reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

andariel hehe ja jadem?? Chyba mnie z kimś mylisz, przecież wygrałam konkurs na najmilszą forumowiczkę! Dopiero niedawno przyszło mi do głowy, że to pewnie był podliz dla moderatora...

reklama
marta, trasia, mamaM ja niestety też do Was dołączam.. ojjj ciężko by było podjąć taką decyzję, ja już wolę, żeby ktos za mnie zadecydował, a ja się będę wkurzać/kłócić/walczyć/obrażać!

Trasia, nie chcę CIę do złego namawiać, ale w końcu M. się już raz na Jerzyka zgodził i to on wprowadził zamieszanie, przecież mówiliście już tak do Małego od dawna... Więc ja bym przy Jerzyku została... Chyba, że Miłosz Cię zadowala, to niech będzie Miłosz:) A kiedyś... może obie będziemy wołać do synków "Miłek"?:-)

marta, trasia, mamaM ja niestety też do Was dołączam.. ojjj ciężko by było podjąć taką decyzję, ja już wolę, żeby ktos za mnie zadecydował, a ja się będę wkurzać/kłócić/walczyć/obrażać!

buahaha no cos w tym jest;-)

przecież piszę, że sie przeprowadziłam, tzn że razem z routerem!

reklama
kasia G. wyjezdza jutro z samego rana, jeszcze przed 7 pewnie
mysle ze zostawienie domu na cały tydzień bez sprzatania to by nie przeszła poza tym nie mogłabym na to spokojnie patrzec...
poprostu G. z Matim pójda na góre spedzic czas wspólnie a ja bede sprzatac, a dla mnie i G. zostanie wspólny późny wieczór i noc :-p

trasia to M. nie odpisał czy Jerzyk czy Miłosz?

andariel ładnie to tak sie dziecka pozbywac z kolan? :-p

Do góry