reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Ja się witam tylko i od razu spadam......choroba od nas poszła dzięki Bogu
Wrobili mnie w spotkanie integracyjne rodziców przedszkolaków i muszę na wtorek wyczarować pierogi z grzybami dla ok 50 tki rodziców:eek:
Może wieczorem coś skrobnę
Miłego dnia wszystkim;-)

reklama
kati - zdrowiej że wreszcie, babo:tak:
forever - teraz głównie takie systemy implantów robią - że po kilku miesiącach następuje odsłonięcie implantu i założenie wlaśnie śruby gojącej (w google nawet foty są - bleeeee); albo może miałaś natychmiast obciążany ubytek, na 1 wizycie, bo tak też można, choć zdania co do zasadności i trwałości podzielone;
[tak jak podejrzewałam, oszczędzono mnie dziś z tym zębem (zrobił mi inny za to); a co do implantu to okazało się, że dziąsło "za słabe" i w nowym roku najpierw mi będą je reanimować (jakiś preparat "dziąsłotwórczy"), a dopiero potem śruba; jak to określił mój lek.: pokiereszuję trochę panią, ale nie przed świetami:confused2:jak ja nie cierpię dentystów, no...:-(]

dubeltówka - ale masz zadanie, współczuję:-p
ironia - przegapiłam Cię! hej!

a wiecie, co do samotnych wyjść we dwie, to nie jest to takie oczywiste (już były takie akcje kręcone), bo Ninka uwielbia iść gdzieś razem - we 4; jak się rozdzielamy, to wciąż dopytuje dlaczego, po co i czy ci co zostali się nie smucą; no i są z Leo bardzo za sobą - oni się po prostu uwielbiają:tak:tak więc najfajniejsze jest wyjście całą gromadką:tak: teraz poszli z M. na wieczorny spacer i też kilka razy zadawała mi pytanie czy cyt. "nie będę się smucić tutaj sama"; słodka jest:-)

dziewczyny - czy któraś miała jakieś problemy z tarczycą przy tsh i ft 4 w normie??? wiem, że tak się zdarza, ale może któraś na własnym ciele doświadczyła?

hej lasencje
i tu Was zaskoczę - melduję się znowu na BB :D
i przypominam mojego Tymcia TAJFUNA Mikołajka
P1080967.jpgP1080970.jpgP1080964.jpg

Ostatnia edycja:
hej kochane !

chwile człowieka nie ma a tu takie zmianyy !!

mamusia czerwcowa witaj kochana stesknilismy sie !! :D super mikolajek :)

wszystkim chorutkom duuzo zdrowia :)

u nas powoli wrócili mi dzis benia ze złobka bo dostał gorączki i marudny :( wiec zostal z nim michał w domu :sorry:

ja w nowej pracy chodze jak robot...ciagle na prochach ze stresu latam jak kot z pęcherzem i nie mam kiedy zjesć....

bylam z wynikami na pco u lekarki :( i niestety ale nie ma szans na dziecko nawet po leczeniu - cos mi sie porobilo po porodzie w polaczeniu z moim pco i mam niedrożne jajniki :no::-(

wiec marzenia o rodzeństwie dla benia prysły:-( będzie musiał sie zadowolić tak jak ja pieskiem eeh:confused2:

niania ok....nie wiem nie jestem zachwycona ale benio mowi ze jest ok... w ogóle to zaczął strasznie dużo mówić i gestykulować :) mówi że chce jeść, co chche, kogo lubi kogo nie... szok jak się zmienił..:sorry:

a ja z koordynatora sklepu awansowalam na project managera i osobe od marketingu i reklamy 3 spółek szefa :-p nie wiem jak sie nazywam...mam w zespole około 7 osób polsko - czeskich i normalnie :-pjest taki cyrk że ciagle na apapie jade:shocked2:

asinka , trasia- koło pszczyny jest taki wieelbi banner z napisem: najlepszy kebab drobiowy w kraju? wiecie o co chodzi?:-D
odkad pracuje z szefem co wtorek prawie jestem w czechach wiec sobie zwiedzam :sorry:

Traschka - jakie Duplo macie a jakie w planach ? Co do Ja - Zołzy to rzekłam, że się pytacie...
Dubeltówka86 - przed świętami :szok:
Kati83 - reanimuj się :-D
Andariel - ja się nie czuję protetycznym specem :no:
Mamusia czerwcowa 2011 - noooo.... :rolleyes2:
Ironia - weź nie szalej z tymi prochami :no: A co do rodzeństwa dla Benia to życie jeszcze może zaskoczyć - z niedrożnymi jajnikami da się coś zrobić - np. przepchać kontrastem jak badają ich drożność na żywca ( za drugim razem mnie uśpili na 20 min. ), ale nie polecam doznań, a pco - witamy z klubie :happy:
Widziałam się z chrzestną Młodej - oddałam nieużywane gadżety i coś podostawałam - np. bujawkę z Ikea czy śpiworek do sanek plus książeczki oraz drobiazgi insze wszelakie.
W sklepie Gatta całe dwie pary rajstopek rozmiar 80/86. :szok:

Ostatnia edycja:
Hej,
ja kolejny dzień tylko przelotem, wczoraj jedna wigilia firmowa, dziś druga... już troche mi się nie chce ale cóż zrobić...

Miłego dnia babeczki :*

dzień dobry!

wstałam dziś pierwszy raz od kilku miesięcy przed moim dzieckiem :) tylko on teraz lata jak szalony, a ja najchętniej bym się położyła...

Madzioolka miłej pracowej Wigilii!

no i wszystkim - miłego dzionka!

reklama
hej kochane! Melduje, ze zyje:-) w pracy mlyn przedswiateczny, wczoraj mielismy Wigilie w Hiltonie, w srode nasza zespolowa. Maja ma juz (dopiero) 10 zebow i w dalszym ciagu brak jednej dwojki.
Madzioolka piekny pokoik ma Maja!
Mamusia ale slodziak z Tymka!
milego dnia! ale u nas mrozno...

Do góry