Aestimo co do badań to moje pytanie dotyczyło tej wypowiedzi:
Kasiuwilde, u nas tez limfocyty znacznie podwyzszone eg lekarki u tak malych dzieci to standard a mamy dobra

a u Was ile dokladnie? teraz jestem juz w lozku ale rano sprawdze i napisze Ci ile mamy.
u mnie wczoraj latania po lekarzach, zly wynik i podejrzenie dny moczanowrj na szczescie obalone. Wiecej jutro, dobranoc:*
na którą odpowiedziałam wtedy tak:
Aestima pisz szczegóły!! ale już wszystko wyjaśnione? u nas limfocyty jeśli dobrze pamiętam około 75% (w lipcu było 28...),a jedyny plus to hemoglobina 12.7

a w lipcu już było poniżej normy... a jak u Was? anemii nie ma?
ale pewnie nie doczytałaś i stąd nieporozumienie...
forever no to ciekawa Mikołajkowa impreza była, mnóstwo dzieciaków, Kubi to by pewnie oszalał, a młoda taka dzielna była! Kuba ostatnio jak widział spacerujące dwie grupy przedszkolaków to stanął jak wryty na 5 minut ;-) jak Krysia dziś? pótoraroczkowe buziaczki :* no i co to za piwko?
momoM i dla Matiego również wielki buziak! i jaką mu tatuś niespodziankę zrobił na półtora roczku

może nawet jakąś książeczkę z tej okazji zamówisz?

co do ławy to nie zazdroszczę, u nas Kubi załatwił swój stolik już dawno... i niestety zmywa się okropnie ;( za to najlepszy ubaw mieliśmy w piątek, kiedy wieczorem oboje rysowaliśmy tatusiowi po plecach mazakami :-)
Doris buziaki również dla Julci :*
trasia jak tam, rozbudziłaś się wreszcie? czy przypadkiem nie miałaś wczoraj klasowej imprezki?
kati biedny Mati

ale myślę, że już zastosowałaś wszystkie mniej inwazyjne środki, które możesz, ja więcej pomysłów nie mam... może to rzeczywiście od zmiany temp? jakieś zalegania pewnie miał i przez temp taki atak kaszlu.. no może jeszcze pilnuj, żeby dużo pił, to też pomaga na odkrztuszanie.. a zachowania nie skomentuję, sama się z tym spotkałam wielokrotnie, nas pediatra nawet pyta czy 'chcemy antybiotyk'? Chociaż osłuchowo czysto i takie tam... porażka
a ja nie wiem nawet na czym dzień nam zleciał

wczoraj się poddałam i wzięłam procha na sen

ale przynajmniej dziś odżyłam

no i zapowiada się, że moje chłopaki od jutra mają 'urlop' tzn, będę miała na bieżąco trzech facetów w domu... no ale już ja im czas zorganizuję