reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

podpisuje sie pod zyczeniami dla zolzy- przede wszystkim duzo szacunku i pomocy od meza i wiecznej, ciaglej rozwijajacej sie milosci:)

reklama
na cmentarzu śnieg po kolana-dosłownie,szczotkę złamałam na odśnieżaniu...ale jak pięknie,ciekawe czy zolzie odśnieżyli drogę do kościoła:-D

czesć dziewczyny... a mnie znowu czeka nadrabianie czytania po tygodniu nieobecności...niestety w tygodniu nie mam szans na odwiedziny was...teraz pociągi tak sie opóźniają ze droga do domu mi bardzo długo zajmuje...wracam przemarźnięta i bardzo zła i już nie mam ochoty na nic...tylko jem, kąpię się i kładę spać...tak wygląda mój dzień teraz... i mam potwornie straszne bóle głowy...wytrzymać nie idzie...dobrze ze mdłości mi już ustąpiły....

Cześć Dziewczyny!!
Ale jestem zmęczona! Od 11 latałam po sklepach. Ale wszystko co chciałam kupione.
Teraz zjem biała kiełbaskę z chrzanem, bo chodzi za mną od wczoraj i muszę trochę odpocząc.

Zołza - Wszystkiego Najlepszego! Dużo Szczęścia i Miłości!!!

Witam się z rana! U nas zima na całego...aż się nie chce z domu wychodzić...wczoraj zaliczyła glebę przed sklepem...taka ślizgawiza a właściciel nie zadbał o to by było bezpiecznie...dzisiaj trochę ręka boli ale dobrze że się nic nie stało...wzięłam się wreszcie za porządki od piątku...kuchnia gotowa, jutor okna i firanki...i tak po trochu każdy dzień i będzie gotowe....ciekawe jak tam Zołza po swoim weselu?

reklama
Dzień Dobry :-)
U mnie bardzo śnieg sypie i biało i zimno!!! Wczoraj mój synek z mężem byli w piwnicy i znaleźli sanki z oparciem i Damian stwierdził że będą dla dzidzi :-). Już dba o rodzeństwo :-).
Samopoczucie dobre, wczoraj tyle nałaziłam sie po sklepach, myślałam że będzie mnie brzuch bolał ale jest wszystko ok.
Misialina - Ty nie myj sama tych okien!!!

Do góry