reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

U nas super weekend. W sobotę bylismy w górach, wjechaliśmy kolejką na Szyndzielnię i sporo pochodziliśmy. W niedzielę nad zaporą w Wapienicy - nawet śnieg tam padał! Było super, rany jakie życie jest cudowne kiedy dzieci są grzeczne, usmiechnięte i zamiast się bić po prostu się przytulają. Serce człowiekowi rośnie... wczoraj zaliczyłam jeszcze z Marysią chóralny koncert kolęd w kościele.
Dziś u nas znów słoneczko ale już zimno. A Szymuś powyrastał z kurtki i kombinezonu zimowego, muszę mu coś kupić:no: Byłam wczoraj w galerii handlowej popatrzeć na jakieś przeceny kurtek, ale przecena ze 140 na 110 mnie nie interesuje. powariowali...

nutria świetny pomysł z tym sklepem! Ja też uwielbiam gry. Z siostrą i znajomymi też przez wiele lat spotykaliśmy się na planszówki. Jeszcze wcześniej baardzo dużo grałam w scrabble, nawet mielismy swoje forum scrabblowe, zloty, spotkania... fajnie było:)
Z Marysią póki co mam problem przy planszówkach, bo ona nie ma ochoty trzymać się zasad, chyba jeszcze nie dojrzała do tego. le próbuję co jakiś czas coś prostego, z tym że ja dużoplanszówek robię sama (takie przyzwyczajenie z pracy:) Np taką, że kulamy kostką (mam cały zestaw kostek: 4, 6, 8, 10, 12, 20 oczek) i co wypadnie - to robimy. Podskoki, buziaki, tupanie nogą itp.

Dziewczyny wznowiłam wątek zlotowy - zernkijcie proszę.

reklama
Ironia - na mnie sól emska niestety nie działa :-(
Nutria - to mnie zszokowałaś z tym Grzybobraniem :szok: Tylko.... szczerze taką grę bym najchętniej wyekspediowała do Babci albowiem ja jakoś siebie nie widzę w roli grającego a towarzystwo do grania niezbyt jest. Teraz mamy na liście prezentów memo - myślę, że na Dzień Dziecka a na urodziny chyba jakiś fajny wozek dla lalek - drewniany bym chciała. :happy: No i jeszcze na szerokim marginesie koniecznie znaki drogowe Goki. http://edukatorek.pl/edukacyjne/67-drewniane-znaki-drogowe-goki-.html Potwory obejrzę z konieczności w domu.
Mrsmoon - mi dyrekcja nie potrzebna odnośnie roboty - dla mnie bez znaczenia.
Traschka - u nas dziś też piękne słońe, a jaki rozmiar teraz Szymuś nosi ? Ja mam wystawione jakieś kombinezoniki na tablicy więc mogę Ci podesłać na priv jak chcesz.

forever dzięki, ale Szymuś pewnie nosi podobny rozmiar do Krysi, szukam rozm. 86:) Jeśli któraś z was ma ochotę sprzedać kurtkę zimową w tym rozmiarze to chętnie obejrzę.

hej

u nas kolkowo odpukać lepiej od kilku dni, cudnie jak dziecko sobie leży, coś tam swierczy,, ładnie zasypia...oby tak zostało:) norbert dzis spokoniejszy,ale ja nie wyspana....ale spacer zaliczony choć dośc mroźnie u nas

trasia wlasnie przepatrzylam, ale nie mam kurtki w tym rozmiarze. co do zlotu, mi najmniej pasuje ten ostatni termin,ale jakby co sprobuje sie dostosowac

nutria brawo, oby wam sie wiodło!!!! dominika dostała taka gre "Hit the hat", mielismy niezly ubaw z k jak z nia gralismy,ale z norbertem tez w to sie mozna pobawić także polecam

trasia my niestety nie mamy- chyba ze kurtka w serduszka i gwiazdki;-) spodnie byly wywijane i sluza nam dalej, weekendu zazdroszcze, u nas paskudnie bylo
marta widzialam zdjecie na fb, chyba Kacperek do Dominiki podobny, co?
forever to zalezy od towarzystwa w pracy, ja mam super zespol i strasznie duzo gadamy, wiec jak szefa nie ma, to jeszcze wiecej niz normalnie, ale robota nir lezy bynajmniej
ironia jak homeopatia?
nutria a co z Twoja dotychczasowa praca?

wita się i ja, widzę że po ostatnich akcjach forum odżyło...
Ja pisząc, że jest źle nie miałam na myśli aby kogokolwiek naciskać do pisania, kto chce pisze kiedy chce i tak dalej. Ale czasami trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, jeśli przez dłuższy czas nie ma prawie wpisów to można pomyśleć że to schyłek. No ale większość ukrywających się jest z powrotem więc jest super

Trasia...strasznie zazdroszczę Ci tych gór, ja uwielbiam góry ale niestey wyjazd ze Szczecina to wielka, długotrwała i kosztowna wyprawa wić taki wypad weekendowy jest nierealny,. Ja to owszem mogę sobie w każdej chwili wyskoczyć nad morze, bo tam mam akurat tylko 100 km więc za dobrą gdzinkę jestem na plaży
Moon...ja tez jestem strasznie ciekawa tego Twojego mieszkania w bieli. Może jakieś zdjęcia pogladowe chociaż???
Nutria...szukam takiej gry, zapomniałam nazwę gdzie są takie okrągłe karty. na każdej z nich jest kilkanaście przedmiotów różnych narysowanych większych lub mniejszych. karty się rozdaje i trzeba dorzucać na kupkę kartę z takim samym rysunkiem jak jest na środku. Kojarzysz tę grę?
Asinka..widziałm że Ninka już chodzi. Pierwszy krok samodzielny zrobiła jak ile miała?

Marta, Ironia, Forever i reszta WITAJCIE

reklama
Doris przynajmniej w jedna strone masz blisko...a ja i tu i tu daleko:-( zdjecia obiecuje, ale jak przyjda lampy nad stol, bo poki co wisi zarowa na kablu co mnie do bialej goraczki doprowadza. Lampy juz ponoc w drodze z Holandii, zamawialismy w listopadzie, szkoda gadac. Julia to w zlobku czy z babcia? Maja dzis byla godzine sama w naszym osiedlowym klubie malucha i bylo ok, z czego niezmiernie sie ciesze :tak:

Do góry