reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja się witam :-)
Doris ale przeżycia...:-( zdrówka, zdrówka, żeby wszystko wróciło do normy. Ja nie wiem czy bym teraz radę jakby Tymkowi coś się teraz stało (tfu, tfu)
Witaj Ramari, Aestima, Agabre, Madzioolka

reklama
Hej
Rzeczywiscie pustki straszne
Chyba za malo ciezarowek oczekujacych na.dzidzie nie pracujach. Wiec dziewczyny do.roboty :-)

My dalej w szpitalu. Czekamy na sniadanie i.wizyte. julia czuje sie lepiej.
Ja niestetety dzis do pracy wracam po urlopie ale M. Dostal 3 dni wolnego i no i Babcia tez juz przyjechala z nad morza.
Buziaki dla wszystkich i milego dnia zycze

dzień doooobry

Doris biedulka z Julki, ale oby juz szło ku dobremu
&&&&&&& za Julie

Aestima to pewnie weekendowe pustki tylko...

asinka hej

a ja czekam na środę :happy2:

mama MATIEGO, Asinka85, Agabre - ja niestety tak okropna matka jestem, że odstawiam Młoda do Babci co weekend na choć jego część :zawstydzona/y:, ten od piatku wieczorem do niedzieli wieczorem. W sobotę byłam ospała i zrobiłam niewiele ale wczoraj popracowałam, zrobiłam zakupy w promocjach w Realu i Rossmanie oraz wzięłam udział w politycznym spotkaniu zawodowym. Natomiast wszystko wskazuje na to, że przyszły weekend będzie wygladał zupełnie inaczej.
Zdrowia dla Chorych, Młoda pomału dochodzi do siebie - gluta nie liczę :baffled: - ale jeszcze w domu.

czy ktoś zna tani nocleg w pradze??? chcemy się wybrać na majówkę:)

ups, myśłałam, że piszę w wakacyjny, sorki!:sorry2:

Doris! Trzymajcie się dzielnie i niech Julcia wraca do zdrowia!!! Na samą myśl o szpitalnych przeżyciach robi mi się słabo:baffled: kciuki za Was więc mooooocno zaciskam!

dostałam rano tel.i wszystko wskazuje na to, że fajni ludzie wstępnie zainteresowani wynajem naszego mieszkania są zdecydowani na 100%:-) z wszystkich "zwiedzających" właśnie ci nam się b.spodobali i proszę. Co prawda spotkamy się dopiero w sob.by obgadać szczegóły (a trochę jest do ustalania jak choćby termin ich przeprowadzki i cała logistyka, bo np.mają swoje łóżko i musimy się pozbyć naszego w trybie pilnym), ale jestem dobrej myśli. Tak naprawdę w sob.mieliśmy już chętnych zdecydowanych w 100%, ale nam oni nie pasowali (zaciągali z ruska i chcieli tu ściągnąć mamę z dwoma braćmi, więc mieszkałoby tu ich 5 sztuk). No i dziś muszę dać im znać, że już oferta nieaktualna (w weekend powiedziałam, że zobowiązałam się czekać do dziś wobec innych chętnych - i dobrze!).
A jeszcze żeby było ciekawiej, w sob.znalazłam świeżutką ofertę wynajmu w Gorzowie, od razu zadzwoniliśmy, umówiliśmy moją siostrę na oglądanie tego mieszkania, porobiła dodatkowe foty, nagrała filmik byśmy sobie lepiej układ mieszkania i odległości mogli wyobrazić, no i ... zdecydowaliśmy się na nie! Nieźle, co, zaklepywać mieszkanie bez oglądania. No ale b.nam zależało, by nagrany na 9mar transport zawiózł nasze graty od razu do celu.

Z jednej strony chciałabym nie musieć martwić się przeprowadzką i zmianami, z drugiejchciałabym mieć to już za sobą.

andariel hej! ale.u Was ruch! My poki.co nie sprzedalismy jeszcze, ale co jakis czas ktos oglada. Czuje sie zobowiazana podziekowac Ci za clobaze-Maja ma czysciutka skorke teraz! a jaki emolium.stosujesz zamiennie z clobaza?

Hej, mam urwanie głowy w pracy więc wpadam tylko z szybkim pytankiem: ile ml tranu mollers (aromat owocowy) podawać Mai?? na etykietce jest info że pow. 3 r.ż i dorosłym 5 ml na dobę a ile poniżej 3r.ż.???

reklama
Do góry