reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

ja z doskoku jak zwykle :D

andariel - no szkoda tej babki z vop ale co zrobic moze chociaz kilka osob sie przebada dzieki niej ?

madziolka - no to nieźle u moich rodzicow jest tak ze pies chodzi po domu ale jak jest benio to jednak siedzi u siebie w kotłowni bo benio sie go troche boi wiec nie ma problemu z brudna podloga ale i tak mlodemu zawsze kapcie zakladam zeby sie nie ślizgał :)

u nas naszczescie i rodzice i tesciowa z tych dbajacych o higiene i porzadek wiec szokiem jest dla mnie np jak kiedys ktoras z was nie pamietam ktora - moon ty? ze tesciowa przyjechala po kilku godzinne jezdzie pociagiem i nawet rak nie umyła :szok:

moja mama natomast ma coraz mniej sil na sporzatanie 250 metrow wiec jak przyjezdzam to tez zostawiam benka i pomagam wysprzatac co sie da z zakamarków - poki co ich urabiam zeby wzieli kogos do pomocy przy sprzataniu bo szkoda by było takiego ladnego domu, a wiem ile to pracy tym bardziej ze ciagle cos unowoczesniaja, zmieniaja :)

to tyle bo mi czas sie skonczyl na zycie prywatne :p wpadne w porze lunchu :D

reklama
a ja mam takie pytanie z serii głupich

czy jak okres mi sie spoznia juz 5 dzien testowałam w 2 dniu kiedy sie spoznial był negatywny ale robiłam taki nie płytkowy tylko ten taki co wyglada jak pisaczek - mozliwe ze ciaza wykryc sie moze pozniej? przy pco i zaburzeniach cyklu of cource :( chociaz nigdy nie mialam tak zeby bylo dluzej niz 30 dni a tu dalej u mnie cisza..

na tym tescie pink test express pisalo zeby skierowac na 10 sek pod strumien moczu no ale pls kto sika ponad 10 sekund? :p moze źle zrobiłam test? :confused2:

Ironia:-D jak zwykle mnie rozwalasz;-) ja mam cykle 32-33 dni, mysle zebys poczekala ze 3 dni i zrobila test plytkowy albo beta hcg z krwi

W wiadomym temacie juz sie nie wypowiadam, bylo, minelo...;-)

no to poczekam jeszcze :):) ale pić w razie czego nie bede co by jej nie utopić na zaś :p

czyli dobrze pamietałam hehee :D

zmałało mnie polozylam sie przed 14 ogladnac kawałek seriala i dopiero wstałam :szok::szok::szok:

ironia - no padłam:-DStanowczo za krótko sikasz:-D
Znając siebie samą, testowałabym każdego dnia, aż by się pokazała albo kreska, albo krwawa Mary;-)

I siedzi mi w głowie to jej wykonanie Dreamera, cholerka. Płakałam jak wtedy to śpiewała i jakoś tak mi smutno. Ciekawe czy kiedyś ludzkość upora się z nowotworami...

haha no probuje znalezc jakas przyczyne heheh :p moze nie trafiłam w patyczek no cholera go wie :)

o matko mamy taki szał ze na gwałt szukam ludzi do pracy :)

Ironia zdecydowanie za krótko sikasz :-D:-D Na samym początku ciąży stężenie w siuśkach jest małę i może nie wyjść, z krwi jest bardziej wiarygodne
A co do psa teśció to chodzi sobie "luzem" bo to mały spaniel i raczej ona (to suka) ucieka przed Mają :p

reklama
Do góry