reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

dzień dobry
nadrabiam zaległe odpowiedzie

andariel na szczęście mega nastawienie anty na tatę było parodniowe, choć nadal ciągnie do mnie i np. w wekend za chiny nie chciała iść z M na spacer... Cieszę się, ludziska Wam się spodobali na wynajem Waszego mieszkanka i że wszystko pójdzie gładko, łącznie z wynajmem w Gorzowie, 2-pokojowe spokojnie wystarczy 'na przeczekanie'. Ja też dziękuję za polecenie clobazy:tak: sama często się nią smaruję
kasiu tak, u nas nadal system 3/2, wszyscy zadowoleni (choć dziadkowie wiadomo nie do końca, ale to chyba nie mój problem), jak u Was na budowie? pewnie troszkę zastojowo bo zima?
mamoM jutro środa:tak: ostatnio mało piszesz więc nie wiem jak ze spaniem u Matiego, nadal wieczorem nie ma problemu? a jak Twoje samopoczucie? mam nadzieję, że w związku z powrotem G, masz rogala na buzi;-) wykurowałaś się już?
forever jak tam Calineczka się miewa? a na czym byłaś w teatrze? (bo w teatrze byłaś, tak...?)
moon Mollers cytrynowy 2,5ml:-)

katisuper, że napisałaś, koniecznie pochwal się filcowym imieniem i ju za ozdoby wielkanocne się zabierasz?:tak: a Twój Mąż coś teraz tworzy?
Setana heeeej, dawno Cię nie było, co u Was? Natalka zdrowa?
trasiu hop hop Jesteś tam???
i lavrunia jakoś była przelotem:-)

Doris jak Julcia??????

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry

oj cos po weekendzie tez cisza :dry:

mamoM jutro środa:tak: a jak Twoje samopoczucie? mam nadzieję, że w związku z powrotem G, masz rogala na buzi;-)
martadelka G. jednak juz dzis w porze obiadowej bedzie w domu :-)
rogal na buzi jest choc juz wiem ze te dni kiedy G. bedzie w domu to beda ciagle rozjazdy i szybko wspólny czas minie :sorry2:
musimy sie w koncu wziasc za zameldowanie sie tutaj bo mieszkamy prawie 1,5 roku i ciagle cos a wiadomo jak sie zameldujemy to dokumenty trzeba wymieniac i wszedzie pozgłaszac zmiany a ja jakos nie mam na to siły....
ogólne samopoczucie lepsze, ostatni kiepski i dołujacy nastrój mi przeszedł i mam nadzieje ze szybko nie wróci

mamoM wykurowałaś się już?
ze mną chyba lepiej - zyc bede to pewne :-D
juz sie prawie nie dusze, rano gardło mnie bardzo bolało ale cholinex poszedł w ruch i jest ok i oby juz tak było
mamoM ostatnio mało piszesz więc nie wiem jak ze spaniem u Matiego, nadal wieczorem nie ma problemu?
spanie Matiego różnie, zasypianie jest ok a w nocy czasem sie obudzi i śpi ze mna od 1 (jak wczoraj) a czasem spi do rana i dopiero przed 5 lub 6 do mnie trafia
za to cos z drzemka dzienna ostatnio jest kiepsko - bardzo ciezko mu usnąć i boje sie ze bedzie z niej rezygnowała a ja tak bardzo potrzebuje tych 1,5-2 godzin dla siebie ("odpoczac" :sorry2:) lub na zrobienie rzeczy których z Matim nie moge (np. prasowanie na górze czy ścieranie podłóg)

to sie rozpisałam o sobie....
wybaczcie ale martadelka tyle pytań rzuciła :-p

Doris jak u was? jak Julia?

