reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Czy już mnie lubisz Andariel :-)?? A ja tak się przymierzałam, bardziej marzyłam o następnym, a gdyby nie to, że zobaczyłam ten kupon, to pewnie nie zdecydowałabym się dalej z racji kasy. A tak to 200 zł za 600 cm kwadratowych, to dobra cena :-)

reklama
dokładnie to samo chciałam napisać, Madzioolka - woreczek tylko do złapania (a tak btw - powodzenia, mnie się nigdy nie udało złapać do niego Ninkowych siuśków)

o, zacytowałam zołzę i teraz na zielono piszę... o, poprawiłam i jestem z powrotem black
:-D
Andariel to jak badałaś siuśki Ninki? Czy nie badałaś??

Hej hej :)

Młoda pod stołem mi łazi i jęczy, więc szybciorem piszę :)

Aestima, kciuki zaciśnięte :)

Martadelka, oj dokazuje niestety. Choć on ma takie napady, że kilka dni jest w miarę ok, a potem z podwójną siłą, że tak powiem odwala mu :confused: A jak ćwiczę, hehe, codziennie sobie mówię, że od jutra się nie denerwuje, nie krzyczę. Z różnym skutkiem ;)

Asinka, u nas też max dwie kupy dziennie. I całe szczęście, bo u nas akcja z wycieraniem tyłka. Przewijak nieużywany już ponad miesiąc jak nie dłużej. Młoda nie toleruje w ogóle leżenia na plecach, więc dosłownie staję na głowie, żeby ją powycierać :dry:Kilka dni temu D ją przytrzymywał, żebym ją tam do porządku doprowadziła to wyła jakby ją ktoś ze skóry obdzierał.

Kati, gratulacje dla M :)

Marta, super, że za sposób na Dominikę :) Jak kiedyś z J robiłam listę, razem wymyślaliśmy co tam wpiszemy, potem on to kolorował. Wisi na lodówce i tyle z tego :/ Nie zrobiło to na nim wrażenia. Na allegro widziałam takie tablice magnetyczne, i chyba mu kupię.

Madzioolka, to chyba zależy od przychodni. Jak J łapałam siuśki to po prostu ten woreczek wkładałam do pojemniczka na mocz i tak mi przyjmowali. A teraz z Adą kazała mi przelać z woreczka do pojemniczka ;) No i mocz możesz złapać wcześniej i go do lodówki wstawić.

Zołza, super, że wesele udane :)

Doggi, brawo dla Olki :) Młoda nie lubi siedzieć na nocniku, jak ją tylko posadzę to ucieka jakby ją w tyłek parzył. Po czym za chwilę idzie i łapska do niego wkłada.

Asinka, a z tym rabatem z groupona to jest tak, że to obowiązuje w danym regionie? Kiedyś się zapisałam, ale wkurzała mnie zawalona skrzynka pocztowa. Też chcę sobie zrobić drugie tatuuu, jestem na etapie wybierania miejsca ;)

No w końcu skończyłam pisać. Zmykam, bo młoda właśnie pożera tubkę od pasty do zębów ;)

zołzik :-):-):-) z tym spaniem to na pewno chwilowe, trzeba jakoś przetrwać (ja to sobie powtarzam od tygodnia:-(), fajnie, że udało się Wam choć troche pobawić na weselu. Masturbator???:-D:rofl2::-D
andariel
to pupka juz ładna?:-)
asinka no coś tam widać;-)
doggi Twoja mała mówi po swojemu 'cześć'??? gigant:-D
Blusia u nas już od baaardzo daaawna przewijak nieużywany, też czasami są walki wschodu przy zmianie pieluszki:baffled: pomalutku przymierzam sie do kupna nocnika, ale to polmalutku (u mnie wszystko jest pomalutku:sorry2:)

Kurka marzy mi się coś takiego, ale nie w różu tylko niebieskie: 1_756_1288895296.jpg

asinka chcesz taki duży tatoo sobie zrobić?:szok:
dziewczyny mam pytanko: wyciągnełyście już szczebelki dzieciaczkom? żeby mogłe same wchodzić i schodzić z łóżeczka?

reklama
hej kobitki!

ja na chwilkę, bo młodzieniaszek pewnie zaraz powstanie, postaram się nadrobić wieczorem, chociaż u nas dużo się dzieje, jakoś powoli ogarniamy sytuacje, ale już mam serdecznie dość wielu rzeczy... ale co tam, z pozytywów, od poniedziałku wyruszam do pracy na umowę zlecenie, mam do wyrobienia 40h w trzy tygodnie, w godzinach 15-20, szczegółowy plan nieznany, ale cieszę się straszliwie :) będę uczyć angielskiego związanego z lotnictwem (średnio mam o tym pojęcie tylko ;), ale zawsze to jakaś kasa wpadnie, szkoda tylko, że do roboty ponad 40km w jedną stronę :)

a tak na szybko to:
Andarieltrzymam kciuki, żeby szybko się wszystko wyjaśniło :)
Aestima również trzymam kciuki, szczególnie za hemoglobinkę ;)
Madzioolka siuśki zdecydowanie do pojemniczka
Martadelka, Marta cieszę się, że u Was humor ciut lepszy!
Blusia, Doggi, Zołza fajnie, że wróciłyście na forumowe łono :)
reszta nocną porą pewnie, miłego dnia kobitki :*

Do góry