reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Larvunia i Blusia gratuluję czerwone_k.gif

lil_maja ty nie marudz,tylko bierz sie do roboty
zakochany%20kundel.gif

Dziewuszki możecie mi powiedzieć, jakich pokarmów trzeba unikać w ciąży, bo każdy mówi co innego (o surowym mięsie to wiem, a zresztą takie rzeczy to nie dla mnie), bardziej mam na myśli owoce, podobno nie można jeść cytrusów, a ja mam tak wielką ochotę na sałatkę owocową.

Witam was dziewczyny :-)
Wielkie Gratki dla testujacych :-)
Ja dzisiaj tez testowalam dziewczyny no i niestety byl negatywny :-) no coz uda sie nastepnym razem no ale @ jeszcze nie mam :tak:
Dziewczyny zycze wam zdrowych i spokojnych ciaz :-) cieszcie sie nimi jak najwiecej bo to najpiekniejsze miesiace :-) :-D

blondpatyna co do cytrusow to ja pierwsze slysze :tak: owoce jesc powinlo sie bezograniczen ;-) wiec ten cytrus ma duzo witaminyC ale na pewno nie zaszkodzi fasolce :tak: a tutaj stronka o potrawach ktorych powinlo sie unikac dziewczyny ;-)
Produkty nie zalecane podczas ciąży - BabyBoom
http://www.macierzynstwo.inspirander.pl/ciaza-i-porod/produkty-zakazane-w-czasie-ciazy
Juz wam nie zawracam glowy, zegnam laseczki :-)

Ostatnia edycja:
wiecie co z tym jedzeniem to nie przesadzajcie ;-) ja jadlam w 1 ciazy co chciala i ile chcialam :tak:
mialam nawet okres picia 3 litorw dziennie mleka przez miesiac i tez bylo wsio oki :tak: widocznie organizm potrzebowal :tak:

Ssabrinaa najwyżej rozkręcimy lipcóweczki :) Ja jestem gaduła straszna to jest nadzieja, że nowy topik szybko się rozkręci :)) Ciekawe kiedy ktoś pierwszy się pojawi w tym temacie. Trzymam za nas obie kciuki teraz! Chyba, że jeszcze tutaj wrócisz! Buziaki!

Hej babeczki... wpadam tylko powiedzieć " Dzień Dobry" i zmykam...

DZiś czuje się świetnie... czasami brzusio da znać o sobie i to tyle... najadłam się z rana bigosu i mnie zgaga piecze..a w nocy miałam mdłości bo się najadłam sałaty he he he...

Gratuluję nowym zafasolkowanym... ja czekam do poniedziałku:)

Ssabrinaa przykro mi z powodu negetywa,ale jak @ nie ma to jeszcze nic straconego.

Jeśli chodzi o jedzenie w ciaży to zgadzam sie z Larvunia.
Wydaje mi się że można jesc wszystko,pod warunkiem że bedzie to dobrze umyte i przyrzadzone.
Je jedynie co uważma zasłuszne ,ograniczyc niezdrowe produkty cukry,tłuszcze.I z uwagi na zatrucia i mało wartości odrzywczych nie polecałabym surowych mięs i grzybów.
Ale np.ostatnio miałam straszna ochote na cos gazowanego(generalnie nie przepadam i nie pijam) to polecialam do sklepu i na miejscu wypilam pepsi:-) bo straszna oc:-)hota mnie naszla.

reklama
ja wlasnie pije coca colke :-D:-D:-D
aaaa dodam ze ogladalam kiedys program o kobietach w ciazy i alkohol jest bardzo zly dla nas teraz... ale to kwestia osobista uwazam. W ciazy z Marcelkiem straszna ochote mialam w wakacje na (rodzilam w listopadzie) na redsa jablkowego... po lyku wzielo mnie na wymioty ;-) Wiec same widzicie hehehe... ale ogolnie jestem za tym by w ciazy nie pic alkoholu a o jedzeniu jak pisze tusenfryd18 (jejku z kad taki nick trudny :sorry2::sorry2::sorry2:)

Do góry