Witam się i ja z wisielczym humorem...Pokłóciłam się z samego rana z A...miałam odlaną przegotowaną wodę dla Mai na kaszę w dzbanku(zabrakło mi źródlanej) a on całą tą wodę wlał do ekspresu do kawy...ale się wk...powiedziałam mu, że przecież wie, że zapomnieliśmy wody kupić i teraz nie mam na czym jej kaszy zrobić i mógł zapytać, na co on się oburzył, że nie będzie pytał czy wodę może wziąć...no i się do siebie nie odzywamy. Chyba Go przeproszę, bo rzeczywiście opieprzyłam Go mocno i niewspółmiernie do wagi problemu, w końcu do sklepu mam 5 min
martadelka Maja zjadła brokułową ze smakiem!!! dzięki! jak chcesz jakieś przepisy, to tu jest dużo
Przepisy-dla-dzieci.pl - Wyszukaj
forever dzięki! ja też pogadam z alergologiem o mleku, wczoraj byłam na zebraniu w żłobku i znów pozytywnie mnie zaskoczyli - nie dają żadnych słodyczy dzieciom. Tylko ciasto dietetyczne, które sami pieką. W ogóle fajnie, bo gotują wszystko rano, nic z dnia na dzień, wszystko świeże. Pytałam o niekapek - można dać swój podpisany, w I grupie nie ma jako takich wyznaczonych godzin spania, Panie kładą dzieci jak widzą, że są śpiące. Uczulili na sprawdzanie raz w tygodniu włosów pod kątem wiadomo czego, bo ponoć się zdarzają takie niemiłe niespodzianki, adaptacja też od 3.09. Dostałam umowę do podpisania, dziś zawożę z powrotem.
asinka kiedy testujesz?
trasia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! chyba lepiej u Ciebie, co? Mdłości jeszcze masz? Maja też lubi bawić się w piasku, a co gorsza próbuje go jeść...muszę jej strasznie pilnować. Ciekawe co będzie na plaży...
Z kąpielą nie potrafię Ci pomóc:-( Maja nie lubi jak z wanny ją wyciągam, prawie zawsze jest płacz. Może wejdź pierwsza, posiedź chwilę i dopiero Marysię weź? Teraz sobie przypominam, że ze 3 m-ce temu Maja miała bunt wannowy, ale krótki - parę dni i właśnie tak robiłam
Zamiast tablicy proponuję farbę tablicową fluggera, ja zamierzam w kuchni sobie pas na szerokość stołu zrobić
hehe, ale się uśmiałam z czekolady
zołzik jak Edi w I grupie, to bez stresu, położą Go jak będzie śpiący
larvunia u mnie ostatnio cisza zwiastowała wyjadanie kotu jedzenia...mam nadzieję, ze tylko sosu spróbowała
ironia nie dziwię sie Beniowi jak więcej niani nie ma niż jest...
andariel a ja myślę, ze odżyjesz jad morzem, w końcu będziesz miała dużo rąk do pomocy przy dzieciach
i tego Ci życzę!I zgadzam się z dziewczynami - im bardziej CI się nie chce jechać, tym jest fajniej!
Jak dziś Leo? Na diecie trwam wyobraź sobie, dwie czekolady sobie leżą
dodatkowo przerzuciłam się na pieczywo chrupie żytnie z miodem(pyyycha)
Aestima rozbawiłaś mnie tą policją
Doggi my many aqua doodle ale Maja na raze mało zaiteresowana
dubeltówka szkoda Emilki:-( a dużą ma wadę? Udanej imprezy!
kati a Ty masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszegooooo!!!
Madzioolka u nas niewiele lepiej - pobudka przed 6 i słaba nocka - obstawiam zęba. Wczoraj doszła przesyłka - girlanda już wisi
chustki super, dziś na pewno jedna na spacer będzie założona!
Blusia hej! Wpadaj do nas i żal się częściej, ja po wylaniu żali tutaj zawsze lżej się czuję