reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
kat.j1 dziękuję Ci za te słowa...ja też kiedyś bardzo marzyłam o trójce dzieci,a potem trochę to uleciało-to nieplanowana ciąża więc jesteśmy zaskoczeni chociaż nie jest jeszcze potwierdzona lecz na dniach zrobię test bo to czekanie jest męczące.Zaczynam się nawet trochę cieszyć.Widzę iż zdolna z Ciebie kobitka bo suwaczek już masz...hihihi ja mam dwa suwaki bo trzeciego nie mogę stworzyć gdyż mój synuś ;) ma już 16 latek...a takich dat już nie ma w opcjach ;)

Malgosza,dzięki za te miłe słowa,ale u mnie chyba odwrotna sytuacja bo moje pierwsze dziecko-synuś był aniołkiem,drugie dziecko-córa już połowa tego aniołka jakim był syn,więc trzecie chyba będzie diablikiem...hahaha:-D

No to Dziewczyny, dołączam do Was!
Dziś dwie kreski jak złoto, nie ma to tamto:)
Zrobiłam test o piątej rano ;) i nie mogłam już długo usnąć. Ale potem praca i powiem Wam, że czuję się bardzo dobrze, czekam na te legendarne mdłości, ale póki co - tylko dół brzucha pobolewa, " ciągnie" co jakiś czas, kłuło mnie też w prawym jajniku. Muszę się jeszcze Z tą myślą oswoić, ale na razie - pozdrawiam!:)

no to GRATULACJE kochana,cieszę się razem z Tobą :-) ja dopiero w poniedziałek robię teścik i to będzie moja CHWILA PRAWDY;-)

miałam iść spać ale dręczyło mnie to iż nie mogę mieć suwaczka z synem,no i JEST udało się HURRRA !!!!! Jeszcze raz miłej i spokojnej nocki...DOBRANOC:-)

dziendoberek
czy moge dolaczyc?? :-)

test z wczoraj
DSC06871.JPG

test z dzisiaj
Zdj%C4%99cie192.jpg

Hej kochane :)
Wpadam z dobrymi wieściami: test pokazał II kreski :-D To już mogę oficjalnie do Was dołączyć i oby do samego czerwca :)
Pięknie się dzień dziś zaczął :)

Larvunia, gratulacje :) W którym dc robiłaś test? Ja wkleję swój później :)

Ostatnia edycja:
reklama
Blusia ja test robilam moze powiem nie w ktorym DC tylko w ktorym FL ;-) wiec w 13 wyszlo negatyw a w 16 (wczoraj) taki test z delikatna druga a dzis w 17 jak widac ponizej wynik :-)

edit:
dodam ze ja cykle mialam roznie raz 27 dni , raz 32... ale FL nigdy dluzej niz 12-13 dni... z tad pierwszy test zrobilam w 13 fl... i nic nie pokazalo...
blusia tobie tez GRATULUJE II KRESECZEK

Ostatnia edycja:
Do góry