reklama
marta zdrówka!!!
mamoM to ani kapki świątecznego humoru nie było? pojadłaś chociaż?;-)
Madzioolka o matko, to nieźle z tymi ząbkami, w dzień to jeszcze, ale w nocy wierzę, że wychodziłaś z siebie... Jesteście dzisiaj w domku?
mamoM to ani kapki świątecznego humoru nie było? pojadłaś chociaż?;-)
Madzioolka o matko, to nieźle z tymi ząbkami, w dzień to jeszcze, ale w nocy wierzę, że wychodziłaś z siebie... Jesteście dzisiaj w domku?
mamo walic pogode, ja tam na to wcale nie zwracam uwagi bo można by bziknąć, moja teściowa autentycznie była wkur......,że taka pogoda
ja podjadła i przechodze na diete, ale wiecie co mam stracha i chyba usze test zrobić
ja podjadła i przechodze na diete, ale wiecie co mam stracha i chyba usze test zrobić
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Hej, wpis Japaneczki natchnął mnie to poszukiwania alternatywy do badziewia koralowo - bransoletkowego dla dzieci i wynalazłam koraliki Fiamo - czy ktoraś miała może z nimi doczynienie ? - można wybrać coś fajnego np. owoce czy kwiatki i samemu zrobić. Szperałam, spać mi się nie chciało w związku z tym teraz jestem mało przytomna....
A poza tym jakoś dziwacznie się czuję.
A poza tym jakoś dziwacznie się czuję.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - takie z modeliny specjalnej podobno - tyle wygooglałam - wyglądają efektownie i w sumie niedrogie są. Dziwnie - że dziś nie poniedziałek