Boziu dziewczyny mnie nadal głowa męczy i co dziwne promieniuje mi od uszu po środek głowy
pogoda wyczerpująca a jutro ponad 30 stopni! Jutro po południu jedziemy do małej Marysi na urodzinki a w niedzielę do wujka M z teściami
Emileczka była dziś kochana, uwielbiam ją w krótkich spodenkach bo widać te cudne malutkie fałdki
asinka też zazdroszczę basenu, ja wygrałam wejściówki do Aqua Parku, czas się wybrać
no i co z tym testem???
trasiu wydaje mi się, że u Ciebie lepiej, że humorek masz lepszy i w ogóle jakoś ponownie pozytywnie od Ciebie czuć?
dobrze myślę? jak samopoczucie? jak mdłości? jak z kąpaniem Marysi - coś lepiej?
marta ale Ci fajnie, zazdroszczę wypadu nad jeziorko, ja mam jeszcze dużo pracy, teraz obrony, potem rekrutacja, urlop dopiero od połowy sierpnia...
Madzioolka no nie przesadzaj, że nawet do sklepu dupki Ci sie nie chce ruszyć?
u nas podobny problem z wodą, więc jak coś to też z żywcem lecimy
Doggi udanego imprezowania, i powtarzam za
andariel - pochwal się kiecką
ja dziś połaziłam po sklepach i oczywiście nic sobie nie kupiłam tylko Emilce hihi przeceny m.in. 5-10-15, kupiłam kurteczkę na jesień, dwie koszulki i body
i wpadłam do Pepco - fajne, cieniutkie krótkie spodenki po 4,99 i 4 pary kupiłam;-)
andariel to póki tylko czujesz, że Cię coś bierze, szprycuj się, żebyś do wyjazdu była zdrowa, buziaki-zdrowiaki dla Leosia
ironia prawie każda z nas ostatnio narzeka na swoich facetów... może jakieś przesilenie, albo po prostu nasi faceci przyzwyczajeni są, że ze wszystkim dajemy sobie radę i dlatego jest to dla nich coś normalnego, że oni mają czas m.in na basen, ściskam na odległość
Blusia fajnie, że znalazłaś czas, żeby napisać
super, że spotkanie z koleżanką poprawiło Ci humor
Vanitas witaj
a tak w ogóle to mam ochotę na szarlotkę