hej hej kobitki!
dubeltówka tort rewelacja!!! zdrówka dziewczynkom!
ironia i Wam zdróweczka!
trasia Marysi już na bank tak zostanie
mamusia powodzenia jutro
będzie dobrze i zupełnie podpisuję się pod slowami ironii!
marta fajnie, że chociaż psychicznie odpoczęłaś
ja też się boję jutra, przez półtora tygodnia było tyle wrażeń i ludzi w domu, a jutro zostaję z małym sam na sam, już się nastawiam na mega marudzenia, bo przecież nie zastąpię mu jeszcze 5 osób gotowych do zabawiania w każdej chwili :/
asinka ehhh strasznie mi przykro
planowałaś swoje życie inaczej, pokochałaś faceta, masz z nim dziecko, a tu nagle wyszło jak wyszło... i też popieram dziewczyny, nie wiem czy do tego dojrzałaś, ale moim zdaniem powinnaś go zostawić w cholerę, też niestety jestem zdania, że jeśli ktoś jest w stanie podnieść rękę raz, to wcześniej czy później zrobi to ponownie, nie daj Boże któregoś dnia skrzywdzi Tymka... łatwo nie będzie ale jesteś super babką i znajdziesz siłę, żeby zadbać o siebie i Tymka! wspieram, tulam, trzymam kciuki!
Madzioolka a buuuu.... ale spójrz na to z drugiej strony, ja dostałam okres niecały tydzień po tym jak skończyło mi się krwawienie połogowe (które trwało ponad miesiąc!!!), więc i tak jesteś w gronie farciarek
cieszę się, że majówka udana!
a ja mam okres, na dodatek chyba zaczyna mi się migrena, roboty full bo dom wygląda jak po przejściu huraganu... tylko sił brak i nastrój do d...!!! no ale nic, nowy tydzień się zaczyna, mam nadzieję, że będzie dobry dla nas wszystkich