reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

forever a gdzie widziałaś pokój dla matki z kiblem? Bo ja osobiście nie widziałam:no:w ikei ku mojemu zdziwieniu też niet:szok:

reklama
no ja w sumie nie korzystam z takich, bo zawsze mam kogoś pod ręką albo potrzebę zabieram do domu;-), jedynie do ikei sama z M czasem wypadam i zdarzyło mi się korzystać z pokoju

Dziewczynki wpadam Wam powiedzieć że od poniedziałku idę do pracy....jestem w szoku :szok:spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba....z jednej strony się cieszę a z drugiej jestem zrozpaczona bo muszę wszystko organizacyjnie poukładać i już tęsknię za Malwinką

hej dziewczyny
ja trochę porobiłam w chacie, pojeździliśmy i czas tak szybko przeleciał. W piątek ta nieszczęsna zalana łazienka, w sobote malowaliśmy kuchnie a w niedziele zaległe odwiedziny u moich rodziców i u przyjaciół. Było tego sporo, przyznam sie ze poczytałam co u was ale sił na odpisanie brak, ale już sie poprawiam :-)

Mrsmoon spóźnione ale szczere najlepsze życzonka na te kolejne 18-naste urodzinki :-)
Opisz choć jak tam fryzurka bo też chce sie ściąć i nie wiem jak
Ironia jak zdrówko? mam nadzieję, ze już lepiej?
dubeltówka padłam jak zobaczyłam ten tort :-):-D:-D:-D ekstra!!!!!
mamusia jak w pracy? i jak Tymcio?
Madzioolka super, ze wyjazd się udał, a Majka :-)
Marta dobrze wiem o czym piszesz, ja juz sie przyzwyczaiłam i nie zważam na wiszenie u mojej nogi, czasami muszę coś zrobić i koniec nie da rady musi postękać. Ale dobrze, że choć troche odpoczęłaś :-)
Asinka to co piszesz nie mieści mi sie w głowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
teraz powinnaś go zostawić, choć wiem że to łatwe nie bedzie i zadbać o Tymka i siebie przede wszystkim. Ćwicz, przejdz na dietę zadbaj o siebie i pokaż skuwy...nowi co stracił z głową podniesiona. Nikt nie może na ciebie podnieść ręki a co dopiero on!!!!! aż sie we mnie gotuje........
Trashka Marysia jest zawsze grzeczna co ty teraz wypisujesz ;-)
Madzioolka współczuje bardzo ja jeszcze nie mam @ i nie czekam na nią. Ciąża to był przepiękny czas m.in że nie było @. A moze T ma rację, może cie uszczęśliwić ;-)
Madzioolka ja też nie lubie momentu kiedy jestem z małym kilka dni a potem nadchodzi znienawidzony poniedziałek......
kasiawilde i jak Kubuś zareagował na pusty dom?
forever ale miałaś przejścia - odważna kobieta z ciebie ale dla chcącego ;-)
mrsmoon a gdzie wy to imprezowaliscie?
Misia co u was ? jak odstawianie?
dubeltówka to super, ze impreza udana :-) a jak zdrówko dziewczynek lepiej?
jak mi by państwo płaciło najniższa krajową za siedzenie z dzieckiem to zaraz :-)
Misia są zawsze dwie strony medalu z pracą, będziesz tesknic bardzo ale też wyjdziesz do ludzi, ubierzesz sie inaczej, umalujesz - takie rzeczy co w domu nie robisz- ja ci gratuluję bardzo :-)

Witajcie.....
Wczoraj wrociliśmy z majówki nad jeziorem, było super tylko pogoda się bardzo popsuła w sobotę. Nie mialam tam neta, jedynie z telefonu pisałam na wątku wagowym. Strasznie jest życie bez internetu.....
Teraz staram się nadrobić wątek główny do ktorego nie zaglądałam, bo czytanie tyyyylu postów na ekraniku telefonu doprowadzało mnie do czerwonej gorączki.
Ale teraz będę już na bieżąco :-)

witajcie!
Ja czuje sie okropnie:( Nie wiem czy to alergia czy przeziebienie, moze jedno i drugie. Mam tak pozatykane zatoki, ze nie moge oddychac. Ech, a tak dlugo zdrowa bylam.

Misia wow! Ale wiadomosc nam przynioslas! jak to sie stalo, ze juz wracasz do pracy? Jakies nagle zastepstwo? Dasz rade!

kati jaki piekny post, wzorowy wrecz! Ostatnio rzadko sie spotyka takie posty:) A Marysia grzeczna byla kiedys, ostatnie 3 tygodnie wolalabym przespac i obudzic sie kilka dni temu, bo jej histerie od rana do wieczora doprawadzaly mnie do szalu.

Doris zazdroszcze majowki nad morzem, super macie z tym domkiem! Mi sie marzy wyjazd nad morze ale pewnie nie w tym roku. Jedziemy na Kaszuby pod koniec lipca i chcielismy pojechac choc na 3 dni nad morze przy okazji ale chyba nie starczy nam pieniazkow.
Ja tez nie cierpie pisania z telefonu!

hej roboty mam mnóstwo ale musiałam zajrzeć do Was :-)

Doris szkoda, że majówka sie skończyła co nie :-(ja też niecierpię pisaćź z tel, jeszcze z mojego małego ekranika, to już wole z tel M. jak musze
Traschka no ostatnio się trochę opusciłam z postami :zawstydzona/y: to musiałam się zrechabilitować :-)

miłego dnia :-)

reklama
Cześć :)
Witam Was w świtnym humorez póki co - jadąc do pracy włączyłam sobie super energetyczną muzę i tak sie naładowałam że jak zaparkowałam to w podskokach szłam do pracy :-) oby mi na długo starczyło tej energii bo spałam dzic tylko 2,5h: od 2 do 3 a potem od 5 do 6.30, pozostały czas Maja sie darła... także Trasia jak chcesz porozmawiać o histerii to u mnie własnie na tapecie...

Misialinaogromne gratulacje!!!!!! Będzie dobrze, dacie radę, zadowolenie z pracy zrekompensuje rozłąkę! Powodzeni! Malwinka zostaje z babcią tak?

Kati widzę ze u was tez duzo się działo ostatnio, busy weekend :tak:

Doris oh jak ja ci zazdroszcze tych wyjazdów na morze/jezioro... ;-)

Ups... głowa zaczyna mi pękać.... sweet...
Milego dnia babeczki :)

Do góry