reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Larvunia i Blusia gratuluję czerwone_k.gif

lil_maja ty nie marudz,tylko bierz sie do roboty
zakochany%20kundel.gif

Dziewuszki możecie mi powiedzieć, jakich pokarmów trzeba unikać w ciąży, bo każdy mówi co innego (o surowym mięsie to wiem, a zresztą takie rzeczy to nie dla mnie), bardziej mam na myśli owoce, podobno nie można jeść cytrusów, a ja mam tak wielką ochotę na sałatkę owocową.

Witam was dziewczyny :-)
Wielkie Gratki dla testujacych :-)
Ja dzisiaj tez testowalam dziewczyny no i niestety byl negatywny :-) no coz uda sie nastepnym razem no ale @ jeszcze nie mam :tak:
Dziewczyny zycze wam zdrowych i spokojnych ciaz :-) cieszcie sie nimi jak najwiecej bo to najpiekniejsze miesiace :-) :-D

blondpatyna co do cytrusow to ja pierwsze slysze :tak: owoce jesc powinlo sie bezograniczen ;-) wiec ten cytrus ma duzo witaminyC ale na pewno nie zaszkodzi fasolce :tak: a tutaj stronka o potrawach ktorych powinlo sie unikac dziewczyny ;-)
Produkty nie zalecane podczas ciąży - BabyBoom
http://www.macierzynstwo.inspirander.pl/ciaza-i-porod/produkty-zakazane-w-czasie-ciazy
Juz wam nie zawracam glowy, zegnam laseczki :-)

Ostatnia edycja:
wiecie co z tym jedzeniem to nie przesadzajcie ;-) ja jadlam w 1 ciazy co chciala i ile chcialam :tak:
mialam nawet okres picia 3 litorw dziennie mleka przez miesiac i tez bylo wsio oki :tak: widocznie organizm potrzebowal :tak:

Ssabrinaa najwyżej rozkręcimy lipcóweczki :) Ja jestem gaduła straszna to jest nadzieja, że nowy topik szybko się rozkręci :)) Ciekawe kiedy ktoś pierwszy się pojawi w tym temacie. Trzymam za nas obie kciuki teraz! Chyba, że jeszcze tutaj wrócisz! Buziaki!

Hej babeczki... wpadam tylko powiedzieć " Dzień Dobry" i zmykam...

DZiś czuje się świetnie... czasami brzusio da znać o sobie i to tyle... najadłam się z rana bigosu i mnie zgaga piecze..a w nocy miałam mdłości bo się najadłam sałaty he he he...

Gratuluję nowym zafasolkowanym... ja czekam do poniedziałku:)

Ssabrinaa przykro mi z powodu negetywa,ale jak @ nie ma to jeszcze nic straconego.

Jeśli chodzi o jedzenie w ciaży to zgadzam sie z Larvunia.
Wydaje mi się że można jesc wszystko,pod warunkiem że bedzie to dobrze umyte i przyrzadzone.
Je jedynie co uważma zasłuszne ,ograniczyc niezdrowe produkty cukry,tłuszcze.I z uwagi na zatrucia i mało wartości odrzywczych nie polecałabym surowych mięs i grzybów.
Ale np.ostatnio miałam straszna ochote na cos gazowanego(generalnie nie przepadam i nie pijam) to polecialam do sklepu i na miejscu wypilam pepsi:-) bo straszna oc:-)hota mnie naszla.

reklama
ja wlasnie pije coca colke :-D:-D:-D
aaaa dodam ze ogladalam kiedys program o kobietach w ciazy i alkohol jest bardzo zly dla nas teraz... ale to kwestia osobista uwazam. W ciazy z Marcelkiem straszna ochote mialam w wakacje na (rodzilam w listopadzie) na redsa jablkowego... po lyku wzielo mnie na wymioty ;-) Wiec same widzicie hehehe... ale ogolnie jestem za tym by w ciazy nie pic alkoholu a o jedzeniu jak pisze tusenfryd18 (jejku z kad taki nick trudny :sorry2::sorry2::sorry2:)

Do góry