reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

TO NIE JEST DOBRY MOMENT NA MOJE ŻALE TERAZ, NIE CHCE,ŻEBY DZIDZIUŚ czuł sie niepotrzebny wiec na razie nic nie pisze,
moj mąż nie był w stanie ze mna rozmawiać

reklama
Marta24 - no nie wiem co napisać.... może tak - wszystko się jakoś ułoży.... I niedyplomatycznie - nie podoba mi się postawa Twojego Ślubnego :no::baffled:
Andariel - super wieści przedszkolne....:-p I żebyś przy N. czasem nie wyskoczyła z tymi "obcymi ludźmi"..... :szok:

powiem ci Forever,ze ocenić i skrytykować jest bardzo łatwo, nie znasz mojego mężą, nie wiesz jak on sie może z tym czuć, nie wiesz jaki jest jego stosunek do wielu spraw wiec cie prosze sie nie oceniaj w takich momentach!!!!!!!!!!! ja szanuje jego uczucia bo ma do tego prawo, ma prawo czuc sie w takich moentach szoku beznadziejnie tak jak sie czuje, co go nie przekreśla za bycie wzorowym ojcem i mężem!!!!!!!! ja ciebie też za wiele spraw mogłabym od razu zjechać, ale to nie moja sprawa jak ty żyjesz
i teraz jeszcze mi gorzej, otrafisz kopnąć w takim moemnecie, gratuluje
nie potrzebnie chyba od razu tu przybiegłam.

Marta - ja pomimo wszystko bardzo Ci gratuluję! Widocznie tak musiało być! Głowa do góry - przecież wszystko się ułoży. Nie ma co się zamartwiać, bo to tylko źle wpłynie na Ciebie, dziecko i całą rodzinkę. Przecież dacie radę i za rok będziecie się z tego śmiać. Ja zawsze marzyłam o dużej rodzinie:)

Marta24 - skoro i tak zostałam zjechana przez Ciebie - jak ...... :szok: - przez sugestię, że chyba nie tak powinno być bo mi się wydawało, że nie tego oczekiwałaś - zresztą słusznie - to skończę swoją myśl - facet który tak się zachowuje nie ma u mnie poważania i tyle - niezależnie jaki jest na co dzień jako mąż. ojciec, kolega, syn itp. Czasem trzeba umieć się odnaleźć. Zważywszy, że różnie pisałaś o swoim Mężu....
Pozostale odczucia zachowam dla siebie aby Dziewczyną humoru nie psuj nieciekawymi wpisami....

w takim razie żegnajcie dziewczyny! dziękuję za wspaniały czas z wami, teraz nie jestem gotowa i nie jestem w stanie przyjmować ,żadnych negatywnych komentarzy pod katem mojej osoby ani mojego męża. akurat żadne z nas nie było w stanie wypowiedzieć słowa w moemencie jak mu o tym powiedziałam.....

Marta - ale dlaczego się z nami żegnasz, skoro żadna z nas oprócz Forever nic negatywnego nie napisała? Wiem, że jesteś teraz wulkanem emocji, ale ochłoń proszę i wróć do nas:) Forever już taka jest i już.

Ja Cię nie oceniam, ani tym bardziej Twojego męża. Jestem pewna, że gdybym nie planowała już dzieci, a by się przytrafiło, to mojego też by zamurowało. To tylko facet:)

Przytulam Cię mocno w tym trudnym momencie i mam nadzieję, że szybko okaże się cudowny i wspaniały:) Zaglądaj do nas koniecznie!!!

reklama
Marta no coś Ty????? nigdzie się nie żegansz MOWY NIE MA!!!!! Ja Ci gratuluję z całego serducha i tez uważam że wszystko się ułoży. Myślę że szok w takiej sytuacji to jak najbardziej uzasadniona reakcja, taka wiadomość zmienia bardzo dużo i trzeba mieć chwilę na oswojenie się :) Nie wyolbrzymiajmy - jesteśmy tylko ludźmi, z różnymi emocjami i mamy prawo na różne reakcje na zdarzenia nagłe i nieoczekiwane.

Do góry