reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

dubeltówka zdrówka dla Emilki, ja też zaczełam zbierać na wakacje;-) intensywnie szukamy miejsca nad morzem, i może Dębki. A miałam się już kiedyś Ciebie pytać jak zdrabniasz imie Emilki? bo my mówimy na naszą (oprócz Emilka czy Emilcia oczywiście;-)): Emi, Emisia, Emilianka, Milka, Milunia (kurcze trochę tego jest;-))

reklama
Moon chyba faktycznie będę musiała tak zrobić. Już się zaczęłam rozglądać za żłobkiem dla Tymka i pracą dla siebie. Wiem, że za wcześnie na to, ale muszę mieć jakiś plan B.

Martadelka wstyd się przyznać, ale my mówimy najczęściej Emila:zawstydzona/y: Nie wiem czemu, ale od początku tak mówiliśmy.Chociaż ja mówię do niej często Emiluś. Może dlatego, że to nicpoń i łobuziara i zdrobnienia nijak do niej nie pasują:-D

a czemu wstyd??? żaden wstyd, ktoś może o nas powiedzieć, że nienormalni jesteśmy, że dziecko ma jedno imię itd

Pochwale sie Wam moim Nowym Yorkiem,bo 2012-05-04 09.36.10.jpg strasznie mnie cieszy ten zakup! Nie wiem czemu bokiem,ale monitor sobie obrocicie najwyzej;-)

dziewczyny u mnie masakra - Mati wyciągnął rurę co odprowadza wode z pralki do wanny - nie widziałam i miałam zalaną całą łazienke!!!
ledwo teraz doprowadziłam to do porządku a mały zasnął dopiero 12.40 kiedy zawsze śpi 10-11
mam już dość, po co ja brałam ten urlop!

moon ja też się smażę na takie cudo tylko że z mostem w Brooklyn'ie
Kati o matko współczuję, to napracowałaś się biedulko...a jak on tam się do tej rury dostał?

mrsmoon podusie super komponują się z obrazem a pochwal się resztą salonu;-) ja ciekawska hihi a do tego naszego dużego pokoju jeszcze nie urządziliśmy więc może coś podpatrzę i za kilkanaście lat(!) jak uzbieramy kasę to coś kupimy:-(
Kati współczuję roboty przy sprzątaniu łazienki:-(
edit: i zapomniałam się pochwalić, że kupiłam sobie ciuch na chrzciny:-)

Ostatnia edycja:
Hej kochane,jestem u fryzjera-postanowilam.cos zrovic z wlosami-scinam je!juz mnie denerwuja....Maja dzis kiwpsko spala,ledwo zywa jestem ale jak wroce do domu to sie poloze na 2godzinki.Jeszcze musimy Mai dzis buty kupic bo wyrosla z befado

reklama
heja kochane...

m,y wszyscy siedziemy w domu z zapaleniem krtani :-( mlody ma katar :zawstydzona/y: i od czasu pokasłuje ale dostaje witamine c, wapno, i do noska wszystko co mozliwe :no:

czkawką odbiło nam sie to wesele i tyle :wściekła/y::wściekła/y::no:

jedynym plusem było to ze kupilam lampiony szczescia i jak puscilismy w niebo w nocy to w sasiednich wioskach gadali ze ufo latało :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D

asinka - duzo sily zycze...faceci czasami niewiele roznia sie od psow :confused2: przynajmniej mojego... jak nie strzelisz w dupe pantoflem to nie zrozumie ze nie wolno z nozem w pysku latac przy dziecku :crazy:

trasia - to smutne co piszesz :-( 3mam kciuki za zdrowie tesciowej !

zeberka - wlasnie ostatnio o tobie myslalm gdzie sie podziewasz :-D

moon, aestima, martadelka, anapi, kati , mamusia, dubeltowka - witajcie :-D

zrobiłam juz barszczyk beniowi i nam, kurczak w miodzie tez gotowy a ja nie mam sił jesć :confused2: co za dupowata majówka eh... :wściekła/y::no:

Do góry