reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
forever widze jesteśmy na bieżąco :-D
a tak w ogóle to co Krysi dokucza? myślisz, że jakieś zatrucie czy może wirusisko?

marta przesyłam pozytywne myśli i dołączam do pytania, co tam w planach w tym tyg?

trasine poczucie humoru - bezcenne:-D
kasiu dokładnie: urodzinowy wekend jakoś zniosłam;-) wczorajszy dzień gorszy, bo jednak ból brzucha i głowy odebrał chęci i siłę, ale dziś o niebo lepiej, wybawiłam się z Emi, poszalałyśmy na śniegu, i odwdzięczyła mi się pięknym zachowaniem:tak: pod koniec dnia - miód na moje uszy: 'mamusia ajna' (fajna):zawstydzona/y::-) czasami patrzę się na Emi i nie mogę się nadziwić, że to moja córa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
forever właśnie: co jest Krysi?

nie mogę spać, myślę o trasi

Kasiawilde, Martadelka - nie wiem co Młodej, ale chyba lepiej.... Napiszę rano smsa do lekarki - w poniedziałek dziewczynka w żłobku zrobiła rzadką kupę ale aż do tego czasu by się świństwo kisiło.... :baffled: Temperatury nie ma i nie miał więc nie jest źle.
Ale ja wpadłam, aby napisać o smsie od Traschki z 3:27: "Maly Szymus urodził się o 2.00. Wazy 4 kg, 58 cm i 10 pkt!Jest sliczny i ma bardzo donośny głos:happy:porod cholernie bolesny ale szybki. Dziekuje za kciuki:happy:"

ło matko już jest i jaka niespodzianka Szymuś cudnieeeeeeeeeee

dzieki , ze pyatcie, mam cholernie dużo stresów w szkole

miłego dnia kochane lece do pracy

Szymuś? 4kg, 58cm - toż to kawał Szymona:-D Super, że poród szybki, a że bolesny przy takim dużym chłopaku to się nie dziwię... Oby szybciutko wrócili do domku i do nas!

Martadelka spóźnione, ale najlepsze życzenia urodzinowe! Sto lat w zdrowiu, miłości i bogactwie;-)
Marta &&&& oby problemy zawodowe odeszły w niepamięć.

Forever z tym kiszeniem to rożnie bywa, u nas rozwinęło się po 1,5 tyg. od czasu jak w żłobku była jelitówka. Trzymam jednak kciuki by u Krysi była to jedynie niestrawność.

reklama
Do góry