reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Kochane!
Trasiu,ale super, nasza mała, WIELKA Fasolka( ek??):-):happy2:
Mrsmoon, nie wiem kiedy ta przeprowadzka, Michał nawet pracy nie ma, pewnie pod koniec lipca:szok: Czekam jeszcze na tel z tej. szkoły czy mam t a pracę na milion procent...
Asinka, Doggi, 7-ego powiadacie... My zrobiliśmy sobie dziś, Michał przyleciał z pracy na chwilkę w porze Mieszka snu:-D:-p A robotnicy za oknem, stresik był;-) To wszystko aby zdąrzyć przed @, która nadchodzi, właściwie już się zaczyna... be.

Asinka mi pasuje każdy oprócz 30.06-1.07 bo ja robie moje urodziny, a tak ok gadałam z M przez tel. a on -najlepiej by było w sobote bo ja bym wtedy dużo mógł porobić - nosz cholercia ale sie mu dostało;-)
Martadelka dzięki troche lepiej, poćwiczyłam, M. mnie wymasował póki co a jutro jade na masaż profesjonalny i znów będę sie czula jak nowo narodzona :-)
A co ty taka smutaśna, wiem o co ci chodzi z tym sprzątaniem i w ogóle, a twój mąż pracuje w soboty? bo jeśli nie to dogadajcie sie np tak teraz w sobote on zajmuje sie malą a w następną ty i na zmiane sprzątajcie czy róbcie swoje rzeczy. Myśmy tak zrobili i jest git, jedna sobota moja druga Marcina :-)

po obiedzie chce jechać z małym zrobić zdjęcie do dowodu, ale pogoda nie nastraja :dry:, no cóż...

a cha proszę was bardzo trzymajcie dzisiaj kciuki za mojego M. dostał sie do drugiego etapu rekrutacji i dziś idzie na 17 na rozmowe z prezesem, plis wasze kciuki czynia cuda :-)

kati mój M co tydzień jeździ na próby i nie ma go pół dnia więc ma czas dla siebie, ja ostatnio też tak zrobiłam, ale to jednorazy wypad był. I jak jesteśmy we dwójkę to Emilka nie chce bawić się z M, tylko mama i mama, więc ja nawet nie mogę iść do wc czy kawy się napić, niby mała rzecz ale na dłuższą metę jest to wyczerpujące... Więc jak nie wyjdę z domu to nie ma szans na jakikolwiek odpoczynek. A sprzątanie jest na raty, jak mała chwilę zajmie się sobą to biegam i ogarniam co mogę. Chyba po prostu jestem przemęczona, bateryjki mi się wyczerpują, jakaś taka mała frustracja się wkrada... Oj niedobrze mi z tym...
&&&& za rozmowę, koniecznie napisz jak Twój M już będzie po:-)

edit: Blusia Jasio dokazuje? Jak ćwiczysz swoją cierpliwość (nie śmiej się, pytam się poważnie:-p)?

Ostatnia edycja:
Jak patrzyłam na mapie, to tak 50 km mamy do siebie.

Ha!! A w ogóle, to zrobiłam sobie dzisiaj prezent :-p Robię sobie nowe tatoo :-) Z głupoty weszłam na groupona, a tam kupony na tattoo w Katowicach i zwariowałam...

Ostatnia edycja:
Rany, nie mogę zmienić pieluchy mojemu dziecku :baffled: Marysia wali obrzydliwie śmierdzące kupska w ilościach hurtowych, codziennie mamy 4 wielkie kupy. Wcześniej mnie to nie ruszało, ale mi teraz wszystko smierdzi i jak ja przewijam to nie wytrzymuję :baffled: Dziś musiałam ją szybko zdjąć z przewijaka gołą, położyłam ją na ziemi i pobiegłam wymiotować... no masakra jakaś. Błagałam ją teraz żeby poczekała z czwartą kupą na tatę ale zrobiła tuż przed zaśnięciem, cholera...

Asinka dzieki za sms :* Kiedy ci pasuje spotkanie? Może być pojutrze? Bo jutro przyjeżdża do mnie mama.
Dziękujemy za zaproszenie na urodzinki, jeśli tylko nie będę miała w tym czasie pracy to na pewno chętnie przyjedziemy!

reklama
Do góry