reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
heloł my dziś byliśmy u moich rodziców i dzień zkecial, ale dalej zasmarkani i M. chyba pójdzie jutro do lekarza bo nie za bardzo wygląda.

A cha miałam się Was poradzić od kilku dni w nocy Mati się budzi i krzyczy "ała" i chwyta się za nogi tzn. okolice łydek i kostek.
Czy moze rośnie teraz intensywnie? nie wiem co jest przyczyną? oczywiście jutro chce jechac na kontrolę do lekarza i zapytam ale czy Wasze dzieci też tak miały?
Forever ja zimą nie strasze - to mnie straszą! ;-) a Mati ostatnio ma akcję np. że nie chce zdjąć jakiegoś sweterka albo nie chce czegoś ubrac:szok:;-) jak dziewczyna ;-)
Asinka jest w domku na fb pisała - wczoraj je wypuścili więcej nie wiem.
Madzioolka o tej wiosno-lecie to ja sama też tak wnioskuję.
Jak dziś zdrówko Majki?

U Mai gluty gluty i jeszcze raz gluty :-p ale bez tragedii nawet daje wyciągać, gorączki nie ma więc super :)

Ja dziś nadrobiłam wczorajsze nigdzieniewychodzenie: od 10 do 15 u moich rodziców, powrót na spanko Mai i o 18 do teraz u teściów.

T właśnie zasnął na kanapie w stanie mocno wskazującym... a mówiłam żeby przystopował bo Maję ma przecież jutro pod opieką a ja wolnego nie wezmę .... jak widać mało skuteczna jestem ;/

Kati jedyne co mi przychodzi do głowy to skurcze łydek i niedobór magnezu, tak to objawia się u dorosłych ale czy u dzieci też?? nie wiem sama, lepej niech lekarz się wypowie.

Kati83 - jak Ninka - ja nie fb ? Młoda jeszcze akcji odzieżowych nie ma.... :-p Ale sukieneczkę po spanie kazała sobie założyć - tyle czasu nie było okazji - pierwotnie była kupowana na Boże Narodzenie 2011:eek:, że jest mocno mini...
Moje skojarzenie jeśli chodzi o dolegliwości Matiego - bóle wzrostowe kości. :baffled:
Madzioolka - fajnie, że mimo zagluconej Mai gdzieś wyszłaś - my drugi dzień w domu i jest efekt niestety - głowa mi pękna, więc z nadgonienia roboty nici - zaraz się kładę i wstanę w nocy bądź nad ranem... A z chłopami to czasem człowiek się zastanawia po co mówi... :dry:

Co do upodobań odzieżowych, moja Olka już wybrzydza mówią "ten nie" i sama sobie wyjmuje rzeczy z szafy. Uwielbia przymierzać moje (i innych) buty i kocha korale :)

dzień dobry

Madzioolka jak tam Majeczka dzisiaj??? jak nocka??? katarek mocno przeszkadza spać??? jak Ty się czujesz?

no ja też jestem ciekawa co u asinki, fajnie, że już wyszli do domku:tak:
kati córa mojej koleżanki (starsza od naszych o rok) też tak ma (skurcze w nocy - właśnie łydki), objaw za szybkiego rośnięcia, zaraz do niej napiszę, co tam lekarz doradzał. A widać po Matim, że jakoś 'drastycznie' urósł? A jak Wasze zdrówko?

Ostatnia edycja:
reklama
Martadelka katar jej nie przeszkadza ale dzis w nocy tak po prostu odechciało sie Jej spać :wściekła/y: i ponad 2 h sie z Nią bujałam, przechodziła z jednej moje strony na drugą, to sie przykryła to sie odkryła i tak cały czas i jeszcze "zęby, posze" - od dłuższego czasu ma fazę na mycie zębów i myjemy kilkanaście razy dziennie więc w srodku nocy też chciała :wściekła/y:

Marta nie, bluzka kupna, mi jeszcze daleko do tak zaawansowanego szycia :) Kuruj sie kochana bo teraz starszna zaraza się panoszy i nie łatwo sie leczy &&&

Do góry