, bo reszta dziewczyn mnie nie poznała, więc fajnie jakby się do mnie nie zraziły...:-D ja się lekko obawiałam, że na głupią wyjdę przed Tobą, bo Ty taka mądra, oczytana...:sorry2:
moon
aż tak rączka była czerwona...? dobrze, że już po:tak: a jak w pracy? luzik?;-)
Doggi to co 'wypisujesz się' ze styczniówek? a jak się czujesz (poza tym, że Cię krzyż boli...?;-))?
kati jak po nocce??? zdróóówka!!!!!
asinka a u Was??? Ciebie też złapało???
Madzioolka a jak Maja? katarek mniejszy?
ironia stary burak to rozumiem, ale że dwa cyce...:-D:-D:-D
andariel no to musicie coś obmyśleć, co by się cały dzień nie potykać o siebie...;-)

Ostatnia edycja:
Heeej! Ale jest pieknie! Mimo to, ze musialam pol godz wczesniej do pracy przyjsc. Tym bardziej zaluje, ze na zlocie mnie nie bylo, jak mialyscie watek tematyczny "Tesciowe" :-D obawiam sie, ze bym Was przebila ;-)
Felkaa no miala czerwona i goraca lapke, ale juz jej minelo. W pracy roznie, mam nadzieje, ze premie nam w tym tyg wyplaca

Maja dostala sie do przedszkola 2km od nas, dzis A idzie zaniesc dokumenty, trzymajcie kciuki bo dyrka z tego przedszkola ma jakies wahania nastrojow...zeby jej sie nie odmienilo
Kati kurujcie sie, bo jak bede na poczatku czerwca w R to zamierzam Cie nawiedzic;-) niestety bez Mai bede bo na wesele jedziemy

Ostatnia edycja:
moon to super!!! no a co dyrka może teraz powiedzieć 'nie'??? &&& o teściowach 'troszkę' pogadałyśmy w pierwszy wieczór/noc, ale UWIERZ MI, ciężko byłoby pobić teściową kati i samą kati:-D ja mam w tym m-cu dostać zwiększone wynagrodzenie, więc akurat troszkę załatam dziurę po wczorajszym wydatku na auto, hamulce - 600zł...:baffled:

to kiedy następny zlot???????????????????????

N wlasnie, kiedy? Ja sie pisze na nastepny koniecznie!!!!
felkaa wydatki na auto bola najbardziej, z ciucha albo innej ladnej rzeczy przynajmniej czlowiek sie cieszy

A ja o dziwo nie, chociaz zasnelam po polnocy a wstalam po 6. Chyba przez wczorajsze emocje- pojechalismy po lustro do ikei i przez 20min usilowalismy go zmiescic do auta:-D juz mialam wizje, ze o 22 siedzimy na parkingu ikeowym z lustrem;-) w koncu nam sie udalo, ale takie cuda czynilismy z tym lustrem, ze pekalismy ze smiechu:-D koniec koncow Adam prowadzil, nie widzial ani lusterka ani lewego pasa, ja za nim na tylnym siedzeniu trzymalam lustro zeby mu na drazek nie spadlo. Do tego wszystkie latarnie odbijaly sie w nim i nam po oczach dawaly. Jak chcial zmienic pas to mnie pytal czy ma wolny;-) nigdy wiecej nie kupimy sedana!

Nie mówcie nic o wydatkach na auto... mnie czeka chyba ze 4 tys.wydatek. kur.. kur.. kur.. :mad::mad::mad:
A tak w ogóle to Witam pięknie :-) Sz.napisał mi smsa rano: dzień dobry. Miłego dnia życzymy. I teraz się zastanawiam z kim mi tego życzy :what::what: :-D
Felka jak był ten tekst, bo był przekozak :-D
Moon strasznie szkoda, że Was nie było. Ale na następnym już Wam nie odpuścimy.
A kiedy myślicie o następnym? Może jeszcze przed moim wyjazdem hahaha?

reklama
Do góry