reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasiu u nas też takie dni bywają. I pędzi sobie czasem od samego rana taka kula krzyku, jęków-stęków i złośliwości. A wieczorem wraca tatuś i on jest cacy, bo ma uśmiech na gębie, a ja nie... czasem mi smutno z tego powodu. Ale cyborgiem nie jestem, a nerwowa zawsze byłam i nijak tego nie stłumię... A dzieci też ludzie, więc i im zdarzają się dni lepsze i gorsze.
Z M.na wojennej ścieżce, a nawet gorszej, bo nie rozmawiamy ze sobą wcale, chyba że jest wyraźny powód dot.np.zakupu obuwia dla dzieci:confused2:ciekawe gdzie to zabrnie...

Madzioolka - bo rozum swoje, a serce swoje. Ale wierzę, że jest wszystko dobrze, trzymam za Ciebie kciuki!

Zapomniałam co jeszcze komu miałam odpisać.
Edit. nasz i-pad jest płci męskiej, bo notorycznie zamienia mi końcówki na "em":-DTj.zapomniałem, chciałem itd.

reklama
dawnym zwyczajem witam sie z rana:)

andariel u nas tez wojennie, K mnie tak zirytowal,ze nawet jak mnie przeprosił to spłynęlo to po mnie jak po kaczce i żeby mu bardzij na złość zrobić spie z dominiką a jego to najbardziej boli....trudno

madziolka to jesteśmy razem w maraźmie, ja też przeżywam czy z dzieckiem wszytsko dobrze, martwie sie,że mnie nie mdli,że czuje sie za dobrze, bo dla mnie to nowość tak sie czuć( choć z dominik miałam chyba troche podobnie).....mojej znajomej tez powiedzieli,że zarodek za maly, chcieli ją czyść, poszła następnego dnia do innego lekarza i sie okazalo,że serduszko pięknie bije a pierwsze usg robil wybitny specjalista, będzie dobrze, choć wiem,że chciałabyś sie już pełni cieszyć...

wy o balkonach ja na szczęście nie mam tego problemu, ale chciałam sobie taki zakątek z kwiatami zrobić,żeby miło było popatrzec ale jakoś pomysłu nie mam jak to ustawić , urządzić, chciałam też sobie jaką drewniana ławeczke i stolik sprawić do tego ,ale to wszytso takie drogie wiec wybiore sie nagiełde naszą gdzie jest mnóstwo rzeczy uzywanych to może coś fjnego upoluje o odmaluje

ale tu ruch,nie pchac sie tak z wpisami,

ja juz jestem nie do życia, ugotowalam obiad,cos dom ogarnelam, wzielam sie troche za ogródki, na spacerze bylam a wszytsko to w slimaczym tempie....odwolalam sobie 2 lekcje dzisiaj i jade tylko na dwie, najchetniej te dwie tez bym sobie odpuscila....i generalnie wszytsko mi wisi,polozylambym sie ale mlody przeciez na dworze od rana szaleje

przespałam sie pol godziny i mnie babcia obudzila:angry:

madziolka moja szefowa to istny esesman gestapowiec i to siostra zakonna- w ogole sie z nami nie liczy:-( jak opowiadam mamie co sie u nas dzieje, to nie wierzy w to co mówie

reklama
Do góry