reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ironia napewno cos znajdziesz, oby kase ci tylko wypłacili
marta ogólnie samopoczucie ok, staram sie nie myslec o złej wiadomosci a cieszyc dobra jak narazie
dzieki za pamiec
marta ogólnie samopoczucie ok, staram sie nie myslec o złej wiadomosci a cieszyc dobra jak narazie
dzieki za pamiec
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Trasiu kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&& też będę wyczekiwać;-)
Ja znów upojona tym razem przez teścia rumem Nie wiem jak długo wątroba wytrzyma
Ja znów upojona tym razem przez teścia rumem Nie wiem jak długo wątroba wytrzyma
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - no to faktycznie hardkor z Teściową, chyba Babcia nr 2 się obraziła na mnie więc się nie odzywa, a ja jak coś potrzebuję to albo załatwiam to via Tata Młodej - ostatnio nie załatwiłam coby posiedziała z Młodą bo do Wawy nie planowała przyjechać tego dnia no ale jakby co to chętnie pomoże - albo maila piszę np. o imprezce w żłobku z okazji Dnia Babci.
mama MATIEGO - no Krysia jutro do żłobka nie pójdzie i do momentu aż się żołądkowe sprawy nie unormują, nie może być tak, że kupka po każdym posiłku Lekkie jedzenie musi dostać. A z moją robotą coś podgoniłam, no ale jeśli weny brak - a ja mam pracę twórczą - to tak sobie idzie
mama MATIEGO - no Krysia jutro do żłobka nie pójdzie i do momentu aż się żołądkowe sprawy nie unormują, nie może być tak, że kupka po każdym posiłku Lekkie jedzenie musi dostać. A z moją robotą coś podgoniłam, no ale jeśli weny brak - a ja mam pracę twórczą - to tak sobie idzie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mnie wkurza ta ich obłuda - jak już przyjdziemy to od progu jest "Och Majeczko ukochana" ale tylko Maja znika z pola widzenia to przestają być dziadkami. Teściowa nawet będąc kiedyś u nas użyła dokładnie tego sformułowania gdy zadzwonił do niej telefon: "teraz jestem babcią, jestem u Mai, nie mogę rozmawiać" i to wyjaśnia wszystko niestety... tylko kurde mieszkają na tej samej ulicy, jakieś 50-100m max a żadne się nie pofatyguje...
To super że trasia jest w swoim szpitalu, nawet jeśli lekarza nie ma teraz to zawsze w razie W może dojechać ale skoro lekarz dyżurny taki przystojny to może Trasia wcale nie zauważy braku jej gina :-)
To super że trasia jest w swoim szpitalu, nawet jeśli lekarza nie ma teraz to zawsze w razie W może dojechać ale skoro lekarz dyżurny taki przystojny to może Trasia wcale nie zauważy braku jej gina :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
trasiu!!!!!! Kciuki mocno zaciśnięte!!!!!
trasia się nudzi buahaha dobre i jeszcze dała radę zauważyć przystojnego lekarza?
Madzioolka trasia miała wziąć 'Terror' na porodówkę co do teściów... hmmm u mnie odwrotnie, więc ja bym sie pewnie cieszyła ale zawsze tak jest, że chciałoby się tego, czego się nie ma
mamoM a co to za złe wieści??? bo chyba przeoczyłam
ironia szkoda... choć głowa do góry, wierzę, że tak jak niedawno i teraz pójdzie Ci błyskawicznie z pracą!!! jak Benio?
marta a co masz w tym tyg ważnego??? oczywiście &&&&&&&&&&&
ja miałam mega udany dzień z Emi, nie dość, że dała mi pospać do 8.40 to bez marudzenia poszła na drzemkę i na wieczór ładnie zasnęła chwilę po 21:-) zaliczyłyśmy dwa spacerki, i cały dzień Emi tylko biegała za mną i wołała 'tulki tulki':-) trochę to męczące bo nawet zupy nie mogłam zrobić i na raty kroiłam warzywa, ale cudne chwile dziś miałyśmy, moja mała przylepa:-)
Madzioolka trasia miała wziąć 'Terror' na porodówkę co do teściów... hmmm u mnie odwrotnie, więc ja bym sie pewnie cieszyła ale zawsze tak jest, że chciałoby się tego, czego się nie ma
mamoM a co to za złe wieści??? bo chyba przeoczyłam
ironia szkoda... choć głowa do góry, wierzę, że tak jak niedawno i teraz pójdzie Ci błyskawicznie z pracą!!! jak Benio?
marta a co masz w tym tyg ważnego??? oczywiście &&&&&&&&&&&
ja miałam mega udany dzień z Emi, nie dość, że dała mi pospać do 8.40 to bez marudzenia poszła na drzemkę i na wieczór ładnie zasnęła chwilę po 21:-) zaliczyłyśmy dwa spacerki, i cały dzień Emi tylko biegała za mną i wołała 'tulki tulki':-) trochę to męczące bo nawet zupy nie mogłam zrobić i na raty kroiłam warzywa, ale cudne chwile dziś miałyśmy, moja mała przylepa:-)
Ostatnia edycja:
kasiawilde
Fanka BB :)
trasia na porodówce!!
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Skurcze co 3 min. rozwarcie 3 cm, specjalnie nie boli.
Martadelka - "Terror" wzięty
Martadelka - "Terror" wzięty