reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam się pierwsza w kiepskim nastroju...
Już mnie ta końcówka ciąży dobija - emocjonalnie i fizycznie... Pół nocy nie spałam, bo było mi gorąco, nie mówiąc o tym, że nie mogę się nijak ułożyć, to jeszcze atmosfera w domu gęsta... Oj, marzę już o marcu. Jeszcze najlepiej, bo chwaliłam suę ostatnio, że kupiłam fotelik do wózka. Okazało się, że nie pasuje do mojego modelu i musiałam go sprzedać. A do mojego GTX trudno dostać taki fotelik w tym kolorze i nie wiem co zrobię.

reklama
Hej, jestem ledwie ciepła - mało snu :-( Wczoraj był ciężki dzień. Młoda wieczorem miała temepraturę a wcześniej zwróciła podwieczorek :baffled: więc dziś i jutro w domu. Oby się wykurowała na piątkową imprezę ;-)

hejka

asinka no jeszcze 2 miesiące i finito;-) choć wierzę, że Ci ciężko, dziś jedziesz do teściów?
forever a chociaż nockę Krysia przespała? bidna mała:-( a w piątek przypomnij co macie, ten bal przebierańców? czy coś mi się pokitrało?
hej marta, jak nastrój???

HEJ FOREVER, ASINKA I MARTADELKA

FOREVER TO KRYSIA DALEJ MA TE PROBLEMY ZOLĄDKOWE TAK?
martadelka a dziekuje dobrze, naprawde zdystansowałam sie do tego wszytskiego, w sumie jeśli tego nie zrobie zgine w tej pracy nauczycielskiej i jeszcze raz napisze, ze nie chodzi mi o rzucanie pracy tylko o nienapinanie sie niepotrzebnie
kasiawilde ja korzytsam z repetytorium longmana do matury i skserowałam od uczennicy zestam zadan oxfordu

marta czyli na razie zostajesz do czerwca a potem zobaczysz? czy chcesz w czerwcu odejść, bo się pogubiłam?:zawstydzona/y:
a ta moja koleżanka ma albo ciąże pozamaciczna, albo ciąże z wadą...:no2:

hhehehe martadelka mam umowe na zastępstwo do końca czerwca, inni nauczyciele mowili mi, ze pewnie zostane , bo jakaś anglistka chce odchodzić i zaczęłam sie nastawiać, ze może sie uda, ale po tym co widzę coraz więcej co sie dzieje, przestałam na to liczć po porstu i sie nastawiać,że sie uda, bo tam dziwne nie znane nikomu rzeczy sie dzieją i kiedy spytałam dlaczego nauczyciele są zwalniani, nikt nie umiał odpowiedzieć i, ze w zależnośći od humory dyrekcji. pracy i tak będę szukała, bo tam mam 3/4 etatu. po prostu przestałam się łudzić....co bedzie to będzie
w ogóle to bardzo sie bałam dyektorki, bałam sie krzywo stanać a teraz mi to już wisi, czy sie mnie czepi czy nie

hej z rana

ja juz sie odkopałam ze sniegu bo musiałam kosz wyprowadzic, ale sniegu nam napadało, cała działka to jedna wielka zaspa, a do tego -9 i wieje :baffled:

nie powiem brzydko co o niej myśle, robie swoje i szukam nowej pracy niedługo i sie nie przejmuje, bo nie uważam,że jestem beznadziejna i juz koniec kropka

marta i to jest prawidłowe myslenie, nie mysl inaczej, a moze znajdziesz cos lepszego i nie bedziesz musiała wysłuchiwac tej całej dyrektorki

asinka biedna ty, ale do marca juz niedługo, a co tam w domku sie dzieje? chyba Tymek nie daje ci popalic cooo?

forever
biedna Krysia, znowu u was cos, oby szybko przeszło, a jaki plan opieki na dzis i jutro dla niej?

kasiawilde współczuje akcji Kuby z wczoraj, moze miał zły dzień poprostu
ja wczoraj cały dzień miałąm nerwa a ponoc wczoraj był najgorszy dzień w roku według wyliczeń naukowców :eek:

katamisz witaj, zagoscisz na dłuzej?
dobrze ze juz wyniki Gracjany lepsze, oby było coraz lepiej

martadelka hej
współczuje twojej kolezance :(

miłego dnia

reklama
Martadelka tak, jadę do teściów. Miałam w końcu jechać pociągiem i teściowa miała Nas odebrać z dworca, ale Sz.napisał, że kończy dziś o 14. Chyba coś zrozumiał... A koleżance bardzo współczuję... Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić :-(
Marta szczerze współczuję nerwów związanych z pracą. Brawo za podejście!! :-)
MamoM a może jabłuszko :p? Ty już zdążyłaś wyjść z domu, a ja jeszcze nie zdążyłam wyjść z łóżka, tym bardziej, że Tymek dalej śpi, a ja nie potrafiłam z tego skorzystać...

Do góry