reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

ale ze mnie matołek, teraz jak mam wolną rekę to nie umiem wybrać takiego imienia, które mu się nie podoba:( Walnijcie mnie w łeb:baffled:

martadelka oj przykre:( U nas to samo ostatnio, tyle że zamiast wielkiej kłótni była cisza, sama nie wiem co gorsze.

kasiawilde miło, że Kubuś zasnął, widać nasze dzieci dają nam dzisiaj trochę luzu.

andariel jakie ładne posty... w odcinkach:) Lubisz seriale? ;-)

Aestima naszą nitkę dr nazwała właśnie struną, ale nie wiem czy to to samo.

reklama
kasiawilde a u nas od rana posiedzielismy razem we trójke, potem chłopaki byli na sankach (dałam im czas na przebywanie tylko we dwójke ;-)), teraz MAti spi, a G. pojechał na zakupy do domu i na swój wyjazd a ja odpoczywam na forum, po południu czeka mnie sprzatanie w domku zebym jutro mogła sie lenic :-p

asinka oby było lepiej
a moze warto sie przejsc do lekarza zwłaszcza w twoim stanie?

traschka poczekaj na odp M. i wtedy zobaczysz
chyba nie warto nadawac dziecku imienia które wogóle nie bedzie sie podobało tatusiowi cooo?

Ostatnia edycja:
Martadelko- nasi panowie na "M." ostatnio dają czadu jak widzę:baffled: Po kolei... Choć u nas to i ja dołozyłam oliwy do ognia:zawstydzona/y::sorry:
Andariel, ja też taka zołza, też bym tak zrobiła :tak: Michał- jak go znam- po kilku miesiącach nawet by już nie pamiętał, ze imię mu się nie podobałao i pewnie by się kłócił jeszcze, że sam je wymyślił:-D

asinka współczuję, mam nadzieję, że zaraz Ci przejdzie! Malutkiej na pewno nic nie będzie, pilnuj tylko, żebyś się nie odwodniła!

trasia ale to miła odmiana po ostatnich kilku dniach no nie? ehhh, mi też by było ciężko zdecydować się na jakieś imię, jeśli P by go nie akceptował :/ zobaczymy co odpisze!

andariel a jak tam u Ciebie humor dziś? małż wcześniej wraca z pracy mam nadzieję?

Andariel, ja też taka zołza, też bym tak zrobiła :tak: Michał- jak go znam- po kilku miesiącach nawet by już nie pamiętał, ze imię mu się nie podobałao i pewnie by się kłócił jeszcze, że sam je wymyślił:-D
:-D:rofl2::-D

Asinka o Ninkę sie nie martw, poradzi sobie. Mam nadzieję, że to tylko zatrucie a nie jakaś grypa żółądkowa:( współczuję...

Trasiu, po prostu z Ciebie dobry człowiek jest a my to zołzowate troszkę jesteśmy żony;-):laugh2: Tak czy siak- co nie wybierze- Miłosz czy Jerzyk- będzie dobrze:tak: Ale skoro wie, jak Ci na J. zależy, to może wybierze Jerzyka?:)
Asinko, czym się zatrułaś??

Michał- jak go znam- po kilku miesiącach nawet by już nie pamiętał, ze imię mu się nie podobałao i pewnie by się kłócił jeszcze, że sam je wymyślił:-D

boskie - a jakie prawdziwe, pewnie w przypadku większości facetów :-D

mamoM to kiedy G jedzie? jutro? bo jak jutro rano to leń się lepiej dziś, posprzątasz za tydzień!

Aestima heh, no własnie napisał że mam wybrać jakiekolwiek. A ja zamiast się cieszyć martwię się że mu przykrość tym sprawię. Rany, czemu ja taka jestem:baffled:

spaliłam ziemniaki:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry