reklama
Aestima
Fanka BB :)
Hej Kochane!
Trasiu,ale super, nasza mała, WIELKA Fasolka( ek??):-)
Mrsmoon, nie wiem kiedy ta przeprowadzka, Michał nawet pracy nie ma, pewnie pod koniec lipca Czekam jeszcze na tel z tej. szkoły czy mam t a pracę na milion procent...
Asinka, Doggi, 7-ego powiadacie... My zrobiliśmy sobie dziś, Michał przyleciał z pracy na chwilkę w porze Mieszka snu A robotnicy za oknem, stresik był;-) To wszystko aby zdąrzyć przed @, która nadchodzi, właściwie już się zaczyna... be.
Trasiu,ale super, nasza mała, WIELKA Fasolka( ek??):-)
Mrsmoon, nie wiem kiedy ta przeprowadzka, Michał nawet pracy nie ma, pewnie pod koniec lipca Czekam jeszcze na tel z tej. szkoły czy mam t a pracę na milion procent...
Asinka, Doggi, 7-ego powiadacie... My zrobiliśmy sobie dziś, Michał przyleciał z pracy na chwilkę w porze Mieszka snu A robotnicy za oknem, stresik był;-) To wszystko aby zdąrzyć przed @, która nadchodzi, właściwie już się zaczyna... be.
Asinka mi pasuje każdy oprócz 30.06-1.07 bo ja robie moje urodziny, a tak ok gadałam z M przez tel. a on -najlepiej by było w sobote bo ja bym wtedy dużo mógł porobić - nosz cholercia ale sie mu dostało;-)
Martadelka dzięki troche lepiej, poćwiczyłam, M. mnie wymasował póki co a jutro jade na masaż profesjonalny i znów będę sie czula jak nowo narodzona :-)
A co ty taka smutaśna, wiem o co ci chodzi z tym sprzątaniem i w ogóle, a twój mąż pracuje w soboty? bo jeśli nie to dogadajcie sie np tak teraz w sobote on zajmuje sie malą a w następną ty i na zmiane sprzątajcie czy róbcie swoje rzeczy. Myśmy tak zrobili i jest git, jedna sobota moja druga Marcina :-)
po obiedzie chce jechać z małym zrobić zdjęcie do dowodu, ale pogoda nie nastraja , no cóż...
a cha proszę was bardzo trzymajcie dzisiaj kciuki za mojego M. dostał sie do drugiego etapu rekrutacji i dziś idzie na 17 na rozmowe z prezesem, plis wasze kciuki czynia cuda :-)
Martadelka dzięki troche lepiej, poćwiczyłam, M. mnie wymasował póki co a jutro jade na masaż profesjonalny i znów będę sie czula jak nowo narodzona :-)
A co ty taka smutaśna, wiem o co ci chodzi z tym sprzątaniem i w ogóle, a twój mąż pracuje w soboty? bo jeśli nie to dogadajcie sie np tak teraz w sobote on zajmuje sie malą a w następną ty i na zmiane sprzątajcie czy róbcie swoje rzeczy. Myśmy tak zrobili i jest git, jedna sobota moja druga Marcina :-)
po obiedzie chce jechać z małym zrobić zdjęcie do dowodu, ale pogoda nie nastraja , no cóż...
a cha proszę was bardzo trzymajcie dzisiaj kciuki za mojego M. dostał sie do drugiego etapu rekrutacji i dziś idzie na 17 na rozmowe z prezesem, plis wasze kciuki czynia cuda :-)
kati mój M co tydzień jeździ na próby i nie ma go pół dnia więc ma czas dla siebie, ja ostatnio też tak zrobiłam, ale to jednorazy wypad był. I jak jesteśmy we dwójkę to Emilka nie chce bawić się z M, tylko mama i mama, więc ja nawet nie mogę iść do wc czy kawy się napić, niby mała rzecz ale na dłuższą metę jest to wyczerpujące... Więc jak nie wyjdę z domu to nie ma szans na jakikolwiek odpoczynek. A sprzątanie jest na raty, jak mała chwilę zajmie się sobą to biegam i ogarniam co mogę. Chyba po prostu jestem przemęczona, bateryjki mi się wyczerpują, jakaś taka mała frustracja się wkrada... Oj niedobrze mi z tym...
&&&& za rozmowę, koniecznie napisz jak Twój M już będzie po:-)
edit: Blusia Jasio dokazuje? Jak ćwiczysz swoją cierpliwość (nie śmiej się, pytam się poważnie)?
&&&& za rozmowę, koniecznie napisz jak Twój M już będzie po:-)
edit: Blusia Jasio dokazuje? Jak ćwiczysz swoją cierpliwość (nie śmiej się, pytam się poważnie)?
Ostatnia edycja:
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Kati kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&& A mam pytanie: a w ten piątek masz wolne??
asinka85
Jak patrzyłam na mapie, to tak 50 km mamy do siebie.
Ha!! A w ogóle, to zrobiłam sobie dzisiaj prezent Robię sobie nowe tatoo :-) Z głupoty weszłam na groupona, a tam kupony na tattoo w Katowicach i zwariowałam...
Ha!! A w ogóle, to zrobiłam sobie dzisiaj prezent Robię sobie nowe tatoo :-) Z głupoty weszłam na groupona, a tam kupony na tattoo w Katowicach i zwariowałam...
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Rany, nie mogę zmienić pieluchy mojemu dziecku Marysia wali obrzydliwie śmierdzące kupska w ilościach hurtowych, codziennie mamy 4 wielkie kupy. Wcześniej mnie to nie ruszało, ale mi teraz wszystko smierdzi i jak ja przewijam to nie wytrzymuję Dziś musiałam ją szybko zdjąć z przewijaka gołą, położyłam ją na ziemi i pobiegłam wymiotować... no masakra jakaś. Błagałam ją teraz żeby poczekała z czwartą kupą na tatę ale zrobiła tuż przed zaśnięciem, cholera...
Asinka dzieki za sms :* Kiedy ci pasuje spotkanie? Może być pojutrze? Bo jutro przyjeżdża do mnie mama.
Dziękujemy za zaproszenie na urodzinki, jeśli tylko nie będę miała w tym czasie pracy to na pewno chętnie przyjedziemy!
Asinka dzieki za sms :* Kiedy ci pasuje spotkanie? Może być pojutrze? Bo jutro przyjeżdża do mnie mama.
Dziękujemy za zaproszenie na urodzinki, jeśli tylko nie będę miała w tym czasie pracy to na pewno chętnie przyjedziemy!
asinka85
Trasia znaczy w czwartek?? A powiedz mi, pracujesz a piątek??
reklama
traschka
Mama Marysi
tak, myślałam o czwartku. Ale zapomniałam, że to Boże Ciało. W piątek pracuję ale jak zawsze - dopiero po południu.