reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzień dobry!
Chłopaki na pobieraniu krwi- proszę o WIELKIE kciuki za wyniki!!! Ale się stresuję, chciałabym już zapomnieć o tej całej akcji sprzed roku, oby wszystko było dobrze...

Dzień dobry!
Chłopaki na pobieraniu krwi- proszę o WIELKIE kciuki za wyniki!!! Ale się stresuję, chciałabym już zapomnieć o tej całej akcji sprzed roku, oby wszystko było dobrze...
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

tak w ogole to czesc wszystkim, dzis juz nastroj lepszy i mam nadzieje, ze w koncu przyjdzie slonce choc na razie ciagle chmury i chmurzyska
wczoraj z mezem dla odstresowania wypilismy troche i teraz dochodze do siebie, dobrze ze norbert poslal do 7:15:-D

mowicie ze 7 czerwca dzien seksu, dobre nie slyszaam o tym, mi sie niedawno okres skonczyl wiec korzytsamy z dni nieplodnych akurt do jutra:-D nie potrafie sie przekonac do tabletek wiec korzystamy z natury:-D

doggi dobrze ze twoj miglanc wybierzmowany:-)
asinka co do sprzatania , od kieda sa dzieci dla mnie nie wazny dzien, sprzatam kiedy mam po rpostu czas, no moze okien bym nie myla w swieto bo tez by mnie zjedli, ale duzo w domu robie,
mrsmoon rzymaj sie kochana, nie daj sie tesciom
trasia oby ci ten pierwszy trymestr zlecial, jak ja ci wspolczuje kochana, pamietam jak ja z tymi moimi mdlosciami zczynalam akurat lekcje i moje pierwsze kroki z angielksim w przedkolu, ale mialam jazde, myslalam ze dzieci obzygole:confused:mi pomgalo jedzenie co dwie godziny, jadlam na sile wrecz cokolwiek i mi jakotako pmagalo
kati gratulacje dla meza, ale sie ciesze, i pocieszajace to, ze jeszcze ktos moze znalezc prace :-D:-D:-D
andariel trzymam kciuki z twoja ksiezniczke oby jej tam wszytsko dobrze wyszlo, bida mala
madziolka jak tesciowa foch jej minal??:-D:-D:-D
na razie lece budzi moja ksiezniczke do przedszkola

a zapomnialam, pisalam tu nieawno, ze nie dajemy sobie rady z dominika , no mowie wam myslalam ze ja rzuce o sciane z nerwowo, nie wiedzialam co mam z nia robic w kocnu wpadlam na pomysl ze na kartce spisalam/narysowalam obowiazki i ze za kazde zadanie w ciagu dnia dostaje wesole/smutne buzie i od tego zalezy ogladanie bajek, granie i czytanie bajki na dobranoc.....wiecie, ze momentalnie zaczelo skutkowac, nagle sie okazalo ze mozna wstac rano bez placzu, bez marudzenia, ze mozna sie wykapac bez wrzasku, chodzi tylko i liczy swoje usmiechniete buzie a na koniec tyg moze kupc sobie jedna rzecz....oby to ja jakos dorowadzilo do pionu

Cześć,
roboty ful i nawet wczoraj nie miałam jak się odezwać...

Kati gratulacje dla męża!!! :)

Marta teściowa się nie odzywa i w szyscy się z tego cieszą bo przynajmniej jest spokój :-D ciekawe tylko jak będzie w sobotę - bo przyjść na Majki urodziny przyjdzie ale jak się będzie zachowywać... jak znam zycie to będzie grać wielce urazoną, pokrzywdzoną ofiarę której wszyscy na około tylko klody pod nogi rzucają a ona taka biedna... mam to w nosie... jak zacznie coś gadac znowu to jej powiem żeby zakończyła temat bo to święto Majki i tylke!

Andariel to kciuki za umówienie szybkiego terminu do specjalistów &&&&&&&

Aestima &&&&&& za wasze wyniki
My będziemy kłuć Majkę w piatek bo mam wolne to na spokojnie podejdziemy sobie do laboratorium, musze iść dziś do apteki po te woreczki na mocz... pytanko - ile czasu przed oddanie do laboratorium mam złapac te siuski, tzn ile one moga siedzieć w tm woreczku? on jest zamykany czy jak?

