reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
czesć dziewczyny... a mnie znowu czeka nadrabianie czytania po tygodniu nieobecności...niestety w tygodniu nie mam szans na odwiedziny was...teraz pociągi tak sie opóźniają ze droga do domu mi bardzo długo zajmuje...wracam przemarźnięta i bardzo zła i już nie mam ochoty na nic...tylko jem, kąpię się i kładę spać...tak wygląda mój dzień teraz... i mam potwornie straszne bóle głowy...wytrzymać nie idzie...dobrze ze mdłości mi już ustąpiły....
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć Dziewczyny!!
Ale jestem zmęczona! Od 11 latałam po sklepach. Ale wszystko co chciałam kupione.
Teraz zjem biała kiełbaskę z chrzanem, bo chodzi za mną od wczoraj i muszę trochę odpocząc.
Zołza - Wszystkiego Najlepszego! Dużo Szczęścia i Miłości!!!
Ale jestem zmęczona! Od 11 latałam po sklepach. Ale wszystko co chciałam kupione.
Teraz zjem biała kiełbaskę z chrzanem, bo chodzi za mną od wczoraj i muszę trochę odpocząc.
Zołza - Wszystkiego Najlepszego! Dużo Szczęścia i Miłości!!!
Misialina
Fanka BB :)
Witam się z rana! U nas zima na całego...aż się nie chce z domu wychodzić...wczoraj zaliczyła glebę przed sklepem...taka ślizgawiza a właściciel nie zadbał o to by było bezpiecznie...dzisiaj trochę ręka boli ale dobrze że się nic nie stało...wzięłam się wreszcie za porządki od piątku...kuchnia gotowa, jutor okna i firanki...i tak po trochu każdy dzień i będzie gotowe....ciekawe jak tam Zołza po swoim weselu?
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry :-)
U mnie bardzo śnieg sypie i biało i zimno!!! Wczoraj mój synek z mężem byli w piwnicy i znaleźli sanki z oparciem i Damian stwierdził że będą dla dzidzi :-). Już dba o rodzeństwo :-).
Samopoczucie dobre, wczoraj tyle nałaziłam sie po sklepach, myślałam że będzie mnie brzuch bolał ale jest wszystko ok.
Misialina - Ty nie myj sama tych okien!!!
U mnie bardzo śnieg sypie i biało i zimno!!! Wczoraj mój synek z mężem byli w piwnicy i znaleźli sanki z oparciem i Damian stwierdził że będą dla dzidzi :-). Już dba o rodzeństwo :-).
Samopoczucie dobre, wczoraj tyle nałaziłam sie po sklepach, myślałam że będzie mnie brzuch bolał ale jest wszystko ok.
Misialina - Ty nie myj sama tych okien!!!