reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ja z doskoku jak zwykle :D

andariel - no szkoda tej babki z vop ale co zrobic moze chociaz kilka osob sie przebada dzieki niej ?

madziolka - no to nieźle u moich rodzicow jest tak ze pies chodzi po domu ale jak jest benio to jednak siedzi u siebie w kotłowni bo benio sie go troche boi wiec nie ma problemu z brudna podloga ale i tak mlodemu zawsze kapcie zakladam zeby sie nie ślizgał :)

u nas naszczescie i rodzice i tesciowa z tych dbajacych o higiene i porzadek wiec szokiem jest dla mnie np jak kiedys ktoras z was nie pamietam ktora - moon ty? ze tesciowa przyjechala po kilku godzinne jezdzie pociagiem i nawet rak nie umyła :szok:

moja mama natomast ma coraz mniej sil na sporzatanie 250 metrow wiec jak przyjezdzam to tez zostawiam benka i pomagam wysprzatac co sie da z zakamarków - poki co ich urabiam zeby wzieli kogos do pomocy przy sprzataniu bo szkoda by było takiego ladnego domu, a wiem ile to pracy tym bardziej ze ciagle cos unowoczesniaja, zmieniaja :)

to tyle bo mi czas sie skonczyl na zycie prywatne :p wpadne w porze lunchu :D

reklama
a ja mam takie pytanie z serii głupich

czy jak okres mi sie spoznia juz 5 dzien testowałam w 2 dniu kiedy sie spoznial był negatywny ale robiłam taki nie płytkowy tylko ten taki co wyglada jak pisaczek - mozliwe ze ciaza wykryc sie moze pozniej? przy pco i zaburzeniach cyklu of cource :( chociaz nigdy nie mialam tak zeby bylo dluzej niz 30 dni a tu dalej u mnie cisza..

na tym tescie pink test express pisalo zeby skierowac na 10 sek pod strumien moczu no ale pls kto sika ponad 10 sekund? :p moze źle zrobiłam test? :confused2:

Ironia:-D jak zwykle mnie rozwalasz;-) ja mam cykle 32-33 dni, mysle zebys poczekala ze 3 dni i zrobila test plytkowy albo beta hcg z krwi

W wiadomym temacie juz sie nie wypowiadam, bylo, minelo...;-)

no to poczekam jeszcze :):) ale pić w razie czego nie bede co by jej nie utopić na zaś :p

czyli dobrze pamietałam hehee :D

zmałało mnie polozylam sie przed 14 ogladnac kawałek seriala i dopiero wstałam :szok::szok::szok:

ironia - no padłam:-DStanowczo za krótko sikasz:-D
Znając siebie samą, testowałabym każdego dnia, aż by się pokazała albo kreska, albo krwawa Mary;-)

I siedzi mi w głowie to jej wykonanie Dreamera, cholerka. Płakałam jak wtedy to śpiewała i jakoś tak mi smutno. Ciekawe czy kiedyś ludzkość upora się z nowotworami...

haha no probuje znalezc jakas przyczyne heheh :p moze nie trafiłam w patyczek no cholera go wie :)

o matko mamy taki szał ze na gwałt szukam ludzi do pracy :)

Ironia zdecydowanie za krótko sikasz :-D:-D Na samym początku ciąży stężenie w siuśkach jest małę i może nie wyjść, z krwi jest bardziej wiarygodne
A co do psa teśció to chodzi sobie "luzem" bo to mały spaniel i raczej ona (to suka) ucieka przed Mają :p

reklama
Do góry