reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Jaki ten Trasiny synek grzeczny... pozwolił mamie pójść do kina, wyspać się porządnie i w terminie, żeby za długo nie czekała, postanowił przyjść na świat :-)) jeszcze raz gigantyczne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trasiu, wow!!!!!!!!!! A ja dalej nie mogę uwierzyć, ze to już:szok::szok::szok:
&&&&&&&&&&, za Was!

Madzioolka,Doris ( choc nie wiem czy teraz wypada !) my mamy Geomag, Color, klocki magnetyczne, 40 elementów - Geomag - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com , bo Miesio niczego nie bierze do buzi ( niejadalnego;)) i bawimy się tym zawsze razem. Ale sąwersje bezpieczniejsze dla maluszków
Geomag Gbaby, Sea, klocki magnetyczne, 8 elementów - Geomag - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Geomag Gbaby, Farma, klocki magnetyczne, 8 elementów - Geomag - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Geomag Gbaby, Shape Sorter, klocki, 6 elementów - Geomag - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
itp.

ps. jak my wytrzymamy tyyyle dni bez Trasi?:(

reklama
Aestima na tą farmę goemag właśnie patrzyłam tylko więcej elementów ale cena trochę studzi mój zapał, u Mai ciężko trafić z zabawką a wydanie 100zł na coś co będzie leżało nie bardzo mi się uśmiecha chyba że wskoczy jakaś dodatkowa kaska to może :)

A trasia może i osobiście tu pisać nie będzie ale sądzę że smsować będzie na bieżąco więc ani się obejrzymy jak za kilka dni wróci z Maluszkiem do domu :)
Tymczasem kontynuuję kciuki za szybki i bezbolesny rozruch &&&&&&&&&&&&&&&&

Jeszcze na wieczorne parsknięcie śmiechem: godz. 19.30 dzwoni telefon T -> mamunia (czytaj -teściowa): "co robicie? jesteście w domu? to może byśmy przyszli do Majki?"..... w pierwszej chwili miałam zostawić bez komentarza ale nie wytrzymałam:
pyt. 1.: o tej porze Maja jest po kąpieli, zazwyczaj w trakcie kaszy i szykuje się do spania i to żadne odkrycie że 1,5 roczne dziecko o tej godzinie jest poddawane takim czynnościom i zabiegom
pyt 2.: w związku z powyższym jakby nie było jesteśmy w domu
pyt 3.: w domu byliśmy cały dzień z wyjątkiem niedługiego spaceru który miał miejsce na osiedlu, nigdzie dalej, również w okolicach domu teściów o czym wiedzieli ale nie pokusili się o słowa "przyjdźcie do nas" a my już dawno przestaliśmy się do nich wpraszać...
I tak oto kochający dziadkowie interesują się wnuczką..... T po skończeniu rozmowy tylko popukał się w czoło...

Do góry