reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witajcie niedzielnie
Ja mam dziś wolny dzień, własnie wyszli od nas moi rodzice, Julia śpi...ciekawe o której pójdzie spać wieczorem....pewnie po 23.
ja adrabiam zaległości w czytaniu...
Trasia...WIELKIE KCIUKI!!!!! Na dziś masz termin, szok, ale Ta Twoja ciąża szybko zleciała!
Andariel...za Ciebie i Waszą przeprowadzkę również trzymam kciuki i mam nadzieję, że się soptkamy jak już sobie wszystko poukładasz, bo do Gorzowa mam 100 km :-)
Martadelka, Aestima, Madzioolka....alewasze dzieci duuuużo mówią i to takich trudniejszych słówek...Julina najtrudniejsze slowa chyba do tej pory co wymawia to jest cztejiiiii (cztery)
Aestima...wyślij linka do tych klocków GEOMAG
MamaM...jak czytam Twoje posty to zawsze sobie myślę, że masz tak fajnie, że ie pracujesz i możesz cały dzień spędzać z dzieckiem. Mi strasznie tego brakuje pomimo tego, że lubię swoją pracę. bardzo tęsknię za Juleczką jak jestem w pracy i mam żal do siebie, że za mało czasu jej poświęcam.
Piękny masz widok z okna:-) mieszkasz w dzielnicy domków jednorodzinnnych?
Kati, Forever, KasiaWilde, Ironia i reszta...witajcie....muszę budzić Juli, bo naprawdę pójdzie spać po 24

Ostatnia edycja:
Doris - pewnie, że się spotkamy! wiosna, lato - wtedy pogoda sprzyja dłuższym wypadom! można jakiś piknik urzadzić "pod chmurką" - wszak okolice lubuskiego w tej kwestii są idealne:tak:albo gdzieś bliżej Szczecina, jasne:tak:

M. zgarnął potomstwo na śnieg, znów chwila spokoju:cool2:

hej ho kobitki!

normalnie mam zaległości ;-) ale zaczęłam książkę wczoraj wieczorem, no i ja jak już wpadam w ciąg to musiałam skończyć i dopiero mogę lapka odpalić :-D

trasia jak tam? ja mam przeczucie, że nie dziś, a jutro, najdalej wtorek urodzisz :) tak dla dziadków specjalnie! a poważnie to mam nadzieję, że wszystko ok..

andariel ależ Ty masz dziś rozpustę! ja też chłopaków na sanki i do dziadków wysłałam, ale wcześniej musieli mnie niemiłosiernie wkurzyć, żeby mi wolny czas zepsuć :-D

Doris zaraz będziesz miała trochę wolnego, żeby nadrobić czas z Julcią!

mamoM ojj to nie zazdroszczę snów... ja w ogóle podziwiam, że Ty się nie boisz tak praktycznie sama w domu być :/ mnie to zawsze niepokój ogarniał jak miałam zostać sama w domu/mieszkaniu na noc.. ale u mnie to pewnie efekt tego, że ja większość życia zawsze mam kilka osób w domu...

Madzioolka no to ładnie saneczkowanie rozpoczęliście :-D Kuba na sankach siedzi i się nie rusza, zazwyczaj nawet się nie uśmiechnie, dopiero jak go zdejmiemy i jest ryk to się przekonujemy, że mu się podoba :p

ironia a cholerka, mam nadzieję, że jakoś wybrniesz z sytuacji, dobrze, że nie dałaś się gorzej wrobić :/

kati fajny plan na dziś! na co idziecie do kina? ja chyba P urodzinowo zaciągnę we wtorek, ale nie chcę na 'Hobbita'...

martadelko no to dobrze, że M jednak zmienił plany! u nas na pytanie 'kochasz?' też jest zawsze 'nie!', heh w sumie jak na 99% innych pytań...

forever jak tam samopoczucie Krysi?

Aestima ojjj kusisz tym geomagiem kusisz! szkoda tylko, że my totalnie spłukani...

Trasiu trzymam za Was z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Szybkiego porodu i niech synek jak naszybciej i szczęśliwie znajdzie się zdrowy po drugiej stronie brzuszka!

na szybko: gin kazał jechać trasi do szpitala na ktg, bo leciało z niej coraz więcej, w szpitalu zbadali, ale nie wiadomo czy to wody, także trasia została w szpitalu, nie ma skurczy, trasia tęskni za Marysią, no i wiadomo, że chciałaby, żeby poród się już zaczął

reklama
Do góry