Setana hej, fajnie ze wpadłaś, bywaj czesciej :tak:

forever jak z Krysia?

kati szkoda ze tak rzadko bywasz...
pochwal sie swoim dziełem :tak:

kasiawilde dołączam do pytania martadelki jak tam u was na budowie? idzie do przodu?

miłego dnia wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Martadelka, mama MATIEGO - Młoda dobrzej z każdym dniem ale wczoraj Tata Jej wcisnąć dużą - czyli taką jak normalnie - porcję kaszy i był zwrot. :dry: zaglucenia nie traktuje jako choroby... już ;-)
Teatr - raczej offowy Kwintesencja - Teatr Druga Strefa
Spotykania znajomych cd - kolega na ulicy - stał pod pracą i palił - koleżanka na wykładzie.

forever - takie wpadanie na znajomych mam w Gorzowie:-)co krok, to ktoś bliżej lub dalej znany z przeszłości:tak:odzwyczaiłam się od tego, bo ani w W-wie, ani w Pruszkowie tego nie doświadczałam. Oj, dla nas ta przeprowadzka to będzie zwrotny punkt w życiu:-D

martadelko - cieszę się, że jednak Emi uznaje również swego tatę za opiekuna;-)
mamoM - rozumiem Cię w kwestii drzemki Matiego - jak u nas zdarzy się dzień bezdrzemkowy, padam wieczorem na cyce; ale u nas póki co oboje z Ninką drzemkują i - zaklinam los - niech tak zostanie!:tak:

zaliczka na mieszkanie w G.poszła, więc zaklepane:tak:nie ukrywam, że mi ulżyło, teraz już mogę zacząć pakować część rzeczy, typu: zapasowa pościel czy odzież; aż nie do wiary, że Wielkanoc spędzimy w G.już...

chciałam jeszcze dodać, że podczas ostatniego pobytu w G.przekonałam się o sile internetu, gł.facebook'a - siostra i jej mąż zamieścili krótką notkę w statusie, że pilnie poszukiwane jest mieszkanie do wynajęcia w G. (na moją prośbę, ja na swoim profilu nie wychylam się z przeprowadzką bo nie chcę by w pracy się rozniosło, żeby mi czasem nie zarzucono blokowania etatu czy coś), no i w ciągu kwadransa mieliśmy mnóstwo namiarów od ich znajomych. Wśród nich jedna oferta niezwykle kusząca, którą jednak odrzuciłam z pewnych względów (ten sam blok i najprawdopodobniej ta sama klatka, w której mieszka mój ex).

Witam!!
Dzisiaj mam dzień lenia :-( Sz.śpi po nocce, Tymek bawi się autkami, a ja leżę w piżamie. W między czasie gotuje obiad - gołąbki. I tyle... Ninka wczoraj miała dzień skakania, dzisiaj spokojnie jak na razie. Chyba ma dzień lenia razem z mamą :-D

oj ironia ja niedobra... zapomniałam, że i Ty pisałaś, już się poprawiam: centralnie ktoś Ci powiedział, że za wysokie kalifikacje, że nie do tej pracy...?????????? wiem, że praca teraz na pierwszym miejscy jako priorytet, ale daj znać jak Benio:tak: ślę pozytywną energię!!!

Hej :)

wyskoczyłam przed chwilą do ZUSu (budynek koło mnie, muszę dowiedzieć się kilku tematów wsprawie mojej mamy), wciskam żeby dostać numerek, wyszło: 353, patrzę na tablicę który jest aktualnie obsługiwany: 305 i na bileciku adnotacja - średni czas oczekiwania: 60minut :-D:-):-D KPINA!!!!!!! dodam że przyjmuja interesantów do godz 15 :wściekła/y:

reklama
witam się, ale nic nie przeczytałam jak zwykle:zawstydzona/y:
Szymuś wazy już 5 kg:) przybrał cały kg w miesiąc więc chyba nie powinnam się martwić, że niedojada?? Ale od urodzenia ma mały problem z nóżką, lekko szpotawi prawą stopę. Marysia miała podobnie, ale u niej preszło dość szybko a u Szymka niewielka poprawa pomimo tego, że masuję tą nózkę. No i mamy skierowanie do chirurga, mam nadzieję że zakonczy się na konsultacji...

Do góry