reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Karolcia, jak zimny, to się cieszymy wszyscy! :-) I żeby to uczcić kup portki! ;-)

Trasia, ale minki niektóre ma jak Twoje! :-)

edit. a stópki moich chłopaków są jak kopytka - wysokie podbicie ;-)

Witajcie wieczornie :-)

Trasia...robisz grilla na balkonie??? A sąsiedzi straży pożarnej nie wzywają??? U mnie by od razu wezwali.

Moon...ciekawie by bylo jakby któraś zaciążyła. No i widzę, że dużo ma ochotę na "brzuszek"

Aestima....niedługo to na sekretarkę będą chcieli po uniwersytecie medycznym, hi, hi....
A u Miesia to nie była trzydniówka czasami??? Bo po niej jakaś wysypka podobno występuje.

Madzioolka...ale macie sztywne zalożenie ciążowe. Zawsze możesz coś zmienić ;-)

Dubeltówka...a wcześniej nic nie wiedziałaś o tej skazie mlecznej??? Mi się wydaje, że na pewno byś zauważyła. Przeciez Emilka ma 3 lata już

Kati, Madzioolka....fajnie macie, że tak możecie sobie z pracy popisać :-)

Asinka
...a Ty co tak biegasz na basen, aerobić itd. Odchudzasz się czy tak dla formy???

Zołza...jakie krązki ryżowe dajesz Edisiowi???

A ja jutro udaję się na grilla, przygotowalam już sobie szaszłyki z piersi z kurczaka z papryka i cebulą. Nie wiem jak dam radę powstrzymać się na tym grilu i nie jeść innnych smakołyków. Ale cóż....dieta :-)

Doris, a różne - głównie sonko, ale jak się trafi coś innego, to coś innego - byle były bez dodatków.

Wytrzymasz na grillu! Szaszłyki są super :-) Zapytaj Trasię, jakie ona cuda wymyślała na grilla przy diecie :-)

reklama
Zołza...mam nadzieje, że wytrzymam a Trasia mi pisala co jadla. Ale w sumie jak zjem kawałek karkówki bez chleba to się nic nie stanie ;-)

Do góry