reklama
traschka
Mama Marysi
ale sie najadlam pysznie kocham cieplutkie wieczory na balkonie!
Marysia to caly Marcin, sasiadka ostatnio mu powiedziala, ze niezlego klona sobie zrobil.
Marysia to caly Marcin, sasiadka ostatnio mu powiedziala, ze niezlego klona sobie zrobil.
traschka
Mama Marysi
zolza ale nie to marszczenie nosa??
zolza ale nie to marszczenie nosa??
Padłam Nie, Trasiu, nie rzuciło mi się w oczy marszczenie nosa ;-)
traschka
Mama Marysi
ufff, to moze byc ktorakolwiek
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie wieczornie :-)
Trasia...robisz grilla na balkonie??? A sąsiedzi straży pożarnej nie wzywają??? U mnie by od razu wezwali.
Moon...ciekawie by bylo jakby któraś zaciążyła. No i widzę, że dużo ma ochotę na "brzuszek"
Aestima....niedługo to na sekretarkę będą chcieli po uniwersytecie medycznym, hi, hi....
A u Miesia to nie była trzydniówka czasami??? Bo po niej jakaś wysypka podobno występuje.
Madzioolka...ale macie sztywne zalożenie ciążowe. Zawsze możesz coś zmienić ;-)
Dubeltówka...a wcześniej nic nie wiedziałaś o tej skazie mlecznej??? Mi się wydaje, że na pewno byś zauważyła. Przeciez Emilka ma 3 lata już
Kati, Madzioolka....fajnie macie, że tak możecie sobie z pracy popisać :-)
Asinka...a Ty co tak biegasz na basen, aerobić itd. Odchudzasz się czy tak dla formy???
Zołza...jakie krązki ryżowe dajesz Edisiowi???
A ja jutro udaję się na grilla, przygotowalam już sobie szaszłyki z piersi z kurczaka z papryka i cebulą. Nie wiem jak dam radę powstrzymać się na tym grilu i nie jeść innnych smakołyków. Ale cóż....dieta :-)
Trasia...robisz grilla na balkonie??? A sąsiedzi straży pożarnej nie wzywają??? U mnie by od razu wezwali.
Moon...ciekawie by bylo jakby któraś zaciążyła. No i widzę, że dużo ma ochotę na "brzuszek"
Aestima....niedługo to na sekretarkę będą chcieli po uniwersytecie medycznym, hi, hi....
A u Miesia to nie była trzydniówka czasami??? Bo po niej jakaś wysypka podobno występuje.
Madzioolka...ale macie sztywne zalożenie ciążowe. Zawsze możesz coś zmienić ;-)
Dubeltówka...a wcześniej nic nie wiedziałaś o tej skazie mlecznej??? Mi się wydaje, że na pewno byś zauważyła. Przeciez Emilka ma 3 lata już
Kati, Madzioolka....fajnie macie, że tak możecie sobie z pracy popisać :-)
Asinka...a Ty co tak biegasz na basen, aerobić itd. Odchudzasz się czy tak dla formy???
Zołza...jakie krązki ryżowe dajesz Edisiowi???
A ja jutro udaję się na grilla, przygotowalam już sobie szaszłyki z piersi z kurczaka z papryka i cebulą. Nie wiem jak dam radę powstrzymać się na tym grilu i nie jeść innnych smakołyków. Ale cóż....dieta :-)
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Zołza...mam nadzieje, że wytrzymam a Trasia mi pisala co jadla. Ale w sumie jak zjem kawałek karkówki bez chleba to się nic nie stanie ;-)