hej
ale sie cieszę cały czas :-) Marcin też dziękuje wam za kciuki :-)
teraz będzie pracował też jako grafik komputerowy ale tu:
Precision & Vacuum Technology
Martadelka no to lipa, ale stanowczo powinnaś częściej wychodzić tak sie w jakąś depresję wpędzisz, piepszyć kartony i pranie, ja mam góre prasowania i co - nic! głowy mi nie urwie jak tego teraz nie zrobie a jeszcze przed kilkoma miesiącami bym szalała byle mieć wszystko na już zrobione i co medalu mi nikt nie dał
ja teraz często angażuje mojego M. jade po byle głupote ale sama a oni są razem :-) i wszyscy zadowoleni :-)
Asinka w piątek ok ale godziny raczej około południowe, powiedzmy do 14-15 jakby ci pasowało :-)
no to sie mi pochwalisz tatuażem
:-) zazdroszczę jakoś zawsze zabrakło mi odwagi :-)
Trasia współczuję "kup" Marysiowych, Mateusz ostatnio wali po 5 ale idzie mu ząbek i też tak śmierdzące że ja nie wytrzymuje, a co dopiero Tobie współczuję...
Doggi gratuluje Olci "nocniczka" Mateusz nie ma czasu na nim siedzieć... sprubuje później nic na siłe
Asinka wcześniej Mateusz robił po 2 - 3 kupki ale teraz jak ta 2 - ka idzie to jest masakra!
Aestima, Doggi coś kusicie ten los ;-) tymi ciążami :-)
Adariel no to w sumie dobre wieści :-) dalej trzymam kciuki za Ninkę&&&&&&&& będzie dobrze, a co do zaczerwienienia Mateusz ma często pupę zaczerwienioną - odparzoną, choć ja go w sumie przy każdej zmianie pieluchy myję wodą z szarym mydłem też jak używam triderm to pomaga ale znów wraca, nie wiem co z tym robić?