reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
A skąd, w pracy siedzę ale nie mam motywacji do roboty, nie chce mi się robić a chce mi się spaćJesteście dzisiaj w domku?
Marta o kurka a może przez tą chorobe opóxnienie?
andariel
mama super dwójki :]
Dzień dobry! Jestem tak okropnie, niewyobrażalne, nieprzyzwoicie obżarta, że szokjak tak dalej pójdzie, to mieszkanie blisko rodzinki sprawi, że mi w bioderka pójdzie
Ale jak to cudnie było wczoraj nie musieć wracać w długiej trasie, tylko 5 min.i do "siebie"Luxus! Naprawdę!!!
Ale jak to cudnie było wczoraj nie musieć wracać w długiej trasie, tylko 5 min.i do "siebie"Luxus! Naprawdę!!!
andariel
No właśnie
dziewczyny!!! Dzwonili z przedszkola, że Ninka jest przyjęta!!! Oczywiście się cieszę i tak dalej, ale też...ryczeć mi się chce, bo wiem, że od września moja córcia pójdzie "do obcych ludzi"... I wiem, że jest już gotowa, że jej to wyjdzie na dobre itd., ale tak mnie serce ściska! No i od razu refleksja : trzeba teraz zacząć się za pracą rozglądać i Leosiowi żłobka szukać...
dziewczyny!!! Dzwonili z przedszkola, że Ninka jest przyjęta!!! Oczywiście się cieszę i tak dalej, ale też...ryczeć mi się chce, bo wiem, że od września moja córcia pójdzie "do obcych ludzi"... I wiem, że jest już gotowa, że jej to wyjdzie na dobre itd., ale tak mnie serce ściska! No i od razu refleksja : trzeba teraz zacząć się za pracą rozglądać i Leosiowi żłobka szukać...
andariel
I zdecydować wreszcie na antykoncepcję - takie wpisy jak ten marty mnie paraliżują...
marta - to chyba jednak ciąża oczywista, co? Co byś nie myślała i tak napiszę, że fajnie i że też bym chciała gdyby nie obezwładniający wprost strach
marta - to chyba jednak ciąża oczywista, co? Co byś nie myślała i tak napiszę, że fajnie i że też bym chciała gdyby nie obezwładniający wprost strach
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny druga kreskalewdo widoczna ale jest
czyli można już gratulować?:-)