reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Hejo:tak:
Moon mam nadzieję, że się pochwalisz nowym fryzem
Ironia hej, myślałam, że choć trochę zdrówko się poprawiło
Znajomi zaprosili nas jutro na grilla i miałam zrobić tort na zamowienie bo koleżanki kuzyn przyjechał z Londynu i ma urodziny, ale Emila nadal zasmarkana i chyba nie pojdziemy:no:Zrobię ten tort i D sam pójdzie bo do jutra jej raczej nie przejdzie.....szkoda bo miałam ochotę się odchamić.
A szwagier już u mamusi siedzi, przyszedł z podkulonym ogonem i już jest kofany Rabciu:wściekła/y:Nigdy więcej nie będę pocieszać tej kobiety:no:

reklama
hej
sorki że tak z doskoku ale zaraz znowu do niani na przyzwyczajanie śmigamy, wczoraj mały się tak z nią zabawił że nawet nie zauważył jak do wc poszłam hehe, a no i niania ma kota więc Tymkowi się tam b.podoba i głaskając go wyrwał mu pół sierści i teraz kot się go boi i ucieka od niego gdzie pieprz rośnie :-D:-D:-D
miłego dzionka wszystkim

Mamusia hej, jak Tymcio dobrze się czuje w towarzystwie niani to spróbuj go zostawić na trochę dłużej:tak:
Ada czy Ty masz dziś urodziny? Bo na fb pisze, że tak, ale nie mogę tam złożyc Ci życzeń. Wszystkiego co najlepsze, dużo szczęścia, miłości, spełniania marzeń oraz pełnego portfela, żeby każdy dzień dawał Ci radość, a Maja była lekiem na całe zło....buziaki:tak:

Heja :-)
Piękna pogoda dzisiaj i nastrój też lepszy. Wczoraj w końcu wzięłam Sz.za du.pę i pogadaliśmy. Oczywiście nie obyło się bez jego tekstów typu: tak, zawsze to ja jestem najgorszy, itd. Jak dziecko... Powiedziałam wszystko co myślę na ten temat i poszedł pomyśleć. Jak wrócił, to mnie PRZEPROSIŁ!! Mam nadzieję, że w końcu do niego dotarło... Oczywiście Wam bardzo dziękuję za wsparcie :*:* Jesteście Kochane :-):tak:
Moon no właśnie ponoć masz urodzinki dzisiaj :-) Więc wszystkiego co najlepsze, pociechy z Mai i męża oraz duuuużo uśmiechów :*:* I oczywiście czekam na zdjęcie nowej fryzurki :tak:
Mamusia zazdroszczę Ci tej pracy i niani. Chętnie sama bym poszła, ale u mnie to żłobek wchodził by w grę... Muszę nad tym pomyśleć.
Ironia dzięki. Faktycznie, faceci są okropni... I dużo zdrówka dla Was...
My mieliśmy dzisiaj pizzę na obiad, bo miałam drożdże na końcówce ważności. A z drugiej połówki drożdży zrobiłam ciasto z gruszkami. Wolałabym z rabarbarem albo śliwkami, ale też jest dobre ;-)
No i dzisiaj mamy wychodne z Sz. Umówiliśmy się z jego znajomymi, a teściowa będzie pilnować Tymka. Także będzie szaleństwo :-D:rofl2:

hej kobitki
my dziś grillowaliśmy, pogoda cudna, szkoda, że jutro ma być brzydko:-(
mrsmoon koniecznie pochwal się fryzurką, ja w tym tygodniu idę, ale muszę jeszcze fryzjerkę ubłagać, żeby mnie gdzieś wcisnęła, bo nikomu innemu nie oddam swoich włosów, a na chrzciny chciałabym wyglądać jak człowiek:-D:rofl2: moon a kupiłaś buty dla Mai, ja rozglądam się za sandałkami, teraz Emilka chodzi właśnie w befado. No i najważniejsze: dużo zdrówka, szczęścia, miłości, radości z małych i dużych rzeczy, sukcesów zawodowych i prywatnych, pociechy z Majeczki i uśmiechu na co dzień:-):-):-)
ironia ja też myślałam, że Wy już zdrowi jesteście... kurujcie się szybciutko! zdrówka życzę
dubeltówka przykro mi, że Emilka nadal chorowita:-( a jaki tort robisz?;-) oby Asia nie załapała czegoś, buziaki zdrowiaki dla Emilki
mamusia to masz spokojne sumienie o Tymka, skoro niania przypadła mu do gustu:-) ale kot to chyba średnio zadowolony...;-)
asinka nawet nie wiesz, jak się cieszę, że udało Wam się szczerze porozmawiać i że rozmowa dała skutki, oby długotrwałe, trzymam kciuki, bawcie się dobrze:-)

Robiłam tort znajomemu na urodziny tzw. tort niespodzianka, bo sie nie spodziewa, a tort taki oto:-D
SAM_1234.jpg

hej
Dubeltówka - tort rewelacja :tak:

a ja jutro 1 dzień do pracy i powiem szczerze że bardzo się boję...oczywiście się ciesze że ciągle w domu nie będę siedzieć i każdy dzień nie będzie taki sam i więcej kasiorki zawsze ale również się boję czy sobie poradzę po tak długim czasie siedzenia w domu, po następne będę martwić się o Tymcia bo ten on jutra 1 dzień sam u niani ale mam stracha, poproszę o jakąś motywację bo wewnętrznie czuję się bezsilnie kapciowato...:-:)zawstydzona/y:

Hej dziewuszki i maluszki :)
My już wróciliśmy do domu, na Mazurach było pięknie, pogoda dopisała, kuchnia babci Tomka rewelacja, jakbym tam pomieszkała dłużej do d. by mi urosła, oj tak :) Maja grzeczna, wybawiona, podróż też zniosła całkiem nieźle :)

Mrsmonn wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!! :*:*:*
Jak po wizycie u alergologa? co powiedział?? Pokaz fryzurkę :)

Asinka bardzo się cieszę że dogadaliście się z Sz. Oby było juz tylko lepiej, kciuki za Was &&&&&

Ironia zdrówka dla Was :*

Uciekam na razie, wrócę po południu :)
Pa i miłego dnia :):):)

reklama
chyba nie dokonca sie dogadała asinka z Sz bo zmieniła status zwiazku :-( ale jesli taka jej wola to ja jej tylko kibicuje ! :tak:

nie bardzo moge zrozumiec jak mozna chciec miec z kims dziecko i go nie szanowac :no:

u nas młody drzemie M poszedl do apteki po leki bo nam sie skonczyły:baffled: i co majowka w domu ... :dry:

Do góry