reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
kat.j1 dziękuję Ci za te słowa...ja też kiedyś bardzo marzyłam o trójce dzieci,a potem trochę to uleciało-to nieplanowana ciąża więc jesteśmy zaskoczeni chociaż nie jest jeszcze potwierdzona lecz na dniach zrobię test bo to czekanie jest męczące.Zaczynam się nawet trochę cieszyć.Widzę iż zdolna z Ciebie kobitka bo suwaczek już masz...hihihi ja mam dwa suwaki bo trzeciego nie mogę stworzyć gdyż mój synuś ;) ma już 16 latek...a takich dat już nie ma w opcjach ;)

Malgosza,dzięki za te miłe słowa,ale u mnie chyba odwrotna sytuacja bo moje pierwsze dziecko-synuś był aniołkiem,drugie dziecko-córa już połowa tego aniołka jakim był syn,więc trzecie chyba będzie diablikiem...hahaha:-D

No to Dziewczyny, dołączam do Was!
Dziś dwie kreski jak złoto, nie ma to tamto:)
Zrobiłam test o piątej rano ;) i nie mogłam już długo usnąć. Ale potem praca i powiem Wam, że czuję się bardzo dobrze, czekam na te legendarne mdłości, ale póki co - tylko dół brzucha pobolewa, " ciągnie" co jakiś czas, kłuło mnie też w prawym jajniku. Muszę się jeszcze Z tą myślą oswoić, ale na razie - pozdrawiam!:)

no to GRATULACJE kochana,cieszę się razem z Tobą :-) ja dopiero w poniedziałek robię teścik i to będzie moja CHWILA PRAWDY;-)

miałam iść spać ale dręczyło mnie to iż nie mogę mieć suwaczka z synem,no i JEST udało się HURRRA !!!!! Jeszcze raz miłej i spokojnej nocki...DOBRANOC:-)

dziendoberek
czy moge dolaczyc?? :-)

test z wczoraj
DSC06871.JPG

test z dzisiaj
Zdj%C4%99cie192.jpg

Hej kochane :)
Wpadam z dobrymi wieściami: test pokazał II kreski :-D To już mogę oficjalnie do Was dołączyć i oby do samego czerwca :)
Pięknie się dzień dziś zaczął :)

Larvunia, gratulacje :) W którym dc robiłaś test? Ja wkleję swój później :)

Ostatnia edycja:
reklama
Blusia ja test robilam moze powiem nie w ktorym DC tylko w ktorym FL ;-) wiec w 13 wyszlo negatyw a w 16 (wczoraj) taki test z delikatna druga a dzis w 17 jak widac ponizej wynik :-)

edit:
dodam ze ja cykle mialam roznie raz 27 dni , raz 32... ale FL nigdy dluzej niz 12-13 dni... z tad pierwszy test zrobilam w 13 fl... i nic nie pokazalo...
blusia tobie tez GRATULUJE II KRESECZEK

Ostatnia edycja:
Do góry