reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Trasiu- wszystkiego Naj! Jesteś moją prawdziwą bliźniaczką- nawet ur mamy tego samego dnia tylko ja m-c później:)
Kati- Tobie też samych cudowności!

Mrsmoon, czyli wracasz do pracy od września? My też zapomnieliśmy wczoraj o wodzie i M. który jest odpowiedzialny za poranną butlę nie przegotował sobiewieczorem i rano klops. Też wymiana zdań była.

DZISIAJ SKŁADAMY WNIOSKI O KREDYT!!!! :szok:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja za wodę też robię aferę!!! bo jakoś sama nigdy się nie chce zagotować i wlać do dzbanka.... tylko jak przychodzi do zrobienia posiłku dla Majki to wielkie zdziwienie że pusto....:szok: ale pracujemy nad tym i sa postepy:tak::-D

reklama
marta gratuluję osiągnięć Dominiki!!! Też bym z dumy pękała:tak:
dubeltówka a na soczewki kontaktowe Emilka za mała jeszcze? Takie 30-dniowe bez ściągania np?

dziewczyny dziękuję ogromnie za życzenia, bardzo mi miło :)

kati dla ciebie równiez gorące urodzinowe uściski! A ja tylko 2 lata młodsza;-)

dubeltówka kurcze to niefajnie:( ja mam -7 i nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie, od razu po przebudzeniu zakładam soczewki i śmigam do wieczora. Ale w tym wieku taka wada :( koleżanka miała w wieku 8 lat operację na zatrzymanie wady wzroku, miała wtedy -9. Dostała absolutny zakaz przesilania się, na wf wielu ćwiczeń nie robiła np. Ale niedawno przeszła operację laserową i czuje się super. Trzymam za Emilkę, dzielna jest bardzo!

madzioolka, mrsmoon jak nie mam przegotowanej wody to robię bez skrępowania na żywcu. Bez przesady, nasze dzieci mają już ponad rok i nie wszystko musi być super hiper sterylne. żywiec na pewno nie idealny ale też nie taki zły.

Ironia ja też tęsknię i to bardzo. Ale takimi żeby wyjechać z domu, nie gotować, nie prać i mieć stale kogoś obok do pomocy przy dziecku. Bo ja niby teraz zaczynam wakacje, ale coś czuję, że zmęczę się z Marysią bardziej niż w pracy:zawstydzona/y:

madzioolka, mrsmoon jak nie mam przegotowanej wody to robię bez skrępowania na żywcu. Bez przesady, nasze dzieci mają już ponad rok i nie wszystko musi być super hiper sterylne. żywiec na pewno nie idealny ale też nie taki zły.

Ironia ja też tęsknię i to bardzo. Ale takimi żeby wyjechać z domu, nie gotować, nie prać i mieć stale kogoś obok do pomocy przy dziecku. Bo ja niby teraz zaczynam wakacje, ale coś czuję, że zmęczę się z Marysią bardziej niż w pracy:zawstydzona/y:

ja sie tez przestalam pierniczyc z woda i jak nie mam przegotowanej daje zrodlana bo takiej uzywamy

a co do wakacji to ja po pierwszym dniu oddalabym dominike komus na kilka godzin, boze jak ona gada i ciagle cos ode mnie chce na wakacje to pewnie pojade jak dzieci podrosna i je zostawie dziadkom bez zadnych wyrzutow sumienia:-)

marta a pod Lublinem macie jakieś jeziorko nad które można pojechać na wakacje? kurcze ja ciągle nie wiem gdzie...
gadającej Domini szczerze wspóczuję:-D ja jestem ogólnie spokojna i ciągłe gadanie mnie męczy jak mało co. jak się dowiedziałam że Marysia będzie bliźniak to się przeraziłam, bo kogo znam to straszna gaduła:zawstydzona/y: marzyłam o raku dla niej jak mamusia :-D

trasia u nas na lubelszczyznie jest bardzo duzo jezior, zapraszam jakbys miala ochote:-) no ja tez blizniak i gadula jestem:baffled:
my jedziemy nad jezioro za jakies dwa tyg, kolezanka nas zaprasza (nap Piaseczno-piekne jezioro jak dla mnie)

reklama
marta no to pogadacie sobie razem z Dominisią :-D ja poważnie chetnie pojadę na lubelszczyznę, jest tam co zwiedzać więc nudno nie bedzie. Więc jesli masz jakieś konkretne miejsce na myśli to pisz smiało, tak żeby byla jakaś mała plaża, może być trawiasta czy jakakolwiek. Niekoniecznie strzeżona ;-) kapać się specjalnie nie będziemy, chodzi raczej o nadwodny klimat. Szukamy jakiegoś miejsca gdzie można sporo pospacerować, żeby można było na nogach dotrzeć do jakiejś knajpki z jedzeniem i nie tylko:)

madzioolka hehe no tak, to jest problem :)) Do ciebie pytanie wakacyjne również skerowane, bo to w końcu wasze wspólne okolice :)

asinka zzdroszczę basenu!!! U nas taka masakra w wannie że boję się myśleć co by było na basenie.

Do góry