reklama
Doris, ha ha ha, smacznego!
Aestima,
Współczuję, że Michał musi pracowac... K. pracuje co drugi dzień... I już narzekałam, że mu nie dali urlopu na piątek :-( Łączę się więc choć częściowo w bólu.
Aestima,
Przeczytałam "różańca" I już widziałam, jak będziecie się modlić... rety, jakie wizjeAle koleżanka wpadnie z rańca
Współczuję, że Michał musi pracowac... K. pracuje co drugi dzień... I już narzekałam, że mu nie dali urlopu na piątek :-( Łączę się więc choć częściowo w bólu.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Doris taki jest plan i tego się trzymamy jak braliśmy ślub to też zakładaliśmy że dziecko owszem ale za jakies 4 lata i tak się udało że Maja urodziła się 2 miesiące przed naszą 4 rocznicą w przyszłym roku chcemy pojechac w wakacje do Chorwacji bo uwielbiamy ten kraj, za dwa gdzieś gdzie jeszcze nie byliśmy i po tych wakacjach weźmiemy się do roboty do tego dochodzi tez praca - teraz od zatrudnienia na stałe popracowałam rok i poszłam na zwolnienie, mój dyrektor jest w miarę wyrozumiały (no bo i co ma zrobić) ale wiem dobrze że braki kadrowe u nas sa ciężkie to załatania i bez jednej osoby pozostali są bardzo obłożeni pracą, nie to żeby to był dla mnie jakiś wyznacznik tego kiedy powiększać rodzinę ale tak juz mam że lubię byc w porządku wobec innych
No i teraz Tobie zazdroszczę grilla, nawet dietowego ja jutro pół dnia sama - T jedzie na nura, potem idziemy do mojej mamy na obiad.
Uciekam już lulu.
Do jutro i spokojnej nocki
Aaaaaa i aestima SUPER ŻE MIESIO JUŻ NIE MA GORĄCZKI!!!!:-) Juuupiiii!!!
No i teraz Tobie zazdroszczę grilla, nawet dietowego ja jutro pół dnia sama - T jedzie na nura, potem idziemy do mojej mamy na obiad.
Uciekam już lulu.
Do jutro i spokojnej nocki
Aaaaaa i aestima SUPER ŻE MIESIO JUŻ NIE MA GORĄCZKI!!!!:-) Juuupiiii!!!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Z wiosennym pozdrowieniem witam się ja, życząc wszystkim miłego dnia
Aestima
Fanka BB :)
hej, u nas nocka oki ale rano ciepły... i nie wiem ile ma, bo okazuje się , ze 2 termometru źle mierzą- wczoraj miał 35 i wydało mi się to dziwne- zmierzyłam nam i wg tego termometru mieliśmy 34 czyli wcześnmiej jak miał w dupce 39,7 to tak naprawdę miał jeszcze więcej?? 40, 41????
Rano miał coś ok 37,5 podejrzewam.
Po nurofenie chłodny, węzełki mniejsze, leciutkie plameczki, ale ledwo ledwo widać- na tułowiu. Obserwujemy, czekamy. koleżanka i tak wpadnie, bo sama zeświruję a gorszych zarazków niż te wczoraj w przychodni i tak tu nie przyniesie pytałam czy zdrowa, mgr pisze, więc siedzi sama w domu- nie miała od kogo się zarazić.
ps. robię chłodnik litewski i jabłkową rozpustę- drugi już raz! A Mieśko od pół h śpi
Rano miał coś ok 37,5 podejrzewam.
Po nurofenie chłodny, węzełki mniejsze, leciutkie plameczki, ale ledwo ledwo widać- na tułowiu. Obserwujemy, czekamy. koleżanka i tak wpadnie, bo sama zeświruję a gorszych zarazków niż te wczoraj w przychodni i tak tu nie przyniesie pytałam czy zdrowa, mgr pisze, więc siedzi sama w domu- nie miała od kogo się zarazić.
ps. robię chłodnik litewski i jabłkową rozpustę- drugi już raz! A Mieśko od pół h śpi
Aestima
Fanka BB :)
Ale mam powera- chyba ze zmartwienia. dom posprzątanie, pranie kończy się prać, chłodnik zrobiony, zupka Miesiowa i kisiel z jabłkami i sokiem też, jabłkowa rozpusta prawie... Nieźle! I ubrana jestem już o tej godzinie. Naprawdę nieźle!:-)
A Wy śpicie???
