reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej! Ja się tylko witam poświątecznie i zmykam do kuchni - muszę obiad dla Szymka zrobić. Dziś pulpety z kaszą gryczaną, tylko pulpety trzeba wyprodukować... odezwę się potem. Bajo;)

Dzień dobry! Jestem tak okropnie, niewyobrażalne, nieprzyzwoicie obżarta, że szok:zawstydzona/y:jak tak dalej pójdzie, to mieszkanie blisko rodzinki sprawi, że mi w bioderka pójdzie:-p
Ale jak to cudnie było wczoraj nie musieć wracać w długiej trasie, tylko 5 min.i do "siebie":tak:Luxus! Naprawdę!!!

ANdariel, mam podobne refleksje, to też nasza pierwsza wielkanoc tu , rok temu o tej porze byliśmy w dlugiej i męczącej trasie...

No właśnie:tak:

dziewczyny!!! Dzwonili z przedszkola, że Ninka jest przyjęta!!! Oczywiście się cieszę i tak dalej, ale też...ryczeć mi się chce, bo wiem, że od września moja córcia pójdzie "do obcych ludzi"... I wiem, że jest już gotowa, że jej to wyjdzie na dobre itd., ale tak mnie serce ściska! No i od razu refleksja : trzeba teraz zacząć się za pracą rozglądać i Leosiowi żłobka szukać...

I zdecydować wreszcie na antykoncepcję - takie wpisy jak ten marty mnie paraliżują...
marta - to chyba jednak ciąża oczywista, co? Co byś nie myślała i tak napiszę, że fajnie i że też bym chciała gdyby nie obezwładniający wprost strach:tak:

reklama
Do góry