reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Blusia kochana, ależ się cieszę i gratuluję kochana! W końcu masz pewność!! BUZIAKI!!!!

LARVUNIA - piękne kreseczki!!!! Gratuluję!!!!!

U mnie @ się rozkręciła, nie mogę już chyba Wam zajmować tu miejsca, za dużo stresów sobie wkręciłam sobie ostatnio. Nie tak miało być, ale no ba, jest nauczka....

Dziewczynki życzę Wam zdrowych bobasków, spokojnej ciąży i mnóstwo optymizmu!! Macie piękny czas przed sobą!!!!!

reklama
Larvunia, dzieki :) ja zrobiłam w 31 dc i 12 dfl :) Cykle też ostatnio miałam różne 29-32 dni, jeden nawet 36 :szok:

Lil, kochana ja mam nadzieję, że jeszcze uda Ci się załapać na końcóweczkę czerwca :) Ściskam mocno, zaglądaj do nas miejsca jest sporo :)

Blusia i Larvunia.... gratuluję dziewczyny kochane....bardzo się cieszę że nasze grono się powiększa....oby nas było jak najwięcej....
ja oczywiście obudziałm sie o 5 rano na siku....potem nie mogłam zasnąć bo mnie mdliło strasznie....do tego doszła zgaga...ale zasnęłam i przed chwilą wstałam....czekało na mnie śniadanko...a za chwilę mężuś stwierdzil że posprząta dom....podoba mi się taka kolej rzeczy....heheh:-)

piszecie tyle, ze ja nie nadążam za wami z czytaniem:( ciesze sie szczesciem tych, ktore zobczyly dwie kreseczki:) u mnie dalej mocne napady mdłości i nicniechcenia. ale musze isc cos posprzatac bo niedlugo idziemy z dominisia na urodziny do jej kolezanki....ale sie bedzie dzialo-obym to przetrwala:)

lil_maja nie ma co biadolic tylko zbierac sily na "nastepne działanie" i pamietaj o nogach w gore:) hihi bedzie dobrze jeszcze moze sie do nas załapiesz:)

cześć Dziewczynki

nie mogę za wami zdążyć Gratuluję wszystkim które mają dwie kreseczki i dołączają do nas.
Ja wczoraj miałam pierwsza wizytę i wiecie co powiem tak Fajerwerków nie było :-:)-(
Tutaj jest całkiem inaczej oprócz potwierdzenia z apteki że jestem w ciąży to mój pan

doktor ani mnie nawet nie dotknął zmierzył mi tylko ciśnienie wysłał moją kartkę do szpitala uśmiechnął się powiedział że termin mam na 6 czerwca (mój brat się wtedy urodził chyba oszaleje ze szczęścia jak mu powiem) i że kolo 12 tygodnia szpital się ze mną skontaktuje w sprawie usg później mam do niego przyjść z powrotem i tyle.
A koleżanka z pracy powiedziała do mnie że czego ja się spodziewałam że tutaj ginekologa to zobaczę jak będzie mi się coś działo a jak wszystko będzie ok to położna się tylko będzie mną zajmowała. Oczywiście powiedziała mi że przecież jestem w ciąży a nie chora więc nikt nie będzie się nade mną gorączkował.

Kochane i wiecie co ja mam od samego rana biegunkę nie mogę wyjść z wc tragedia

rosellita... gratuluję....ja mam termin na 7 czerwca czyli idziemy łeb w łeb....ja miałam biegunkę przedwczoraj ale przeszło....nie wiem czemu...ale napewno ci przejdzie...

reklama
Larvunia i Blusia serdeczne gratulacje.
Jak miło, że robi się nas coraz więcej.
Ja na razie czuję się bezobjawowo. Tylko ból piersi trochę dokuczą i od czasu do czasu coś ciągnie w brzuchu.

Do góry