reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Witam się pierwsza w kiepskim nastroju...
Już mnie ta końcówka ciąży dobija - emocjonalnie i fizycznie... Pół nocy nie spałam, bo było mi gorąco, nie mówiąc o tym, że nie mogę się nijak ułożyć, to jeszcze atmosfera w domu gęsta... Oj, marzę już o marcu. Jeszcze najlepiej, bo chwaliłam suę ostatnio, że kupiłam fotelik do wózka. Okazało się, że nie pasuje do mojego modelu i musiałam go sprzedać. A do mojego GTX trudno dostać taki fotelik w tym kolorze i nie wiem co zrobię.

reklama
Hej, jestem ledwie ciepła - mało snu :-( Wczoraj był ciężki dzień. Młoda wieczorem miała temepraturę a wcześniej zwróciła podwieczorek :baffled: więc dziś i jutro w domu. Oby się wykurowała na piątkową imprezę ;-)

hejka

asinka no jeszcze 2 miesiące i finito;-) choć wierzę, że Ci ciężko, dziś jedziesz do teściów?
forever a chociaż nockę Krysia przespała? bidna mała:-( a w piątek przypomnij co macie, ten bal przebierańców? czy coś mi się pokitrało?
hej marta, jak nastrój???

HEJ FOREVER, ASINKA I MARTADELKA

FOREVER TO KRYSIA DALEJ MA TE PROBLEMY ZOLĄDKOWE TAK?
martadelka a dziekuje dobrze, naprawde zdystansowałam sie do tego wszytskiego, w sumie jeśli tego nie zrobie zgine w tej pracy nauczycielskiej i jeszcze raz napisze, ze nie chodzi mi o rzucanie pracy tylko o nienapinanie sie niepotrzebnie
kasiawilde ja korzytsam z repetytorium longmana do matury i skserowałam od uczennicy zestam zadan oxfordu

marta czyli na razie zostajesz do czerwca a potem zobaczysz? czy chcesz w czerwcu odejść, bo się pogubiłam?:zawstydzona/y:
a ta moja koleżanka ma albo ciąże pozamaciczna, albo ciąże z wadą...:no2:

hhehehe martadelka mam umowe na zastępstwo do końca czerwca, inni nauczyciele mowili mi, ze pewnie zostane , bo jakaś anglistka chce odchodzić i zaczęłam sie nastawiać, ze może sie uda, ale po tym co widzę coraz więcej co sie dzieje, przestałam na to liczć po porstu i sie nastawiać,że sie uda, bo tam dziwne nie znane nikomu rzeczy sie dzieją i kiedy spytałam dlaczego nauczyciele są zwalniani, nikt nie umiał odpowiedzieć i, ze w zależnośći od humory dyrekcji. pracy i tak będę szukała, bo tam mam 3/4 etatu. po prostu przestałam się łudzić....co bedzie to będzie
w ogóle to bardzo sie bałam dyektorki, bałam sie krzywo stanać a teraz mi to już wisi, czy sie mnie czepi czy nie

hej z rana

ja juz sie odkopałam ze sniegu bo musiałam kosz wyprowadzic, ale sniegu nam napadało, cała działka to jedna wielka zaspa, a do tego -9 i wieje :baffled:

nie powiem brzydko co o niej myśle, robie swoje i szukam nowej pracy niedługo i sie nie przejmuje, bo nie uważam,że jestem beznadziejna i juz koniec kropka

marta i to jest prawidłowe myslenie, nie mysl inaczej, a moze znajdziesz cos lepszego i nie bedziesz musiała wysłuchiwac tej całej dyrektorki

asinka biedna ty, ale do marca juz niedługo, a co tam w domku sie dzieje? chyba Tymek nie daje ci popalic cooo?

forever
biedna Krysia, znowu u was cos, oby szybko przeszło, a jaki plan opieki na dzis i jutro dla niej?

kasiawilde współczuje akcji Kuby z wczoraj, moze miał zły dzień poprostu
ja wczoraj cały dzień miałąm nerwa a ponoc wczoraj był najgorszy dzień w roku według wyliczeń naukowców :eek:

katamisz witaj, zagoscisz na dłuzej?
dobrze ze juz wyniki Gracjany lepsze, oby było coraz lepiej

martadelka hej
współczuje twojej kolezance :(

miłego dnia

reklama
Martadelka tak, jadę do teściów. Miałam w końcu jechać pociągiem i teściowa miała Nas odebrać z dworca, ale Sz.napisał, że kończy dziś o 14. Chyba coś zrozumiał... A koleżance bardzo współczuję... Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :-(
Marta szczerze współczuję nerwów związanych z pracą. Brawo za podejście!! :-)
MamoM a może jabłuszko :p? Ty już zdążyłaś wyjść z domu, a ja jeszcze nie zdążyłam wyjść z łóżka, tym bardziej, że Tymek dalej śpi, a ja nie potrafiłam z tego skorzystać...

Do góry