reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Traschka - ja nie wiem jak Młoda jest w tym temacie .... Aczkolwiek widziałam, że raczej Krysi zabierają... :eek:
Madzioolka - Ty to się chyba powinnaś sama do łóżka przywiązać..... Oszczędzaj się..... :happy:

Mrsmoon- oby jak najbezboleśniej było.
Wczoraj było b. fajnie i....niespodziankowo na basenie. Tak się bawiłam w kręcenie filmików aż sprzęt padł. Ale zanim to zrobił została uwieczniona Młoda W RĘKAWKACH :szok:, które założyła bez oporów i marudzenia oraz pływała w nich dobre 10 minut jak nie więcej, sama nawet - jeszcze w pozycji pionowej, ale machając nogami... Nie poznałam swojego Dziecka. Niestety zajęcia zostały ciut skrócone - kolejna niespodzianka - albowiem niecierpliwa mamusia z następnej grupy wsadziła już z boku swoją córkę, której niestety nie zmieściło się wszystko co zrobiła w pieluszce no i trzeba było czyścić oraz odkarzać basen. Kolejne zajęcia - nasze są jako pierwsze - niestety się nie odbyły. Rozgarnięta mamusia - co dla mnie nie do przyjęcia - również pozostawiła ślady po tym co w pieluszce pod prysznicem....

Ostatnia edycja:
forever - szok ! :szok: my moze jak bedziemy zdrowi i nie okresowi tez sie wybierzemy na basen :tak:

ja sie zegnam na jakis czas bo jedziemy do kołobrzegu jutro ;-)

miłęgo weekendu majowego kochane :*

Madzioolka czy to ty pisałaś, że macie na balkonie wykładzinę trawiastą? jak wam się sprawdza? Zwłaszcza po deszczu, nie nasiąka to? Zdecydowaliśmy się na remont balkonu i chciałabym jak najszybciej zadziałać, bo dla mnie balkon to super alternatywa jednego spaceru. nasz balkon ma prawie 10m2 więc jest gdzie się bawić, ale też remont bedzie kosztował odpowiednio co do wielkości, dlatego niestety musiałam porzucic pomysł drewnianej podłogi:(

ja miałam taką wykładiznę 2 lata i to moja zmorrra była! Wszystko sięw nią wczepiało ( każda nitka), odkurzacz nie dawał rady... ( mieliśmy taką gęstą, te mniej gęste mi się z klei nie widzą) Ale nie nasiąkała Trasia, absolutnie, tylko my b. osłonięty balkon mieliśmy ( loggia)

Ironia - miłego!
Forever - fajnie czytać jak Krysia się z wodą zaprzyjaźnia:) choć pieluszkowy wątek podbił emocje;)
Madzioolka - kciuki za wizytę!
Moon - oby nie bolało!

Ja obiad szykuję, ale przyznam, że pomysłów kulinarnych mam coraz mniej... dziś pierwszy raz kasza orkiszowa polecana przez Aestimę...

Poza tym nuda u nas. Tyle, że spacerów więcej:) No i Szymek coś tam zaczyna powtarzać w końcu, czyli rozgaduje się chłopak:)

Miłego popołunia!

Trasiu, i jeszcze trawa myślałam, że dla dziecka fajna będzie, mięciutka, ale Miesia spędził tam część lata i nie było fajnie, teraz mamy balkon miniaturkę ( kiepska imitacja balkonu po prostu), ale on b. lubi tam siedzieć i doceniam zmywalne powierzchnie! Te nasze podesty z deseczek mozna też wyjąć na zimą ( nie zamierzam) i fajne są ale drogie...
Trawa o wiele taniej wyjdzie ( ja na mojej rozkładałam Miesiowi wielki koc piknikowy, bo on z niej róże paprochy wydłubywał i do buzi wkładał:szok: był jeszcze Mały, ale cóż- Jerzyk też może Ci to robić, nawet jeśli Marysia już nie)

reklama
trasiu ja jeszcze nie mam tej trawy, dopiero będziemy kupować, ale sporo czytałam, często trzeba odkurzać a ma pod spodem drenaż więc woda ścieka. Koszt mały więc jak sie nie sprawdzi to nie będzie żal wyrzucic po sesoznie czy nawet w trakcie :p

Do góry