A Wy śpicie???
hej ja nie spie od 5:30 i do ego cala noc nie moglam spac, nie dosc ze sie wyleczyc nie moge, zatoki ciagle zapchane, wszytsko mnie pielko w nosie to dostalam wczoraj okresu, jestem połamana a jak mnie mogly nogi w nocy bolec, jakby zaraz mialy wybuchnac, wstalam rano i sobie w akcie desperacji poszlam pochodzic po rosie i wiecie ze o niebo lepiej, jakby temperatura zeszla mi z nog. ale humoru jakos nie mam, krystian od rana steka ze go boli kregoslup(Martadelka w sumie to nie wiem co mu sie stalo, jakis krag chyba wyskoczyl) do tego mlody kuzwa marudzi, steka, placze i tylko chodzic trzeba z nim po dworze, ja nie mam dzis sily na nic i wez lataj kolo wszytskich....plakac mi sie chce, no to sie wyzalilam z rana
wczoraj sie obzarlam jak swinia, lody , tort, kielabaski z griilla z cebula surowa i pol paczki drazy czekoladoych- no ale raz sobie pozowlic moge, @@@@@ tlumaczy szysko
aestima super ze miesio zdrowieje, bida nasza,"
wczoraj sie obzarlam jak swinia, lody , tort, kielabaski z griilla z cebula surowa i pol paczki drazy czekoladoych- no ale raz sobie pozowlic moge, @@@@@ tlumaczy szysko
aestima super ze miesio zdrowieje, bida nasza,"
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
to ja się witam, bo zaczęłam od złego wątku, cieszę się Aestima że z Miesiem już lepiej u nas to była ewidentnie 3 dniówka tylko kaszelek został ale i tak na spacerki z nim chodziłam mimo gorączki bo stwierdziłam że na dworze cieplej niż w domu, poza tym życzę Wszystkim udanej majówki i dużo odpoczynku a ja już spadam bo muszę się w końcu zacząć pakować :-)
reklama
traschka
Mama Marysi
dzien dobry! Marysia urzadzila koncert od 0.30 do 2.30. Krecila sie, wiercila, kweczala.... za to rano Marcin zabral ja do drugiego pokoju a ja spalam do 9!!! coz za relaks
Doris grilla robimy elektrycznego, przeciez nie rozpalilabym normalnego grilla na balkonie Na pewno nie jest to, co normlany ale jak sie nie ma ogrodu to swietny zamiennik. Bardzo czesto krozystamy. W lecie co najmniej dwa razy w tygodniu grillujemy.
A mi dieta kompletnie nie przeszkadza w grilowaniu. Jem szaszlyki, warzywka, filety z indyka, kurczaka, mi to bardzo smakuje. Nawet chuda kielbaske zjem. Nie czuje potrzeby zajadania czegos innego.
Aestima a czemu po waflach scieraja sie kosmki jelitowe?? Chyba w takich ilosciach jak podajemy to nie ma znaczenia, co?
Nie sadze zeby mial ponad 40C, przy takiej gorczce dziecko naprawde przelewa sie przez rece a ty pisalas, ze on wesoly byl.
Ja wczoraj takiego powera mialam, ze przemeblowalam pol mieszkania i wynioslam sypialnie z pokoju Marysi. Ale mamy cholernie ciezkie i dlugie lozko (to samo co wy? ) i nie miesci sie w drzwiach i na skretach w korytarzu wiec musialam je porozkrecac i zlozyc w drugim pokoju.
Madzioolka piekny plan i trzymam kciuki zeby wam wypalil, bo zycie pisze czasem rozne scenariusze
marta tulam. Chodzenie po rosie - rewelacja! A cala reszta szkoda sie martwic. draze czekoladowe mnie rozwalily, kiedy ja ostatnio jadlam draze??
mamusiu dobrze, ze i u was juz zdrowie dopisuje. Odpoczywajcie cieplutko!
Doris grilla robimy elektrycznego, przeciez nie rozpalilabym normalnego grilla na balkonie Na pewno nie jest to, co normlany ale jak sie nie ma ogrodu to swietny zamiennik. Bardzo czesto krozystamy. W lecie co najmniej dwa razy w tygodniu grillujemy.
A mi dieta kompletnie nie przeszkadza w grilowaniu. Jem szaszlyki, warzywka, filety z indyka, kurczaka, mi to bardzo smakuje. Nawet chuda kielbaske zjem. Nie czuje potrzeby zajadania czegos innego.
Aestima a czemu po waflach scieraja sie kosmki jelitowe?? Chyba w takich ilosciach jak podajemy to nie ma znaczenia, co?
Nie sadze zeby mial ponad 40C, przy takiej gorczce dziecko naprawde przelewa sie przez rece a ty pisalas, ze on wesoly byl.
Ja wczoraj takiego powera mialam, ze przemeblowalam pol mieszkania i wynioslam sypialnie z pokoju Marysi. Ale mamy cholernie ciezkie i dlugie lozko (to samo co wy? ) i nie miesci sie w drzwiach i na skretach w korytarzu wiec musialam je porozkrecac i zlozyc w drugim pokoju.
Madzioolka piekny plan i trzymam kciuki zeby wam wypalil, bo zycie pisze czasem rozne scenariusze
marta tulam. Chodzenie po rosie - rewelacja! A cala reszta szkoda sie martwic. draze czekoladowe mnie rozwalily, kiedy ja ostatnio jadlam draze??
mamusiu dobrze, ze i u was juz zdrowie dopisuje. Odpoczywajcie cieplutko!