reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Marta Ty? Jak mi fryzjerze jeszcze daleko do Ciebie :-*
Świeżo po wyjściu od fryzjera:

Załączniki

• 1395422217556.jpg
    1395422217556.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 44
Hej

Asinka..piękna fryzura :-)
Ironia...Ty tez niezłe zdjęcie wstawiłas na FB :-)

A u nas nic nowego się nie dzieje. Praca dod i tak stale. Dobrze, że pogoda się poprawiła.
Życzę udanego weekendu!

hej
pogoda cudna więc calutki dzień na dworze z przerwą na drzemkę. Robimy mini szklarnię i przesadzamy kwiaty - roboty fuul ale efekt :-)

widać, ze mało nas ostatnio zagląda ale przynajmniej nie ma wiadomości, ze ktoś chory - to dobrze :-)

pozdrawiam i miłego weekendu

hejka

Asinka w końcu wiem na 100% jak wyglądasz:-D masz dwa kolory zarzucone czy tak światło pada? jak Twoje dzieciorki? zdrowe?
ironia dawaj zdjęcie!

ja miałam niezbyt fajną niedzielę, zwł wieczór, pożarłam się z M i to ostro, nie dość, że przy Emi to pewnie wszyscy sąsiedzi słyszeli... ech coś chyba ze mną nie tak...

Hejka :-)
Jeszcze z łóżka :-)
Felka nie wiedziałaś jak wyglądam? :-p mam rozjaśnione końce, więc mam 2 kolory obecnie. Dzieciaczki na szczęście zdrowe, choć w sobotę przy tym upale goniły porozbierane po balkonie... był mega upał :-)
A jak Emi? Co do kłótni, to hmm... mogę powiedzieć tyle, że ciesz się, że masz się z kim kłócić :p wiem, marne pocieszenie. Ja nie mam do kogo gęby otworzyć.

hej

asinka ja tez w koncu wiem jak wygladasz,miałaś tyle odsłon,że zgłupiałam w pewnym momencie:) sliczna fryzurka.Moje wlosy ostatnio bardzo podupadly na zdrowie, nie mogę nic z nimi zrobić, są sztywne i szorstkie, wczoraj nakladalam olej sezamowy, nie wiem,czy to cos pomoze

felka to ostro było:/ ale ja sie wczoraj tez moim pożarłam, tzn spojrzałam na niego i po prostu wyszłam od sąsiadów bez słowa i tak mi podpadł,że dziś sie zemszcze i bardzo sie z tego ciesze:)choc wiem,że najgorszą kara dla niego jest to,że sie nie odzywam

doris ty tak masz ciężko w pracy a ja mam mega doła odnośnie mojego miejsca na rynku pracy a raczej jego braku:no:

reklama
asinka wiedziałam, w sensie kojarzyłam, ale teraz wiem na pewno;-) no marne pocieszenie:sorry2::-p
marta to się pożarłaś czy wyszłaś...?:-p a tak na poważnie mnie takie kłótnie totalnie rozwalają na dobrych kilka dni...

Do góry