reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
heloł my dziś byliśmy u moich rodziców i dzień zkecial, ale dalej zasmarkani i M. chyba pójdzie jutro do lekarza bo nie za bardzo wygląda.

A cha miałam się Was poradzić od kilku dni w nocy Mati się budzi i krzyczy "ała" i chwyta się za nogi tzn. okolice łydek i kostek.
Czy moze rośnie teraz intensywnie? nie wiem co jest przyczyną? oczywiście jutro chce jechac na kontrolę do lekarza i zapytam ale czy Wasze dzieci też tak miały?
Forever ja zimą nie strasze - to mnie straszą! ;-) a Mati ostatnio ma akcję np. że nie chce zdjąć jakiegoś sweterka albo nie chce czegoś ubrac:szok:;-) jak dziewczyna ;-)
Asinka jest w domku na fb pisała - wczoraj je wypuścili więcej nie wiem.
Madzioolka o tej wiosno-lecie to ja sama też tak wnioskuję.
Jak dziś zdrówko Majki?

U Mai gluty gluty i jeszcze raz gluty :-p ale bez tragedii nawet daje wyciągać, gorączki nie ma więc super :)

Ja dziś nadrobiłam wczorajsze nigdzieniewychodzenie: od 10 do 15 u moich rodziców, powrót na spanko Mai i o 18 do teraz u teściów.

T właśnie zasnął na kanapie w stanie mocno wskazującym... a mówiłam żeby przystopował bo Maję ma przecież jutro pod opieką a ja wolnego nie wezmę .... jak widać mało skuteczna jestem ;/

Kati jedyne co mi przychodzi do głowy to skurcze łydek i niedobór magnezu, tak to objawia się u dorosłych ale czy u dzieci też?? nie wiem sama, lepej niech lekarz się wypowie.

Kati83 - jak Ninka - ja nie fb ? Młoda jeszcze akcji odzieżowych nie ma.... :-p Ale sukieneczkę po spanie kazała sobie założyć - tyle czasu nie było okazji - pierwotnie była kupowana na Boże Narodzenie 2011:eek:, że jest mocno mini...
Moje skojarzenie jeśli chodzi o dolegliwości Matiego - bóle wzrostowe kości. :baffled:
Madzioolka - fajnie, że mimo zagluconej Mai gdzieś wyszłaś - my drugi dzień w domu i jest efekt niestety - głowa mi pękna, więc z nadgonienia roboty nici - zaraz się kładę i wstanę w nocy bądź nad ranem... A z chłopami to czasem człowiek się zastanawia po co mówi... :dry:

Co do upodobań odzieżowych, moja Olka już wybrzydza mówią "ten nie" i sama sobie wyjmuje rzeczy z szafy. Uwielbia przymierzać moje (i innych) buty i kocha korale :)

dzień dobry

Madzioolka jak tam Majeczka dzisiaj??? jak nocka??? katarek mocno przeszkadza spać??? jak Ty się czujesz?

no ja też jestem ciekawa co u asinki, fajnie, że już wyszli do domku:tak:
kati córa mojej koleżanki (starsza od naszych o rok) też tak ma (skurcze w nocy - właśnie łydki), objaw za szybkiego rośnięcia, zaraz do niej napiszę, co tam lekarz doradzał. A widać po Matim, że jakoś 'drastycznie' urósł? A jak Wasze zdrówko?

Ostatnia edycja:
reklama
Martadelka katar jej nie przeszkadza ale dzis w nocy tak po prostu odechciało sie Jej spać :wściekła/y: i ponad 2 h sie z Nią bujałam, przechodziła z jednej moje strony na drugą, to sie przykryła to sie odkryła i tak cały czas i jeszcze "zęby, posze" - od dłuższego czasu ma fazę na mycie zębów i myjemy kilkanaście razy dziennie więc w srodku nocy też chciała :wściekła/y:

Marta nie, bluzka kupna, mi jeszcze daleko do tak zaawansowanego szycia :) Kuruj sie kochana bo teraz starszna zaraza się panoszy i nie łatwo sie leczy &&&

Do góry