reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Trasia ehhh, te nasze dzieci chyba teraz są na etapie obleszków... Ola też takie kupy wali, że mi się miekko w kolanach robi, co druga wylatuje górą i bokami pampera !!!!! W celu przewijania, podkradłam teściowi maseczkę :D w sensie taką na operaje (jak pisałam wcześniej teściu chirurg) i jeszzcze na bezdechu do tego, i jakoś ogarniam wtedy ;)

Uwaga uwaga, Olka zrobiła dziś śmierdziele do nocnika, z 4 kup 3 były na nocnik :))) W końcu, bo ona mi tak ładnie siusiała i kupała a potem przestała i przez jakieś 1,5 miecha mogłam ją sadzać na nocnik na cały dzień a ona siedziała, bawiła się itp, tylko ją podnosiłam, nie zdazajac założyc pampera a ona HADZIAAAAAAAAA siury na podłogę !!!! Wredna baba że hej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aestima hehe mój T też jak czasem mimo chodem wpada na chate po coś tam, to zawsze się kończy dobrze takie szybkie "Hej kotek, przywiozłem ci kolkę" :D kurde blaszka, przypomniałaś mi o @... pora iść do gina bo go brak, a ciąży niby też brak... Ale może mam urojoną ciążę :p cycki mnie bolą, niedobrze mi all the time, znów mam skurcze w dłoniach i nogach, ból podbrzusza, włosy mi wypadają... grrrr, no bez kitu urojona jak nic :D

asinka, trasia i kati, ale wam zazdroszczę, że mieszkacie blisko siebie... Ja kurde najpierw Poznań teraz Zgorzelec i do nikogo z Was chyba nie mam blisko :(((( A chciałabym się z wami wszystkimi poznać!! buuuuu, odludek... :p

reklama
Trasia a sobotę masz po południu jakąś imprezkę odnośnie urodzinek Marysi??
A co do kup, to Tymek też zabija zapachem :-p ale mój robi tylko jedną dziennie, ewentualnie dwie. Coś mało w porównaniu z Waszymi Bąblami, tym bardziej, że dużo je...
Larvunia heloł :-) ale Ty się nie czaj...

Ja na szybko, bo pędzę się rozliczyć z hydraulikiem - tyle bo wymienił pompe i terme i mnóstwo pierdół, Młoda ma wizyty kontrolne roczkowe - neurolog, okulista, pedagog, psycholog, logopeda.... O i gastrolog dziecięcy... Rehabilitacja, badanie krwi...
Doggi - zlot był, nie maiałabyś masakrycznie daleko pod Konin.
Mrsmoon - Home & You - nigdy więcej, ostatnio zrobiłam tam karczemna awanturę jak ludzi w błąd wprowadzają - bezczelność i tupet, żadnego nawet przepraszam :wściekła/y:

Doggi, Trasia, też mam mdłości i plamienie znów, taka niby @... Ale już ostatnio zaliczyłam schizę z ciążą- było tak samo mdłości mega i plamienie. Też nie daję rady z przewijaniem i wszystko mi śmierdzi, WSZYSTKO! Ja pierdziu, widocznie teraz tak na @ reaguję, ale lipa:no:

Weźcie nie kraczcie z tą ciążą...bo jak się worek otworzy, to się dopiero posypie...ja odstawiłam tabsy, bo źle na nie reagowałam - bóle głowy, okres jak z kranu by się lało, do tego straszne wahania nastroju. Jedziemy sobie na ogumieniu, ale źle by się stało gdyby ogumienie zawiodło. Podobnie jak trasia mam strasznie nieregularne cykle... Mam w planach popracować ze 2 lata i dopiero zacząć starania. Muszę sobie zapracować na to, żebym po drugim dziecku miała gdzie wrócić, tak jak teraz po mnie dzwonią i czekają z niecierpliwością. Za 10 dni wyniki rekrutacji do żłobka, już mam stresa...

larvunia terrorystka ma już uzębienie? Bo dziewczyny pisały, że moje dziecko chyba ostatnie się ostało, a mi się wydaje, że Misia jeszcze bezzębna, mylę się?

reklama
Forever mega żałuję że mnie tam z wami nie było, ale do niedawna nie miałam zbytnio czasu żeby chociaż się wysiurać dobrze :p

Aestima​ aj tam, też masz urojoną !! :) Co se będziemy żałować ;)

Do góry