reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

A trasia nie miała brać jakiejś książki na porodówkę??? :-)
Kasiu a nie wiesz jak w końcu ze szpitalem? Czy pojechali do swojego czy do Pszczyny?

reklama
do swojego, sytuacja ponoć lepsza (trasia pisała, ze dzis mieli 2 wolne łóżka!) jej lekarza teraz nie ma, ale jakis inny (młody, przystojny :-D) jest! na sali ma dwie kobietki juz ze swoimi maluchami, wiec troche jej smutno, M w domu z Marysia, jak sie zacznie rozkrecac to przyjedzie... a co do jej braku to odpisała, że przynajmniej będziemy mieć mniej do nadrabiania ;-)

Madzioolka,ach,szkoda słów... moja dzisiaj została cofnięta z drogi, bo brat M. szedł po laptopa do nas, więc stwierdziła, że pójdzie z nim i przy okazji nas odwiedzi. Dobrze, że Michał zadzwonił do brata jak byli w drodze, to ją cofnął- Miesio był w trakcie usypiania, ja w piżamie, a w porze drzemki plany aby zająć się obiadem i pracochłonną niespodzianką dla wszystkich babć i dziadków na jutro... Jak są zaproszeni, to nie przychodzą, jak nie są, to przychodzą...:no:

Madzioolka sytuacja z teściową cóż... brak słów, u nas teść pojawił się chyba 2 razy w ciągu pierwszego miesiąca życia Kuby, teściowa jeszcze kilka razy przejazdem, no i raz jakieś pół roku temu, jak mnie i P nie było w domu (o czym wiedziała), żeby zobaczyć jak mały się zachowuje z dziadkami (ich wtedy zupełnie nie tolerował!). Dzielą nas 3 km... jesli mały jest chory itp to mogą go nie widziec tygodniami, bo sami się nie pofatygują... także trochę rozumiem.. ehhh, smutne to i jeszcze na dodatek podnoszą Wam ciśnienie!

ja wpdam kochane powiedziec dobrej nocy i trzymam wielkie kciuki za nasza trasie i jej synka

jakbyście mogły to prosze o kciuki na przyszły tydzień dla mnie, bardzo mi sie przydadza wasze pozytywne myśli:tak:

niezmiennie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za trasie i maluszka :-)

Madzioolka, kasiawilde, Aestima ehhhhh tesciowie temat rzeka...
ja juz przestałam sie nawet łudzic ze beda odwiedzac Matiego no i nas
bylismy u nich na boze narodzenie, teraz z Matim pewnie pojawimy sie na wielkanoc, ale skoro oni nie maja zamiaru przyjechac to ja tez nie zamierzam dowozic im Matiego zeby go sobie "zobaczyli", niedługo wcale nie bedzi ich kojarzył i to bedzie tylko ich zasługa...

forever jak Krysia?
wyrobiłas sie z praca?

ironia jak samopoczucie przed jutrem w pracy?

marta no to juz zaciskam &&&&&&&&&&&

reklama
mama - nijak szczerze ci powiem bo olałam juz temat.... dostane kase i spadam chyba... ciagle mam metlik w glowie ale pewna jestem ze nie zostane tam.. :no: problem jest tylko taki ze nie mam nic innego nagrane jeszcze :(

Do góry