reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Madzioolka - no to faktycznie hardkor z Teściową, chyba Babcia nr 2 się obraziła na mnie więc się nie odzywa, a ja jak coś potrzebuję to albo załatwiam to via Tata Młodej - ostatnio nie załatwiłam coby posiedziała z Młodą bo do Wawy nie planowała przyjechać tego dnia no ale jakby co to chętnie pomoże :baffled: - albo maila piszę np. o imprezce w żłobku z okazji Dnia Babci.
mama MATIEGO - no Krysia jutro do żłobka nie pójdzie i do momentu aż się żołądkowe sprawy nie unormują, nie może być tak, że kupka po każdym posiłku :no: Lekkie jedzenie musi dostać. A z moją robotą coś podgoniłam, no ale jeśli weny brak - a ja mam pracę twórczą - to tak sobie idzie :baffled:

Mnie wkurza ta ich obłuda - jak już przyjdziemy to od progu jest "Och Majeczko ukochana" ale tylko Maja znika z pola widzenia to przestają być dziadkami. Teściowa nawet będąc kiedyś u nas użyła dokładnie tego sformułowania gdy zadzwonił do niej telefon: "teraz jestem babcią, jestem u Mai, nie mogę rozmawiać" i to wyjaśnia wszystko niestety... tylko kurde mieszkają na tej samej ulicy, jakieś 50-100m max a żadne się nie pofatyguje...

To super że trasia jest w swoim szpitalu, nawet jeśli lekarza nie ma teraz to zawsze w razie W może dojechać :) ale skoro lekarz dyżurny taki przystojny to może Trasia wcale nie zauważy braku jej gina :-p:-)

trasia się nudzi buahaha dobre:-D i jeszcze dała radę zauważyć przystojnego lekarza?:-D
Madzioolka trasia miała wziąć 'Terror' na porodówkę:-p co do teściów... hmmm u mnie odwrotnie, więc ja bym sie pewnie cieszyła:zawstydzona/y: ale zawsze tak jest, że chciałoby się tego, czego się nie ma
mamoM a co to za złe wieści??? bo chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:
ironia szkoda... choć głowa do góry, wierzę, że tak jak niedawno i teraz pójdzie Ci błyskawicznie z pracą!!! jak Benio?
marta a co masz w tym tyg ważnego??? oczywiście &&&&&&&&&&&

ja miałam mega udany dzień z Emi, nie dość, że dała mi pospać do 8.40 to bez marudzenia poszła na drzemkę i na wieczór ładnie zasnęła chwilę po 21:-) zaliczyłyśmy dwa spacerki, i cały dzień Emi tylko biegała za mną i wołała 'tulki tulki':-) trochę to męczące bo nawet zupy nie mogłam zrobić i na raty kroiłam warzywa, ale cudne chwile dziś miałyśmy, moja mała przylepa:sorry2::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry