reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Kati ja będę pewnie jechała sama z dwójką, więc może uda Nam się razem zabrać?? W sumie najpierw myślałam o domkach, ale faktycznie może być zimno jeszcze... Poszukamy czegoś innego :-)

reklama
heloł
ja sie dziś czuje trochę lepiej - naturalne met znów działają :-)
Asinka jasne ja pojade na pewno z Matim to mogę przyjechać po Was i zabrać :-) chyba 3 foteliki wejdą? jeszcze w środku fotelika nie zapinałam
Ładna pogoda dziś - chłopaki na dworze :-)

Witajcie
Jestem, czytam choć mam ciężki tydzień w pracy
Tak czytam o Waszym zlocie i tak mi przykro, że nie będę mogła Was spotkać...to że 600 km ode mnie......:-(

ja jestem,ale nie byłam w tej miejscowosci

mialam dzien z cyklu....."bez kija nie podchodz",wiec poszlam biegac z rodzicami i mi cisnienie zeszlo,bo myslalam ze udusze albo norberta albo krystiana:crazy:

Ja też jestem i byłam tam ale za smroda, więc nie pomogę. A na czym Ci najbardziej zależy? Trochę wybrzeża zjeździłam, może coś pomogę :-)
Ja się beznadziejnie czuję. Zaraz chyba pawia puszczę...

Kati nie bylam
marta ja ostatnio malo cierpliwosci mam do Mai, a jak wyjec jej sie wlacza to mam ochote wyjsc...jeczenie jest najgorsze. Ja z mama na pilates chodze:-)
asinka czyzby owoc swiat? Trzecie?:-D

hej, ja ledwo żyję, okropny dzień:no: zwlekłam się z łóżka po 14... z bólu głowy byłam wręcz nieprzytomna plus zemdlałam... chyba czas ponownie przejść się do lekarza, chociaż poprzednie wizyty nie zachęcają do tego...
sorki, że Wam nie odp, cmok

felcia bidulo nic ci sie nie stalo jak zemdlalas? lepiej idz do lekarza moze jakis profesor albo dobry lekarz znajdzie sie przez znajomych ?

ja dzis tez nieogarnieta nie chce mi sie spac bo 1h spalam z benkiem i chyba odpoczelam wiec ślęczę dopoki nie zachce mi sie spać :)

:tak:

reklama
Hejka, to będzie reklama i zarazem wytłumaczenie - nie ma mnie tu jeszcze bardziej bo od kilku miesięcy jestesmy totalnie totalnie pochłonięci sklepem internetowym, który założyliśmy. Sprzedajemy najrózniejsze gry planszowe itp.
(czyli chińczyk, grzybobranie, ale też scrabble, Jenga, Prawo Dżungli, Puerto Rico, TimesUp, Potwory do szafy, Gringo..... ... i tak dalej i tak dalej. ;) )

Więc niniejszym chciałam powiedzieć, ze przepraszam, ze mnie nie ma. i źle mi z tym że nie mam czasu.
Ale z drugiej strony miło że coś się kręci. . . ;)
Jeśliby ktoś coś chciał - to do Poniedzialku zbieramy zamówienia do hurtowni (czyli można jakąś konkretną grę kupić taniej - bo wiadomo, ze my nie wszystko mamy.. tylko po trochu kupujemy to co nam sie wydaje sensowne... ) .
No i Warszawa ma najprzyjemniej - bo koszty transportu odchodzą, bo zakładam, ze damy radę sie jakoś spotkać ;)
Jakbo coś ktoś - to piszcie , najlepiej od razu na sklep at gragamel.pl :)

Do góry