reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

moon - clobaza jest the best:tak:emolium krem specjalny mamy, ale on raczej na ciepły sezon jest, zimą atopik na tym nie pojedzie (przynajmniej na suchą skórę Ninki czy moją nie działa). U Ninki nadal przesuszona skóra (jak i u mnie), ale faktem jest, że Ninka b.mało pije teraz (uwaga od naszej pani dr - jak dziecko mało pije, dostaje ciut mniej tranu) i może powinnam na jakiś czas znów zupy na cielęcinie gotować, bo świetnie nawilża.

reklama
heja

ja zrezygnowałam juz chyba z szukania pracy bo w tym kraju nic się nie da zrobić jak się ma kwalifikacje :no::wściekła/y: w 3 miejscach powiedzieli mi że mam za wysokie kwalifikacje :szok::szok: nosz kur..wa... :confused::confused:

ide sobie palnąć w łeb i udawać kretynkę może mnie ktoś zatrudni?

ironia za wysokie kwalifikacje???????????? :confused:
to chora jak sie ma za wysokie to źle , jak za niskie tez źle

andariel super ze tak sie wyklarowało z mieszkaniem, a raczej dwoma i ze tak w jednym czasie juz cos wiecie o wynajeciu swojego i znalezieniu czegos w gorzowie, super :tak:

andariel, mrsmoon ta clobaza to na takie suche, szorstkie placki na ciałku moze byc?
bo ja mam mediderm - przez jakis czas było ok, a teraz znowu takie krostki jak "strupki" i coraz wiecej ich Mati ma :baffled:

Doris trzymam mocno za Was kciuki, oby Julka szybko do pełni zdrowia i sił wróciła! Podobnie jak Andariel na myśl o szpitalu i chorobach robi mi się słabo...

Monn na naszym zwykłym tzn. bez dodatków (od 6-go miesiąca) jest podane 2,5 ml. Najpierw kupiłam tez ten owocowy i przeczytałam, że od 3-ciego roku, zapytałam o co chodzi później przy zakupie innych specyfików w aptece farmaceutę i ten powiedział mi, że właśnie z powodu tych dodatków aromatyzująco-smakowych (że niby one w tym owocowym podnoszą granicę wiekową) nie wiem ile w tym prawdy, ale kupiłam Natce ten od 6-go miesiaca, a owocowy pijemy my ;-)

Ironia, niestety moj Micha przez pół roku słyszał, że ma za wysokie kwalifikacje... I pracy nie znalazł, szczęście, że szef go z rąk nie wypuścił i otworzył filię w zg.... Tu szukają studenta za max 1500 na rękę w Michała branży...
Na placki suche ponoć najlepszy olej araganowy- babka od medycyny chińskiej kazała mi zakupić:)

znalazłam 130zł/ doba - ponoć fajny standard ( to z polecenia), babeczka która wynajmuje mówi po polsku. rezerwujemy:tak:
Andariel, fajno, kiedy się wobec tego widzimy>>:)

tranu cytrynowego daję 2,5

hej ja ciągle w niedoczasie...:baffled:
mało czasu na bb, bo robię Mateuszowi różne ozdóbki do kącika przy łóżeczku - skończyłam i zawiesiłam Napis "MATEUSZ" z filcu :-) teraz czas na ozdoby wielkanocne ;-)
dużo się bawimy i czas ucieka

Doris duuużo zdrówka dla Julci
Asinka kobieto, ze ty masz chęci na takie kulinarne rzeczy :-)
Adariel super, ze sie Wam pomalutku układa :-) oby tak dalej :-)
Madzioolka ja daje tranu cytrynowego ok 3 ml małą łyżeczkę do herbaty - jest ok lekarz tak polecał, za pół roku zwiększamy o 0,5 -1 ml czyli jesienia ok 4 ml

reklama
dziewczyny mam prośbę, jeśli ktoś jeszcze nie wysłał PIT-u to moja koleżanka walczy o rehabilitację swojej córeczki (4 dni starszej od MAteuszka) jeśli mozecie przekażcie jej 1% podatku
404521_487097944660702_323147548_n.jpg

Do góry