reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

wow, ale dostałam własnie sms od Marcina:szok: to ja mam wybrać takie imię jakie mi się podoba, a on uszanuje moją decyzję! :szok:
No ale ja widze, że on bardzo nie chce Jerzyka, nie ptorafiłabym tak na siłę... napisałam mu zeby wybrał miedzy Jerzykiem a Miłoszem (czyli Miłkiem - bo tak zamierzam mówić:). Ciekawe co odpisze...

reklama
Trasiu, ja nie wiem czy to struna? Jakaś nitka, włókienko widoczne na usg i szmery. To jest struna właśnie? Bo nie użył tego terminu a ja nie zapytałam:zawstydzona/y: Tak mi ulżyło, że to nic poważnego, że już w zasadzie o nic nie pytałam...
Miesio dzisiaj jak usypiał to przeżywał wizytę, bo pokazywał na serduszko i mówił " tu, pan, tu!" ( czyli, że pan doktor tu badał) i pokazywał jeszcze na dłonie rączki ( miał podłączone ekg). Jeju, jak się cieszę, że te akcje szpitalne wszystkie spotkały nas jak był Maluszkiem, teraz już taki świadomy jest wszystkiego ...

trasiu no ja tez ciekawa co odpisze M.

Aestima super ze wszystko ok z serduszkiem

kasiawilde, traschka
no to oby juz tak dobrze zostało z drzemkami waszych maluchów

martadelka no wlasnie o co chodzi z ta noca?
ahhhh juz doczytałam, współczuje
a ja dzis miedzy wami? lepiej?

reklama
Umieram... Porządnie zatrułam się tym dziadostwem i co chwila latam do ubikacji i wymiotuje :-( kompletnie nie mam siły, a żołądek nie pamiętam kiedy mnie tak bolał. Mam nadzieję, że Małej nic się nie stanie...

Do góry