reklama
ramari
Fanka BB :)
Aestima ja już kiedyś pisałam, że lepiej się nie nastawiać. Ja poczułam ruchy Przemka dopiero w 21 tyg. Nienawidziłam pytania "Czy czujesz już ruchy?"
Lepiej mieć niespodziankę, że już się poczuło niż być rozczarowanym, że jeszcze nie czujesz. To moje zdanie...
Z tymi obrączkami to może my jesteśmy wyjątkami :-)
Lepiej mieć niespodziankę, że już się poczuło niż być rozczarowanym, że jeszcze nie czujesz. To moje zdanie...
Z tymi obrączkami to może my jesteśmy wyjątkami :-)
traschka
Mama Marysi
Ramari ja też uwielbiam swoją obrączkę i nie zdejmuję jej nigdy Nie widzę powodu, dla którego miałabym to robić...
ramari
Ja kiedyś też nie zdejmowałam ani obrączki, ani pierścionka zaręczynowego. Teraz jakoś z wygody przy dziecku to robię. Nie chcę go podrapać (pierścionek jest wystający). Mój za to nosi obrączkę na szyi. W pracy nie może nosić na palcu.Ramari ja też uwielbiam swoją obrączkę i nie zdejmuję jej nigdy Nie widzę powodu, dla którego miałabym to robić...
Aestima
no jakoś bardzo to się nie nastawiam, ale tak po prostu marzę sobie, żeby poczuć Maluszka w święta lub nowy rok
To ja pierścionek też chyba będę musiała ściągnąć, bo jest wystający i taki dość ostry- sama się nim kiedyś zadrapałam, ale obrączki za nic nie ściągnę
To ja pierścionek też chyba będę musiała ściągnąć, bo jest wystający i taki dość ostry- sama się nim kiedyś zadrapałam, ale obrączki za nic nie ściągnę
Dzastina222
Czekam..
Cześć dziewczyny
Ale przez weekend naskrobałyście
Zołza wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...
Co do obrączki to wam powiem, że ja też nosiłam obrączkę i perścionek zaręczynowy non-stop... ale w pierwszej ciązy zaczęły mi puchnąć palce i pewnego ranka nie mogłam już wytrzymać z bólu... musiałam ściągnąc. Na chwile obecną też nic nie nosze bo mi strasznie pierścionek przeszkadza...zakładam tylko na od święta Mój M nie ma nic przeciwko... sam obrączkę nosi cały czas i się z nią nie rozstaje
Odnosnie ruchów to już chyba pisałam że lekarz mi powiedział, że ruchy są odczówalne gdy dziecko osiąga 8 cm... i więcej. Więc jeśli wasze bobaski tyle mają albo ciupke im brakuję to za pewne już nie długo Mój bobasek ostatnio miał 4 cm... więc jeszcze raz tyle musi mieć chociaż dałabym se głowę obciąć ze czasami czuje delikatne mizianie od środka
Ale przez weekend naskrobałyście
Zołza wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...
Co do obrączki to wam powiem, że ja też nosiłam obrączkę i perścionek zaręczynowy non-stop... ale w pierwszej ciązy zaczęły mi puchnąć palce i pewnego ranka nie mogłam już wytrzymać z bólu... musiałam ściągnąc. Na chwile obecną też nic nie nosze bo mi strasznie pierścionek przeszkadza...zakładam tylko na od święta Mój M nie ma nic przeciwko... sam obrączkę nosi cały czas i się z nią nie rozstaje
Odnosnie ruchów to już chyba pisałam że lekarz mi powiedział, że ruchy są odczówalne gdy dziecko osiąga 8 cm... i więcej. Więc jeśli wasze bobaski tyle mają albo ciupke im brakuję to za pewne już nie długo Mój bobasek ostatnio miał 4 cm... więc jeszcze raz tyle musi mieć chociaż dałabym se głowę obciąć ze czasami czuje delikatne mizianie od środka
reklama
Dzastina222
Czekam..
Dzastina....mój dzidziolkek w czwartek miał 7,5 cm więc może już niedługo go poczuje...ale mnie podniosłaś na duchu...
A to Twoja pierwsza ciąża? Bo powiem ci że ja pierwsze ruchy poczułam w 15 tc... ( w pierwszej ciąży) a swoją drogą moje gratulacje " wielkiego chłopa lub babki"