reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Aestima czekamy na wieści,pewnie znowu nie potrzebnie się martwiłaś.
ja mam śledzie dzisiaj z ziemniakami w mundurkach,już mi ślinka cieknie:tak:
a na dodatek od rana boli mnie głowa i zaczęła mi mrugać powieka aż widzę to w lusterku,jakie to denerwujące:wściekła/y:

reklama
Traschka, a może podratuj tę zupę koncentratem lub pomidorami z puszki? Coś zawsze można pokombinować :)

Iza, bardzo, bardzo trzymam kciuki za wizytę u dyrektorki! Daj znać!

Aestima, kciukasy za wizytę!!! Czekam na relację!

Dubeltówka, zmieniłaś fotkę i na tej wyglądasz zupełnie inaczej, pokaż się bliżej! :)

Ironia, moze zmierz ciśnienie? Niech ci szybko odpuści!

EDIT:
Justynka, weź magnez, to brak magnezu powoduje takie nerwowe drgania...

Zebrra wyglądam inaczej bo poprzedni avatar był sprzed dwóch lat;-)
2m60qxk.jpg

:zawstydzona/y:

Laseczki, ponieważ naszło mnie ostatnio na mleko i piję go duże ilości - jak myślicie litr mleka 2% dziennie to nie przesada? :confused:
Przed ciążą w ogóle nie piłam błee ;-) a tu nagle taka zmiana

Gosia to chyba dobrze, że raczysz się mleczkiem. Ja bardzo lubię mleko i też piję go bardzo dużo. Jeżeli nie samo mleko, to jogurty, kakao. Wydaje mi się, że nie ma żadnych przeciwwskazań.

Laseczki, ponieważ naszło mnie ostatnio na mleko i piję go duże ilości - jak myślicie litr mleka 2% dziennie to nie przesada? :confused:
Przed ciążą w ogóle nie piłam błee ;-) a tu nagle taka zmiana
ja w pierwszej ciazy pilam ok 2 litrow dziennie... i nic mlodemu nie bylo ;-) tylko to mi pomagalo na zgage ;-)

reklama
Dziewczynki, dziękuję za kciuki- pomogły:) Wszystko opisałam w wątku badaniowym:)
Naprawdę, ze same ładne babki mamy tutaj!!!!
Dubeltówka- śliczne jest to zdjęcie i tak jak
Zebrra- strasznie młodo wyglądasz:) No zupełnie nie na mamę dwójki dzieci! :)
Gosiaczek, ja czytałam, ze jak toleruje się mleko, to w ciąży jak najwięcej! Dla dobra kości maluszka i własnego uzębienia;)

Ostatnia edycja:
Do góry