reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ironia - no jakby cały czas jesteśmy na oddziale w związku z tym pewne rzeczy na badania mogę przywieźć o każdej porze ale czekamy aby było co :-(
Traschka - ano widzisz... Wiesz, mi się wydaje - nie tylko mnie zresztą - że Młoda chce rządzić....
Asinka85 - zdrowia :happy:
Mi się jeszcze wczoraj zasilacz od laptopa spalił. Na jutro będzie nowy, więc oszczędzam baterię w domu. Ehhh....

reklama
no ja uśpiłam moje dziecko rosmery :D jeszcze przed spaniem mu się wzieło na gilgotki więc go zmęczyłam i poszedł spać :)

słodkie te nasze dzieciaki jak śpią :-D:-D

a teraz zasłużona rozpusta a co ! meza nie ma dziecko śpi nic tylko korzystać :)

ironia ale masz fajnie, swiety spokój, mąż mi na nerwy dziś działa do tego łeb napitala.....ale sie wziełam i poprsowałam cała sterte ubrań uffffff

U nas trochę lepiej. Tymek przespał 4h, wstał mokry jak szczur z 35.8 na termometrze. Wstał głodny jak wilk i pochłonął cały serek i pół rogala. Zobaczymy przed spaniem co będzie.

Witam Wszystkie BB mamusie w Nowym Roku i na wstępie
Wszystkim Wam i Waszym rodzinom życzę Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :*

Przepraszam ,że tak z d...py znowu tu się pojawiam ale po dłuższej nieobecności (nawet nieczytania) coś mnie dzisiaj do Was zaciągnęło...jakaś siła wyższa.
Widzę ,że przerabiany był temat "niepojawiania się na BB" hmmm to chyba telepatycznie mnie tu zaciągnęło wygląda na to...
Nie będę się tłumaczyć za bardzo czemu mnie tu nie było tak długo.Po prostu "codzienność" mnie przerasta i tyle w temacie.Zmęczenie materiału ponad wszystko.Kiedyś jeszcze miałam siłę na siedzenie i podczytywanie ale stwierdziłam ,że to chyba bardziej nie w porządku.Tajniaczyć się i czytać a nie udzielać się więc stwierdziłam ,że jak znajdę chwilę i potrzebę to wejdę poczytam i przywitam się z Wami :tak: i stało się:zawstydzona/y:

P.S
U nas wszystko w porządku dzieciaczki moje kochane rosną i wariują a poza tym w kółko praca i dom i życie sobie leci...

Całuję Wszystkie Czerwcóweczki :*

hej z rana

ja drugi dzień z bolem głowy- kurde o co chodzi?:crazy:
Katamisz super,że sie odezwałaś i fajnie,ze u was wszytsko dobrze....
Asinka jak dzis tymek?

Hej, Katamisz - codzienność, codziennością, ale wpadaj :-p
Padam na twarz. Ogarniam jakoś robotę, badania Młodej i inne rzeczy.
Plasterki odlepione, co miało być do badania zawiezione, jutro kontrola, ale wydaje mi się że nic nie stwierdzono.
Siedzę w pobliskim i zacisznym centrum handlowym marząc o pójściu spać. W domu nie mam szans na coś takiego jeszcze sporo godzin - Młoda żywotna jak nie wiem co, więc ogarniam się tutaj, własnych myśli można posłuchać.
Pozdrawiam

Hejka!
Po dzisiejszych nocnych przebojach temperaturowych - 40 st. Pojechalam z Tymkiem do lekarza i okazało się, że ma angine... Antybiotyk i spray do gardła :-( gorączka non stop i nie odpuszcza. Teraz 39,6, dałam Mu paracetamol i zasnął. Szkoda gadać :-( najgorsze, że dzisiaj nic nie zjadł.
Eh... Brak sił, więc Forever rozumiem Cię doskonale. Byłam po południu położyć Tymka spać i w momencie mi się oczy zamknęły, a Ninka się obudziła :-( masakra...

Witam wieczornie, jak zwykle zresztą.
Miałam dziś ciężki dzień w pracy, pokłociłam się ostro z M (ale się pogodziliśmy) ale miałam przez to cały dzień na NIE!
Teraz leżę w łóżku z Julią - ona już śpi, nie będę jej przenosić do drugiego pokoju, bo ja lubię z nią spać :biggrin2:

Katamisz....oooo, jaka niespodzianka. Miło, że jesteś!!!

Asinka...zdrówka dla Tymka, odpoczywaj w każdej wolnej chwili, ciężko tak z dwójką Maluchów..

Forever...co za badania robiłaś Calineczce na alergię, co jej dolega?? Ty zamiast odpocztwać w domu, Krysia obejrzałaby jakąś bajkę to siedzisz w CH???

Marta24...to fakt, ja mam blisko nad morze ale chyba wolałabym mieszkać w górach, jakoś bardzie mi się podobają niż morze

Trasia...jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej!!!

Ironia...witaj :-)

Nutria...tak, dokładnie o tę grę mi chodzi ale ona droga starsznie jak na takie zwykłe karty w pudełku, chyba jak będę miała więcej czasu własnoręcznie wykonam te kart :-)

reklama
Doris : - ) - ogólne badanie na alergię pokarmową, nic nie wyszło, może przejdzie. Młoda na bajkę ma karę a poza tym ja potrzebuję samotności, zebrania myśli.
Od 2.30. nie spałam, Krysia zwymiotowała, chyba za szybko jadła, przeniosła się do mnie, a ja już zasnąć nie mogłam więc jestem jak zombi. I jeszcze sobie drzwi rozwaliłam od auta - z własnej winy zupełnie.
A tak wogóle to mi się krystalizuje majówka - miejsce, towarzystwo, trzeba tylko dograć szczegóły.

Do góry