reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Udało się - gin mnie przyjmie, czekam na telefon od mojej Agi (położna oddziałowa z mojego szpitala która pracuje z ginem gabinecie - dream team :-))
andariel
mama super dwójki :]
Nooo, Madzioolka
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Wróciłam... zarodek jest widoczny ale znacznie mniejszy niż wskazywałaby data ostatniej miesiączki: powinien być kończący się 7 tydzień a wielkość wskazuje na 5.
Możliwości są dwie: albo zapłodnienie było później co jest możliwe bo ostatni okres miałam opóźniony o tydzień więc jakieś rozregulowanie jest, albo też rozwija się nieprawidłowo i raczej nie urośnie... mam się pokazać 6 maja i będzie wiadomo na 100% która to opcja. Dziwnie mi z tą wiedzą, ale jeśli ma być dobrze to będzie a jeśli nie to lepiej żeby teraz się okazało a nie w późniejszych bardziej zaawansowanych miesiącach.
Możliwości są dwie: albo zapłodnienie było później co jest możliwe bo ostatni okres miałam opóźniony o tydzień więc jakieś rozregulowanie jest, albo też rozwija się nieprawidłowo i raczej nie urośnie... mam się pokazać 6 maja i będzie wiadomo na 100% która to opcja. Dziwnie mi z tą wiedzą, ale jeśli ma być dobrze to będzie a jeśli nie to lepiej żeby teraz się okazało a nie w późniejszych bardziej zaawansowanych miesiącach.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - Aestima ma racje, tam wszystko będzie widać.
Madzioolka - u mnie było identycznie. Na pierwszym usg miał być 6 tc z om, a nie widać było nic, nawet pęcherzyka! Tydzień później było ok, ale w międzyczasie zrobiłam beta dla pewności Choć wiedziałam, że pewnie będzie dobrze, bo miesiączki różne miewałam... Na usg około 10 tc które jest najdokładniejsze według lekarzy wyszła różnica 9 dni względem miesiączki i ten termin z usg mam wpisany w książeczkę.
A tak w ogóle to hej i miłego słonecznego dnia wszystkim
A tak w ogóle to hej i miłego słonecznego dnia wszystkim
reklama