reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Madzioolka - no to faktycznie hardkor z Teściową, chyba Babcia nr 2 się obraziła na mnie więc się nie odzywa, a ja jak coś potrzebuję to albo załatwiam to via Tata Młodej - ostatnio nie załatwiłam coby posiedziała z Młodą bo do Wawy nie planowała przyjechać tego dnia no ale jakby co to chętnie pomoże :baffled: - albo maila piszę np. o imprezce w żłobku z okazji Dnia Babci.
mama MATIEGO - no Krysia jutro do żłobka nie pójdzie i do momentu aż się żołądkowe sprawy nie unormują, nie może być tak, że kupka po każdym posiłku :no: Lekkie jedzenie musi dostać. A z moją robotą coś podgoniłam, no ale jeśli weny brak - a ja mam pracę twórczą - to tak sobie idzie :baffled:

Mnie wkurza ta ich obłuda - jak już przyjdziemy to od progu jest "Och Majeczko ukochana" ale tylko Maja znika z pola widzenia to przestają być dziadkami. Teściowa nawet będąc kiedyś u nas użyła dokładnie tego sformułowania gdy zadzwonił do niej telefon: "teraz jestem babcią, jestem u Mai, nie mogę rozmawiać" i to wyjaśnia wszystko niestety... tylko kurde mieszkają na tej samej ulicy, jakieś 50-100m max a żadne się nie pofatyguje...

To super że trasia jest w swoim szpitalu, nawet jeśli lekarza nie ma teraz to zawsze w razie W może dojechać :) ale skoro lekarz dyżurny taki przystojny to może Trasia wcale nie zauważy braku jej gina :-p:-)

trasia się nudzi buahaha dobre:-D i jeszcze dała radę zauważyć przystojnego lekarza?:-D
Madzioolka trasia miała wziąć 'Terror' na porodówkę:-p co do teściów... hmmm u mnie odwrotnie, więc ja bym sie pewnie cieszyła:zawstydzona/y: ale zawsze tak jest, że chciałoby się tego, czego się nie ma
mamoM a co to za złe wieści??? bo chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:
ironia szkoda... choć głowa do góry, wierzę, że tak jak niedawno i teraz pójdzie Ci błyskawicznie z pracą!!! jak Benio?
marta a co masz w tym tyg ważnego??? oczywiście &&&&&&&&&&&

ja miałam mega udany dzień z Emi, nie dość, że dała mi pospać do 8.40 to bez marudzenia poszła na drzemkę i na wieczór ładnie zasnęła chwilę po 21:-) zaliczyłyśmy dwa spacerki, i cały dzień Emi tylko biegała za mną i wołała 'tulki tulki':-) trochę to męczące bo nawet zupy nie mogłam zrobić i na raty kroiłam warzywa, ale cudne chwile dziś miałyśmy, moja mała przylepa:sorry2::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry