reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry :)

Znowu udało mi się pospać, dopiero o 8 wstałam :)

Ironia, ja miałam raz skurcze po wymiotach, ale generalnie nie miewam...

Traschka, nie przesadzaj Kochana, pokaż się :)

Aestima, współczuję snu... W niedzielę wieczorem oglądałam CSI i potem śniło mi się, ze Horatio udusił Jasia... Obudził mnie mój krzyk... Poszłam do kuchni i tak się poryczałam... Nie mogłam potem zasnąć...

Właśnie zadzwoniła koleżanka, ze na kawkę przyjdzie, także lecę do wanny :)

reklama
aestima - jakos wydaje mi sie że chłopak będzie :) ale zobaczymy :-)

łee nie wygrałam w konkursie dzien dobry tvn :) eh matki w domach chyba już głupieją :p ale z drugiej strony i tak to oglądam to mogę wysłać mejla :)

witam się i ja,wczoraj mnie już wieczorem sen złapał,a później do 22.30 siedziałam z małym i oglądałam film Auta bo on się sam boi go obejrzeć,ale chyba się już przemógł.
Dubeltówka młoda,jeżeli ta liczba 86 to jej rocznik to ode mnie jest młodsza o 3 lata,więc i młodziutko wygląda.

mnie głowa też ostatnio często boli,ale jak nie macie ciśnieniomierza w domu,to zawsze w aptece można zmierzyć.
Aestima mówiłam ci,że będzie dobrze:tak:

Witajcie
Misialina weź no-spe,jest bezpieczna w ciąży a pomaga.Jak nie to podejdz do lekarza.

Aestima całe szczeście że w snach jest odwrotnie,ale mimo wszystko nie życze Ci wiecej takich i podobnych snów:no:

Zebrra do 8-mej jak miło,ja musze wstac przed 7-mą żeby młodego do szkoły wyprawić.A chętnie pospałbym do 8-mej a nawet dłużej:tak:

ironia - a w czym i co wygrałaś szczęściaro? :)
ja z reguły śpię, oprócz wtorków i czwartków (bo wtedy jestem w pracy i nie bardzo jest jak)
a dziś mam nockę w plecy, bo Krzych od 4 harcował... a tu klops,bo chyba dzieciaki z drzemką mi się nie zgrają... i kiedy ja pośpię????

Witam Kobietki
Misialina - bierz No Spę - mi lekarz mowił że można śmiało brać
Nutria - ciężko będzie z ta równoczesną drzemką Twoich brzdąców :-)
Zebrra - właśnie cos ostatnio zauważyłam, że nie pokazujesz się na forum po godz 6 tylko później :-)
Ironia - ja czasami śpię w dzień, przeważnie jak coś ogladam w tv to mi się przyśnie :-)

Byłam wczoraj na zakupach. Mąż kupił mi kurtkę taka ciepłą długą ale najlepsze jest to że tą kurtkę musiałam wziąc w rozmiarze 42, normalnie noszę 38 ale brzuszek mi się nie zmieści za dwa miesiące :-). Najpierw mierzyłam w normalnym rozmiarze i wiecie co....ciężko się było dopiąć a maż taki dumny zerkał na mój wystający brzuszek :-)

reklama
oh uwielbiam ten dumny wzrok miśka jak gdzies idziemy tak jak by chciał iść przodem i krzyczeć to moja sprawka ! :) hehe chyba mu zrobie koszulke najlepszy byczek rozpłodowy 2010 roku :p :)

a ja dzis mialam pracowac ale sobie odpoczne bo i tak szef cos sie ociąga z wysłaniem materiałów :) musze zrobic 26 aukcji do allegro :) ale to juuutrooo dziś muszę pranie zrobić :)

Do góry