Zmykam bo się nie wygrzebię z robotą...
Pa pa i miłego dnia :)

Hej!!
Już mnie ta pogoda dobija :wściekła/y::wściekła/y: Ani wyjść z domu, ani nic zrobić... Dobrze, że mam jeszcze ten aerobik, bo chyba bym całkiem zwariowała w domu... Ale koniec smutów.
Kati ale Trasi nie pasuje piątek, bo idzie do pracy. A jak z sobotą u Was??
Marta to że umyłam w niedzielę okna, to był jednorazowy wyskok, bo była w miarę pogoda i Sz.w domu. A już nie mogłam patrzeć na nie. A tak to ja też sprzątam wtedy kiedy mnie natchnie :-p
Aestima kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej dziewczyny
ja dziś powiedzmy, że w lepszym humorze, choć nocka króciutka, Emilka poszła spać o 22.40!!!:szok: dobrze, że dzień wcześniej zrobiłam obiadek dla Emilki na 2 dni. Jak dobrze, że jutro wolne. A robimy sobie z M naprawdę wolne i 'oddajemy' małą do mojej babci i siostry:zawstydzona/y:
kati!!! mega gratulacje dla Marcina!!! uczciliscie to wczoraj?:-D:rofl2: to kiedy Marcin zaczyna?:-) ja w ogóle nie prasuję:zawstydzona/y: mieszkania generalnie nie sprzątam tylko bardziej ogarniam hihi nie to żebym mi to sen z powiek spędzało, ale jak mam gorszy dzień (czyt ostatni tydzień!) to po prostu wszystko mnie wyprowadza z równowagi (Wszystko!) i jak wchodzę do domu i o wszystko się potykam, no to samowolnie się wkurzam... Ale pedantką to na pewno nie jestem.
andariel!!! no to teraz szybciorem do jednego i drugiego lekarza, niech zobaczą, zleca ewentualne badania i będzie dokładnie wiadomo, co sie dzieje (i w jednym i drugim temacie), trzymam kciuki&&&&
Doggi gratki dla Oleńki za trafione kupsztale do nocnika:-D i ja też dziewczyn nie poznałam (nie udało mi sie być na zlocie) i też nie mam z którą np na spacer sie umówić:zawstydzona/y:
forever coś jeszcze na działce będziesz robić (z ulepszeń)? a co za awanturę zrobiłaś w H&Y?;-)
asinka a jaki tatuaż???:-) ale Ty jesteś zdeterminowana z tym aerobikiem! super!:-)
kati, andariel Emilka też przy zmianie pieluszki momemntalnie łapie się za ... (jak to ująć? hihi) i ma taki szelomowski uśmiech przy tym:-D
aestima &&&
marta
fajnie, że humorek Ci dopisuje:-) i do tego miły wieczór z Mężem, pewnie z tego powodu taki humor;-):rofl2:
madzioolka myślałam wczoraj o Tobie, gdzie się podziewasz:-)

a ja uparcie domagam się z zołzy!!! macie z Nią kontakt?

reklama
Dzięki Martadelka :* Tym bardziej jak się widzi rezultaty, to chce się chodzić :-) Dzisiaj muszę jechać na drugi koniec miasta, bo u nas nie ma w środę po południu i zawsze mam wolne, ale jutro ani w piątek nie ma, więc trzeba się dzisiaj ruszyć :-) Mam już jeden tatuaż na kręgosłupie, ale zawsze marzył mi się jeszcze jakiś. Jak się zrobi jeden, to wciąga :tak::-) Kupiłam kupon wczoraj na grouponie, bo znalazłam za 199 zł do 600 cm kwadratowych, więc już spory. I już się nie mogę doczekać co to będzie, ale jeszcze muszę znaleźć miejsce na ciele odpowiednie i wzór, ale na pewno będzie kolorowy :-)
Madzioolka, Martadelka i inne zainteresowane Tymek też się łapie za siusiaka przy przebieraniu i ma taką radość z tego :-p Zawsze Go łaskoczę po udach i odwracam uwagę

Do góry