reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

mam straszny metlik w głowie... Lucyna raz pisze ze są biedni, ze jej syn ma dziewczyne ktora nic nie robi nie pracuje, on na budowie pracuje i grosze zarbia a raz ze pracuje w wielkiej firmie komputerowej i wynajał we włoszech dom z ogrodem...

jak mam wierzyc osobie która tak ewidentnie ściemnia? raz umiera raz jest zdrowa...

lepiej zeby jej sie calkiem zeszło byłby spokój... :baffled:

reklama
no właśnie o najważniejszym zapomniałam:
trasiu i kasiu:-D najlepsze życzonka dla Was, duuużo szczęścia, miłości i spełnienia w życiu, życzliwych ludzi wokół i oddanych przyjaciół, NAJLEPSZEGO KOCHANE!:-)

moon
super, że brokułowa zjedzona:-) tą stronkę znam, dzięki:-) u nas też ostatnio kłótliwie, od 2 dni mamy ciche dni...
marta gratulacje dla dumnej mamusi:-)
kati ja mam bóle migrenowo (zdiagnozowana migrena) więc tabletka nie zawsze działa...
andariel a jak dopieszczasz owsianke???:-D

lavrunia hej
mam straszny metlik w głowie... Lucyna raz pisze ze są biedni, ze jej syn ma dziewczyne ktora nic nie robi nie pracuje, on na budowie pracuje i grosze zarbia a raz ze pracuje w wielkiej firmie komputerowej i wynajał we włoszech dom z ogrodem...

jak mam wierzyc osobie która tak ewidentnie ściemnia? raz umiera raz jest zdrowa...

lepiej zeby jej sie calkiem zeszło byłby spokój... :baffled:
hmmm...:baffled::confused:

Martadelka - kredki nadal w aucie, dziś chcę jakis papier do nich kupić, ja mam problem ze znalezieniem czasu na kąpiel :confused:. a co dopiero rysowanie. Moooże jutro.
Blusia - myślę, że tak jak Andariel powinnaś się wyrwać gdzieś sama choć na weekend. My w Gdańsku 13 - 19 sierpnia.
Kati83, Traschka - stooo laaat.... :-D
Ironia - czy to ta nowa fejsbookowa opiekunka tak nawala bo odnosze wrażenie, że niezależnie od tego która to Ci grzeczność robi przychodząc.... :baffled:
Larvunia - jak kogoś na kłamstwie łapię to ma u mnie przechlapane. Są tacy którzy inaczej nie potrafią funkcjonować.
Pędzę bo dziś huk roboty. :baffled:

forever - dzis ostatni raz była stara.. wlasnie sie z nia pozegnałam.. a od poniedziałku przychodzi nowa niania :tak: jedno spoznienie i sie zegnamy.. nie mam czasu zeby sie bawic w przyjde o tej a może o tej... albo pracuje albo niech sprzedaje ziemniaki na targu ot co.. :tak:

Kati Trasia najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, oby ten dzień był wspaniale przeżyty:tak:
Dziewczyny, dzięki za odzew....Emilka miała dużą wadę bo ok -6 teraz przez trzy dni muszę zakrapiać jej oczka i we wtorek na badanie, ale okulista już zapowiedział, że wada się pogłębiła i że musimy zmienić szkła na mocniejsze, pytanie brzmi jak bardzo jej się pogorszyło:-(Ona lubi nosić okulary....no może nie tyle lubi co jest to dla niej ogromna różnica dlatego zaraz po przebudzeniu od razu zakłada je na nos....:blink:
Madzioolka spódniczki doszły, są PRZE_PIĘ_KNE!!!!!!! Emilka jest wniebowzięta, a rozetki już w ogóle oniemiałam. Dziękuję Ci bardzo!!!! Modelki pokażę po imprezce:tak:

Trasiu- wszystkiego Naj! Jesteś moją prawdziwą bliźniaczką- nawet ur mamy tego samego dnia tylko ja m-c później:)
Kati- Tobie też samych cudowności!

Mrsmoon, czyli wracasz do pracy od września? My też zapomnieliśmy wczoraj o wodzie i M. który jest odpowiedzialny za poranną butlę nie przegotował sobiewieczorem i rano klops. Też wymiana zdań była.

DZISIAJ SKŁADAMY WNIOSKI O KREDYT!!!! :szok:

reklama
Do góry