reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Zobacz załącznik 548796
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego nastroju oraz
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
Wesołego "Alleluja"
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego nastroju oraz
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
Wesołego "Alleluja"
Załączniki
ja zdycham na głowe, Emi ma katar... chyba nici ze święcenia jajek bo zimno u nas, poza pasztetem i ciastem nie mamy rarytasów świątecznych, bo mieliśmy się gościć rodzinnie a nie wiem czy w domu nie zostaniemy
Asinka:*
Rodzinnych i kolorowych Świąt!:-)
Asinka:*
Rodzinnych i kolorowych Świąt!:-)
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja wpadam dla zdrowia psychicznego i odpoczynku - Młoda chyba właśnie zasypia w łóżeczku. Jak wstanie i zje drugie pojedziemy z koszyczkiem - muszę go jeszcze przygotować i kontynuować twórczość zajęczą alias króliczą - Andariel wysłała mi swoje szablony i girlanda z 7 stojących świątecznych futrzaków wisi na lustrze - oczywiście wieczorem zaliczyłam zwałkę więc rano robiłam - Młoda trochę się poprzyglądała ale musiała ogólnie sama sobą zająć. Kaczka stygnie - mam nadzieję, że dobra wyszła.
Zdrowia dla Chorych i samych miłych świątecznych wspomnień Asinka85 - mam nadzieję, że świąteczne jajko zjecie w domu.
Zdrowia dla Chorych i samych miłych świątecznych wspomnień Asinka85 - mam nadzieję, że świąteczne jajko zjecie w domu.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Szczerze wątpie czy spędzimy Święta w domu :-( dzisiaj na dyżurze jest tragiczny lekarz. Nic się od niego nie dowiedziałam. Pytam jaka prognoza, że wyjdziemy na święta, a ten kretyn z tekstem: prognoza?no dzisiaj jest cieplej... Hmm stwierdził, że za mocno Małej paznokcie obcinam, jak ja Jej jeszcze nie obcinałam, bo zobaczył te zaropiałe dwa. Pytam czy mam smarować dalej tą maścią, to powiedział, że dostanie okład z rivanolu, którego od rana nie dostała i tak czekam cały czas. Mała tu w ogóle spać nie chce. Na regulaminie zakaz brania dziecka do swojego łóżka, a dzisiaj już nie wytrzymałam i Ninka leży u mnie i śpi normalnie. A ja tu do głowy dostaje... A przy ważeniu wychodzi, że przybiera 50-60g, więc nie jest źle. Obecnie bez ubranek waży 4380g, a wczoraj miała 4230g.
majqa1
mama 2+2 :-)
Meldujemy się ze szpitala pediatrycznego trafiłyśmy tu dzisiaj z Ninką. Mała ma dalszy spadek wagi - dzisiaj od wczoraj -100g, dalsze wymioty i nieciekawe wyniki z moczu (jakieś bakterie i białko). Także decyzja lekarki, że mamy jechać na oddział niemowlęcy. Jak na razie wykluczone zwężenie przełyku, uff... Czekamy na wyniki badań i dalszą decyzję. Na pewno zostaniemy tu do jutra, a co dalej to się okaże. Obyśmy na Święta wyszły do domu i oczywiście oby okazało się, że Małej nic nie dolega... Prosimy o kciuki :-*
Szczerze wątpie czy spędzimy Święta w domu :-( dzisiaj na dyżurze jest tragiczny lekarz. Nic się od niego nie dowiedziałam. Pytam jaka prognoza, że wyjdziemy na święta, a ten kretyn z tekstem: prognoza?no dzisiaj jest cieplej... Hmm stwierdził, że za mocno Małej paznokcie obcinam, jak ja Jej jeszcze nie obcinałam, bo zobaczył te zaropiałe dwa. Pytam czy mam smarować dalej tą maścią, to powiedział, że dostanie okład z rivanolu, którego od rana nie dostała i tak czekam cały czas. Mała tu w ogóle spać nie chce. Na regulaminie zakaz brania dziecka do swojego łóżka, a dzisiaj już nie wytrzymałam i Ninka leży u mnie i śpi normalnie. A ja tu do głowy dostaje... A przy ważeniu wychodzi, że przybiera 50-60g, więc nie jest źle. Obecnie bez ubranek waży 4380g, a wczoraj miała 4230g.
I co wyszliście?Trzymam za Was kciuki &&&&
Wszystkim życzę zdrowych, radosnych, spokojnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Majqa niestety nie :-( ale będę negocjować, a wręcz nalegać o przepustkę, jeżeli nie będą chcieli nas wypuścić. Dzisiaj kompletnie nic nie zrobili przy Małej!! Nawet o opatrunek z rivanolu musiałam się iść upomnieć dobija mnie ten szpital :-(
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)